{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Michelle

Dansk Varmblod Stald Enghøjs Salsa Romantica

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2006
Fødselsår:
2007
Højde:
165
Højde:
172
Temperament:
Rolig, rar, opmærksom hoppe og som jeg stoler 100% på. :D -Hun kan godt reagere lidt på nye ting, men tager det med ro, når jeg er ved hendes side, falder hun hurtig til ned igen.
Temperament:
Mild og meget sensitiv hoppe. En rød hoppe, helt bestemt. Men kan godt blive tændt og spænde lidt op.
Gangarter:
Skridt - Over Middel Trav - Middel Galop - Over middel
Gangarter:
Skridt og galop er hendes bedste. Lidt over middel. Trav er middel.
Stævner:
Vores stævner Hokr; Stævne debut - 25 marts 2017 LC1 = 62,60 % blev nr.8 ud af 16 rytter! LC2 = 65,417% blev nr.9 ud af 18 ;) Mega stolt - 1000 tak for hjælpen til Irina Sig og Rebecca! ?? og alle mine bekendte som kom og kiggede os tak ?? Spjald og omegns rideklub - 21 maj 2017 LC1 = LC2 = Hokr: d. 10 Nov 2017 LC2 =58,54 % LB1 =
Stævner:
Startet en del med tidligere ejer. Har dog ikke startet nogle med hende endnu, men jeg regner med at skulle starte i sommeren 2016.
Stamtavle:
Far; Michellino
Stamtavle:
Køn:
Hoppe m. Stor H. Kan til tider være lidt en bitch = masser af personlighed <3
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Michelle dagligt kaldt "Chelle" er en smuk og omgængelig hoppe. Chelle er en go modig hoppe. Min første helt egen hest efter ponytiden! Man kan sagtens stole på Chelle både under ridning og på stalden - for det meste, dog en tændt dame og sensitiv. Hun er fantastisk at arbejde med under ridning, fordi hun er enormt lærenem og lytter utrolig godt til sin rytter gør sit yderste for at tilfredsstille sin rytter. (med mindre hun er hingstegal er hun en anderledes end ellers. Men stadig sød dog mere damet)... Chelle er let for sæde og schenkel, når rytteren sender korrekte signaler - er hun smadder dejlig at være på! Dermed også sagt at hun ligger i kategorien for enormt følsomme heste. Chelle pigen har stået stille i 6 mdr, i 2015 og startet på med ridning d.6 septemper 2015. Jeg har eget hende siden 1 april 2016! Vi glæder os til en fremtid sammen! Dette trænes i dressuren; d.29.05.18: Grundridning, bæring og afskub, samt schenkelvigning og parader! Samt opbygning af halsmuskler, selvbærring - vi longchere ugentlig og rider ca. 4 gang hårdt og gerne en omgang skovtur som afveksling :) Dressage team M&M ;-)
Bemærkninger:
Fik hende d. 08.juni 2015 Salsa Romantica er blevet købt som en lærehoppe til mig. Hun kan en del øvelser, og hun har både gået dressur, spring og military. Vi lægger dog mest vægt på dressuren, hvilket er begyndt at gå rigtig godt efter at vi er begyndt at få professionel undervisning. Hun er påbegyndt øvelser som passage, galoppiroutetter og 2'ere serier hos tidligere ejer. Salsa er virkelig en hoppe jeg nyder at have! Og jeg lærer utroligt meget af hende på alle mulige måder.
Annonce