{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mig og Chameur ! <3

403 visninger | Oprettet: 11. nov 2009

Mig og Chameur ! <3

Mig og Charmeur til en ridetime på Ladelund Efterskole . Han var en dejlig vallak jeg red på det 2. år jeg gik der .. Jeg lærte meget af ham og var rigtig glad for ham det halve år ( :
Det er mig i den røde trøje på den rødbrune pony . Ved godt det ikk er super godt redet på klippet ..

1. år red jeg på en hoppe, Tooty, som desværre blv aflivet så hende kunne jeg ikke ride på 2. år, rigtig ærgeligt . Men Charmeur var oss helt super .

Kommentér på:
Mig og Chameur ! <3
  •   8. aug 2010 ej, hvor lækkert .. glæd dig! Jeg savner tiden på den efterskole : )

  •   31. jul 2010 okay smiley skal gå der om et par uger! så..:)

  •   24. jul 2010 Man har det et halv år, hvor der er linjefag to gange om ugen . Nogle timer har man teori, andre timer rider man . Jeg mener at vi var delt op i 4 hold, hvor 2 hold red først og de to andre hold red bagefter. Der er to undervisere, men jeg følte lidt at man fik mest ud af det hvis man havde sin egen hest med. Hvilket jeg ikke havde. Selvfølgelig så lærte man oss noget, men man skulle selv bare ride og lave øvelser. Vi blev ikke rigtig sat til det hele tiden. Underviseren rettede så på hver enkel og gav dem råd og sådan : )
    Når der var linjedage i 3 dage, mener jeg, var der nogle ude og fortælle om forskellige ting om heste osv., ellers så red man oss. Man kunne oss give forslag til om den og den person ikk kunne komme ud og fortælle, eller om man måtte spirnge eller lege ponylege osv.


  •   16. jul 2010 hvordan er rideundervisningen på ladelund efterskole?


Annonce