{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Hingst 120 cm. 2008

Kr. 7.900
1.403 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Strathies Baltimore
Farve:
Smokey Cream
Spring:
Talent
Dressur:
Talent
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Rutineret
Temperament:
Opmærksom

*NY PRIS!* Spektakulært gående avlshingst med charme, selvtillid og lækkert hår – det er, hvad Strathies Baltimore (aka Balti) er!

... Grundet ændringer både på den private front såvel som på den erhvervsmæssige front behøver jeg desværre at skære ned på mit hestehold. Jeg må således se mig nødsaget til at skille mig af med denne lille 8-årige charmetrold, som ellers har været min siden 2009 :’-(

Balti (e. Erileen Bachgen Bach X u. Zomerdijk’s Eleonora /Varpullan Wieroch) er en særdeles velbygget, ædel pony med intet mindre end en fantastisk og helt igennem taktfast trav samt en sjældent set naturlig flot rejsning af halsen! Han giver simpelthen flertallet af varmblods baghjul!

Balti er farvetestet, dette med flg. resultat: EeaaCrCr.
- Hans farve kaldes "smoky cream", hvilket betyder at han faktisk er sort med to creme-gener. At han bærer to creme-gener medfører garanti for at han altid giver et creme-gen videre til sit afkom, som altså vil få en iøjnefaldende farve (hans føl får dog IKKE blå øjne, med mindre hoppen også giver et creme-gen. Han bærer gen for rødt og kan derfor lave palomino. Han har i øvrigt stjerne + bagsokker.

Balti har livstids-bedækningslicens igennem Welshforeningen. I den forbindelse er han som 2-års målt af autoriseret måler til 118. Han er vel sagtens ca. 120 cm i dag.

Han løsspringer med stort mod og overskud, hvilket da også blev bemærket ved Hingstedagen i Viborg (2012), hvor han blev belønnet herfor med 8 for brug af ryg og intet mindre end 9 både i kapacitet OG 9 som samlet indtryk!

Det bør bemærkes at Balti som føl blev reserve BIS til skue i Tyskland, blev udtaget til championat i Krumke og således blev Præmieføl. Han fik flg. flotte beskrivelse/kommentarer med sig: "Stolz, Adel, Aufrichtung und sagenhafte Bewegung in Trab und Schritt"

Han har leveret prima afkom, og det er i øvrigt (endnu) muligt at se et par af disse hos mig.

Han har hos mig fint kunnet finde ud af at gå på fold med enten med unghingste/vallakker eller med hopper.

Der er et lille (ikke-arveligt) "NB" vedr. hans tænder, som jeg kan uddybe ved interesse.

Han har i øvrigt aldrig fået lov at blive fed og dermed risikere forfangenhed.

Sælger ønsker at have en bedækning til en enkelt hoppe tilgode.

Venligst kun seriøse henvendelser. Ingen bytte. Ingen afbetaling.
Kontakt mig gerne per SMS.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce