{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Romse - Lidt hård dressurtræning

552 visninger | Oprettet: 24. jul 2017

Romse - Lidt hård dressurtræning

Jeg var lidt efter hende i dag. Både med energien, sving, bæringen og rammen fortil. Jeg tillod hende ikke meget at gå ud igennem de halve parader, væk fra rammen, gå ovenud, men fortalte hende hun skulle blive på plads og bevare bæringen, energien og fremadsøgningen IMENS. Det er altså VILDT hårdt synes den røde hest.

Jeg synes hun klarede det SÅ fantastisk flot, vi havde nogle små mini diskutioner, men INTET i forhold til hvad hun ville have sagt til det for bare 2-3 mdr siden. Jeg synes hun var SÅ fin og hun hang lidt i højre side på højre volte i dag (udvendige skulder røg UD af rammen da jeg ville holde hende rundet og fokuserede på smidigheden og energien). Men det også okay, hun kan jo ikke gøre det 100% perfekt endnu, men med mere træning og pressen i den retning er jeg sikker på det kommer hurtigere og hurtigere.

Derudover øver vi schnkelvigninger, kun for 2. gang og jeg synes hun tager det så flot. Jeg er skide ligeglad med hvor hendes hoved befinder sig og skulderen løber også lidt væk, men det er okay i starten :D

Super fin ellers. I får en meeeeget lang video ;)

Sandra
VIP
Kvinde | 35 år | Oprettet: 20. apr 2006


Kommentér på:
Romse - Lidt hård dressurtræning


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce