{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sidebevægelser fra jorden - Zorro

1.277 visninger | Oprettet: 23. nov 2008

Sidebevægelser fra jorden - Zorro

Forarbejdet til schenkelvigninger fra ryggen... Indlært med klikkertræning :-)

ES Hestemassage
Kvinde | 38 år | Oprettet: 31. aug 2008


Kommentér på:
Sidebevægelser fra jorden - Zorro
  •   30. dec 2008 Hej Cecilie,
    Hvordan du lærer din hest det er et spørgsmål om træningsform. Jeg har trænet Zorro og Ludwig med klikker, og det betyder at de er meget motiverede for selv at tilbyde en eller anden adfærd - når man engang imellem får godbidder fordi man har ramt rigtigt, så er man da en meget dum pony, hvis man ikke forsøger lidt af hvert smiley
    Hvis du i forvejen har lavet en masse "følg efter mig"-øvelser skulle det være nemt: Stil dig på siden af hesten og gå bagud og håb på at den følger efter dig. Hvis den drejer rundt, så få en anden til at holde tovet så den bliver ved med at være stillet ligeud.
    Hvis du mere er til "flyt dig for pres"-metoden, så stil dig på den modsatte side og skub. Beløn for hvert enkelt ben der bliver flyttet og vent til din hest er meget sikker i at flytte sig til siden før du forlanger at to, tre eller fire ben skal flyttes inden du giver belønning.
    Jeg har prøvet begge metoder, og for mine heste virkede det bedst og gik hurtigst på den første måde, som du kan se i filmen smiley Men det kommer selvfølgelig an på hest og ejer hvad der passer bedst!
    Jeg håber at det gav mening for dig smiley
    Emma


  •   30. dec 2008 WOW, hvordan lære du den der? vil du ikke skrive det til ig på pb?

Annonce