{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Campero CXV

Stem på min sorte stjerne! <3

Pura Raza Española Meloso PM IV

Min smukke Meloso skal vinde fordi han bare er lækker.
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2009
Fødselsår:
2009
Højde:
162,5 i stang
Højde:
160 cm
Temperament:
Han har tænding og kan blive lidt varm, men er den sødeste hest.
Temperament:
Altid fuld af energi og meget nysgerig. Alt skal ses og bides i.
Gangarter:
Han har nogle helt fantastiske gangarter, der minder mere om dansk varmblods end den traditionelle P.R.E gang - hvilket er meget godt nu når han skal bruges til dressur! ------------------------------------- Skridt: Han træder en hov over allerede men så snart han får endnu mere styrke så bliver den endnu bedre! Trav: Super fin! Massere af sving i travøvelserne! og virkelig lækker at sidde på! der skal stadig arbejdes med at få bagbenene endnu mere igang. Galop: Super lækker! Stor og dejlig med masser af energi! Han mangler stadig noget balance og endnu bedre spring men det skal nok komme!
Gangarter:
Han har 3 gode gangarter
Stævner:
Campero begyndte først at konkurrere i en alder af 6 og er blevet redet spansk indtil sommeren 2015. FØRSTE STÆVNE: 8 august: Hedensted (HDR) LC1 60% LC1 (Cup) 58,2% (vi havde nogle problemer i galoppen) Dommerne var meget hårde i begge klasser! men jeg er fuldt tilfreds - det er vores første stævne sammen og hans første stævne + vi kun har redet sammen i lidt under en måned sammenlagt <3 :-D 9 august: Hedensted (HDR) LC2: 63,333% LC2 (Cup): 64,580% (Tredje plads) <3 Super tilfreds med idag<3 :-D Rideprøve: Lc2: 70,86%!!!!! kæft jeg elsker den hest! for 2 måneder siden red vi samme program til 63,33% og 64,58% og nu så meget! vi kiksede endda et anspring! <3 24 oktober: Første udenbys stævne for os begge! Horsens rideklub (HRR) Ld1: 2 plads 67,??% Ld2: 1 uplaceret (3 plads) 65,3?? Internstævne HDR - 31 oktober: Lc3: 2 plads 68,6% - super tur men der er stadig lidt at arbejde på :) Lb1: 60,?? ´% knap så god tur, Campero blev bange i galop delen og han var meget træt.. Klubmesterskab første afdeling 14 november: Lb1: 55,16% MGEA vild hest som spændte op og stak af flere gange i programmet!! Håber på en bedre tur imorgen! Klubmesterskaber 2 afdeling HDR 15 november: Lb1: 66,??!!!! waaawww en stjerne hest! virkelig tilfreds med vores comeback efter turen igår! Et program med en lidt træt hest og en masse småfejl, men jeg er tilfreds!
Stævner:
ingen
Stamtavle:
Han er ren P.R.E med FULD stamtavle (dette er kun lidt af den) F: Forum II FF: Becario V FFF: Marciano II FFFF: Rebote II M: Tormenta Vi MF: Viento MFF: Tebeo MFFF: Ibean
Stamtavle:
far: Revoltoso XXIX farfar: Pegaso IV Mor: Melosa XXII Mormor:Clavel III
Køn:
Vallak Kastreret: 9/6-2015
Køn:
Dejlig hingstebasse.
Bemærkninger:
Campero CXV er min nye dressurhest. Han er en af de heste som virkelig bliver lagt mærke til på stævnebanerne! Campero er en virkelig lærenem og samarbejdsvillig hest, han fungere bedst når det er svært det han skal lave og han keder sig når man "bare rider rundt". I november 2015 fik Campero en seneskade, som har sat os på pause i et år. Han kan næsten alle øvelser indenfor dressuren, men mangler styrke - nu når han har stået stille. Oktober 2016: Hans ben har det MEGET bedre nu og vi er godt igang med genoptræningen. Januar 2017: Hans seneskade er helt ovre og vi er max klar til 2017!
Bemærkninger:
Jeg fik meloso da han var 3,5 år gammel. Jeg så ham første gang på mallorca og vidste bare at han måtte blive min. Han ankom til danmark godt en måned senere. Han var ret tynd og splejset at se på da han kom , men er efterhånden blevet en super smuk og dejlig hest. Idag er han er showhest og er 8 år gammel. Han er uddannet i frihedsdressur og tricktræning.
Annonce