{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Bella lånt ud ;(

Frederiksborg stormosens miranda

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2005
Højde:
En super dejlig højde ca.165 cm.
Højde:
målt til kåring i august 2008 til 168
Temperament:
Hun er stille og rolig dog har hun sine dage men super sød hest.
Temperament:
en meget rolig hest, med god fremdrift. dejlig hoved både på stald og under rytter i ridehus såvel som i naturen.
Gangarter:
Hun har 3 rigtig fine gangarter. Skridt: overmiddel Trav: overmiddel Galop: middel ( hun har ikke været i gang så længe og mangler en del, det går lidt stærkt men skal bare rettes op på)
Gangarter:
3 gode gangarter, dog fremhæves traven, der er meget rummelig.. da hun ikke har været redet så længe, mangler hun stadig lidt i skridt og galop..
Stævner:
Hun har været til noget kåring i Tyskland som føl, eller ingen i nu.
Stævner:
har startet en LC1 hvor hun red til 60% til klubbens eget julestævne, med en special tilladelse, pga af alder.. miranda skal starte sit første distriksstævne den 14-15 nov 2009, bliver rigtig spændende.. så har miranda været ude og starte lidt spring osse, men hun mener at springene er lidt farlige, så må vist hellere træne lidt mere før vi tager afsted igen.. vi har lige meldt til landsskue 2010, i samling efter pippi, glæder mig til at se de andre søskende.. vi har lige været til kåring med miranda igen.. denne gang gik hun i 1. klasse;-) så det var en super dejlig weekend i viborg
Stamtavle:
Kommer senere.
Stamtavle:
mor: ravnholt´s pippi morfar: prins mormor:rita far: mistral farfar:milton skyttegård farmor:bessie
Køn:
En lækker hoppe:)
Køn:
hoppe
Bemærkninger:
Bella er en super flink hest som vil gøre alt for sin rytter. hun kommer fra Tyskland af men kom til Danmark som lille. hun har sine dage, men man skal bare tage den med ro for hvis du spænder op gør hun også, hun lytter utrolig meget efter sin rytter. på staldgangen er hun så rolig hun står bare og kigger. hun er der imod ikke så glad for at ride tur alene, men er rigtig sød når der er andre heste med. hun elsker at springe og gør det med stor lyst, hun har sprunget 2 gange med rytter. men alt i alt er hun en madglad hest der vil rede sit menneske i alle tilfælde. flere billeder fra ridning og sådan kommer senere :)
Bemærkninger:
rød med gennemgående blis, der bliver hudfarvet på læberne, og 2 sokker.. så er tiden kommet hvor jeg har besluttet at miranda skal være mor, hun er kørt til sørvad til hingst, så må vi håbe der kommer en følle til mig næste år;-D
Annonce