{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Et glimt af sindet og et lydløst råb om HJÆLP!

945 visninger | Oprettet: 21. dec 2009

Et glimt af sindet og et lydløst råb om HJÆLP!

... I dag var det som om jeg fi,k et indblik i hugos verden. Jeg legede lidt med ham før ridetimen, fik ham til at følge efter mig, men så var det det skete, an snurrede rundt og løb sin vej. Jeg kunne nærmest mæke den... frygt? han havde. respekt, men samtidig VILLE han ikke! Han ville ikke være sammen med mennesket, og prøvede at flygte. Men det nytter ikke så meget i et ridehus. Han begundte at galopere væk fra mig, forsøgte at komme ud, og vendte først tilbage til mig, da jeg begyndte at opføre mig som en hest(Horsemanship). Jeg har det somom jeg er blevet en hel del klogere. Som om jeg forstår hugo bedere nu. Han har ikke lyst til at være på rideskolen, eller i det heletaget sammen med mennesker, men har sådan en dyb respekt/ærefrygt at han ikke tør flygte. Stakkels dreng! :'(! <3! Var du in, ville jeg straks ansøge om hjælpe fra en hestevisker, men hvad nytter det, når ingen vil høre på mig. Tør vædde med at mit forslag vil blive afvist med det samme. Vores rideskole leder er ikke glad for Horsemanship. STakkels dreng <'3! HAN HAR BRUG FOR HJÆLP?! Men jeg kan ikke hjælpe, kun gøre skaden større...
(Skrevet 20 Dec)

Er der nogle der har en ide til hvordan jeg kan hjælpe ham?

Sange:
1. Release me
2. Oceans appart

Søgeord: Et glimt af sindet og et lydløst råb om HJÆLP!

Maria N
Kvinde | 28 år | Oprettet: 6. aug 2007


Kommentér på:
Et glimt af sindet og et lydløst råb om HJÆLP!
  •   15. aug 2011 hey maria ved godt dette er løsdrift men ikke såe dyrt ville det her være noget ;)) http://www.hestegalleri.dk/mar_vis.aspx?MarID=602471

  •   15. aug 2011 har lige læst det dig maia og anika har skrevet om og jeg vil da ogsså lige holde øje med noget billigt smiley for den pony ska redes... smiley

  •   5. jan 2010 Tak :)!

  •   4. jan 2010 ja, dert kan jeg godt se:)
    men hvis din mor giver dig lov, så kan din søster få nogen rideture på din pony engang i mellem, og så er hun glad;)
    Men vil da holde øje med mulighederne, og give besked hvis jeg finder noget billigt:)

    For jeg syntes virkelig at det er synd for Hugo!


  •   4. jan 2010 Jeg har undersøgt mulighederne via. Hestegalleri og Heste-Nettet. Et af problemerne er nok også det punkt at jeg ikke har nogen far, kun en mor, der også skal søge for min søster xD! Og hvis først jeg får en hest bryder helvede da løs, fordi så vil min lillesøster også have en xD! Men jeg tvivler på at det vil gå godt Oo! Hun har ikke så stor interesse for heste... ^^'!
    Ja :/! ER også bange for at hugo han ødelægger et eller andet i sin hals fordi han heletiden står og hiver i kæden, som der også er billeder af i videoen :/!
    Tja... Det virker i det heletaget som om han slet ikke passer ind på rideskolen. Når jeg ser ham til ridetimerne, har jeg lyst til at spæne ind på ridebanen og hive rytterne ned fra ham :S! Han bryder sig ikke om det 8)! Men han er altid rolig når jeg kommer ind til ham *stolt* ^^'!

    Bor i en stor by ved navn Ballerup på Sjælland :/!


  •   4. jan 2010 ja, jeg kan godt se at det er dyrt hos jer:( hvor i landet bor du? du kunne undersøge mulighederne for en mindre privvatstald, og hvis jeg kan hjælper jeg gerne til med at lede, for evt. kunne du overtale dine forældre?

