{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Trollegårdens Marinell

Islænder Fluga

Fordi at vi har været igennem at sammen og jeg elsker hende virklig <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
1992
Højde:
Hun er ca 143
Højde:
Fluga er ca 135 i stang
Temperament:
Tulle er totalt cool, er utrolig jordnær og er typen som gerne vil lave noget!
Temperament:
Da vi var ude og prøve hende var hun var meget rolig og dejlig, hun blev ikke bange eller noget. Hun er meget rolig i stald og boks, hun er for det meste rolig når jeg rider. Det kommer an på om hun har en dårlig eller en god dag. Ps. Det er mit første (Galleri)
Gangarter:
Skridt; Stille og rolig :) Trav: Let og flyvende! Rigtig lækker Galop: Virkelig lækker!
Gangarter:
Skridt, Trav, Tølt, Pas og Galop
Stævner:
Aså væddeløb 2013 - 15 plads begge gange Pandrup væddeløb 2013 - 3 plads - 4 plads Travløb D. 24/05/14 - Disket Aså Væddeløb 13/07/14 - 4 plads Travløb D. 19/07/14 - Disket Pandrup væddeløb D. 24/08/14 6 plads Pandrup væddeløb D. 24/08/14 8 plads Spørring spring 60 cm D. 16/5/15 Fejl pga af stop men gennemførte uden nedrivninger Spørring spring 75 cm D. 16/5/15 3 Plads Aså Væddeløb D. 12/7/15 2 plads Aså Væddeløb D. 12/7/15 5 plads Pandrup Væddeløb D. 2/8/15 4 plads Pandrup Væddeløb D 2/8/15 5 plads ((Kommer til flere stævner med udlåner))
Stævner:
Stamtavle:
Mor: Spangsbo´s Tequila. Far: Flintdales Ranzau ((Fuld stamtavle))
Stamtavle:
Far: Huguinn Fra Asgård. Mor: Katla fra Frisenvold.
Køn:
Hoppe
Køn:
Hun er en hoppe
Bemærkninger:
Mig og marinell har 'års' dag den 19 november! Nåh kort historie, jeg så Marinell første gang i 2010 hvor hun kom op på min efterskole, men på det tidspunkt var der en anden som skulle købe hende. Og på det tidspunkt havde jeg kun snakket med hende når hun selv kom hen for at snakke, hun var ikke den mest livsglade hest. Nåh men der skete en masse på kort tid og jeg blev rigtig gode veninder med Marinells tidligere ejer. Jeg fik tilbuddet om at træne hende da der kom noget fnidder mellem tidligere køber og tidligere ejer. Men for hver dag der gik hvor jeg trænede Marinell blev jeg mere glad for hende, hun gjorde store fremskridt, blev mere glad og kom altid hen til mig! Men mig og Marinell fik et ufattelig tæt bånd og gjorde ufattelige ting sammen. Men da vi kom over i det nye år i 2011 tæt på sommerferien, tog jeg Marinell med mig! Først der gik det op for mig hun aldrig skulle væk fra mig! Vi har gået igennem så meget sammen på kort tid og skulle ligge ører til folk der havde mange onde ord i munden! Men det kun starten på et uforglemmeligt eventyr! " Man diskuterer med en hingst, kommanderer med en vallak, og skal spørge en hoppe om lov. x] " Tricks: Smile! Nikke! Ryste! Vinke! Spanske skridt! Bakke! Stejle! Neje! Kysse! Stå på palle :3 Tage pinden/give pind! Stejle fra ryggen! spanske skridt fra ryggen! Tilkørt! Trafiksikker! Trailervant! Strandsikker! Stævnevant Lidt nyt, mulle fungere så godt som løbshest både for trav og galop, det er noget vi begge nyder meget! <3 Tulle er jo en ponygaloper men ud over det kan det bare IKKE mærkes hun bliver nemlig redet af en på 12 og en på 15 og laver aldrig nummer, de tager springundervisning på hende. De passede hende så godt mens jeg var på skole i Kolding og tog min Assisten færdig. Den. 2 Oktober blev Marinell lånt ud til sød pige på 12, hun har det som blommen i et æg og glæder mig til at følge dem når de overtager stævnepladserne, tror bestemt hun når lagt inde på dette. Har selv brugt hende til løb, men hun kan bare ikke gøre alt for mig. Så nu får hun chancen for at få sin talent udnyttet ordentlig. Savner dig min pige :-*
Bemærkninger:
Annonce