    Nå, nej hvor skidt:( ude ved os, det er dog en mindre privatstald, har vi SLET IKKE skullet ændre boksene, da de var store noktil det ny krav:)
    der der virkelig skidt og usundt at de står i spiltov:(

    Jeg er sikker på at han mangler nogen han kan stole på. Men hvis han har været vna til så mange forskellige ryttere og mennesker omkring ham, der (det kunne det lyse som om) har behandlet ham dårligt, så tør han ikke rigtigt at stole på nogen, selvom han gerne smiley


  •   4. jan 2010 Annika B: Jeg elsker virklig Hugo <3! Og jeg plager min mor dag ud og dag ind. men der hvor jeg bor er der ikke nogle 'billige' muligheder for opstalding. Opstaldingen koster ca. 2500 om måneden og da smed og dyrelæge også er ret dyrt heromkring kommer det op på 5'000-6'000 om MÅNEDEN.
    Det har vi ikke råd til :/!
    Ja de står i spieltove, og ja det er ulovligt. Men de har fået dispensiation eller hvad det hedder. Dog gør det det næsten værre at det ikke virker som om de arbejder på at få bokse. :/!

    Tror også han mangler en at knytte sig til, og jeg har prøvet at knytte bånd til ham. Men han flygter bare fra mig, lige så snart jeg vender ryggen til ham...


  •   2. jan 2010 jeg lagde lige mærke til at du skrev de stod i spiltove..
    det er ulovligt!!


  •   2. jan 2010 trist video:(
    Han har det lidt som min havde da jeg fik ham hjem.
    En nghest med 6 ejere på 6 pr, og ikke mindst 8 ryttere på 3 år.
    En røv forvirret hest, det ikke vidste hvad han skulle gøre af sig selv:(
    Jeg har bygget et tillidsbånd op med Calidos, aom nu går at han stoler på mig mere end nogen anden!:)

    Den der pony lyder som om den mangler en at knytte sig til:(
    men kan godt se dit problem eftersom det er en rideskole hest..

    men hvis jeg var dig, så prøv at forklare dt til dine forældre. hør om ikke du må købe ham.. forklar hvor meget du holder af ham.. og forklar hvad han føler.. for du er helt sikkert på det rigtige spor!


  •   31. dec 2009 Maria H
    Ja, Det er for dårlig /:
    Jeg elsker at ride ude sadel jeg har kn gjort det 1 gang ude på rideskolen på zafir og jeg elskede det og nu må vi ikk.
    1 ting er at de kan bestemme over deres heste men at de også skal bestemme over privat rytterne er for dårligt! >:/
    De må da slev bestemme hvordan de vil ride deres heste/ponyer.


  •   31. dec 2009 Kylling:3-Tjalfe!<33 J: Vi må ikke længere ride uden saddel, og jeg HADER at ride med saddel --'! Vi må ikke længere bare SKRIDTE på dem uden saddel? 8O!
    Selv privaterne må ikke ride uden saddel? Helt ærligt syntes jeg altså ikke at de skal bestæmme det. Og så det at hestene står i spielstove og rideskolen har i FLERE år lovet bokse... Og Da de så laver et stævne for at samle penge til det, køber de nyt ridehus underlag, som aligevel ikke kan bruges, og nyt underlag til en udendørs bane som rideskolerytterne ikke må bruge --'!


  •   30. dec 2009 Maria H
    Hvorfor dog det?
    eller ja jeg kan godt forstå dig (:
    men jeg har lært en masse der ude siden jeg har fået en ny ridelære før hadede jeg den os!


  •   30. dec 2009 R&J » et venskab som aldrig knækker .: Desværre. Det må jeg ikke :/!
    Kylling:3-Tjalfe!<33 J: Tak smiley Jeg elsker virklig hugo men GUD hvor jeg hader den rideskole --'


  •   29. dec 2009 Jeg går selv på rideskolen (:
    jeg har også snakket med med hugo i stalden men aldrg redet ham/;
    ja jeg syntes heller ikk han høre til på en rideskole.
    Han brug for EN pige som holder af ham,elsker ham og forstår ham.
    han skal være et stille sted.
    Rigtig god video! smiley


  •   29. dec 2009 kan du ikke leje ham, eller købe ham ud af rideskolen?

Annonce