{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tærnings dag med Easy d. 05-11-2010 "NYT" TIL SLAG

506 visninger | Oprettet: 6. nov 2010

Tærnings dag med Easy d. 05-11-2010 "NYT" TIL SLAG

Tærnings dag fra 05-11-2010...
Hungår ikke mær så godt som hun kan, men det kan jo også kun blive bedre ved at træne, og jeg ved godt jeg tager meget i hende med hun var meget stiv og så ville jeg bare have løset hende :D
billederne er fra samme dag (:

og jeg arbejder også meget med at holde mine ben stille, men det er rigtig sværet, men der bliver arbejdet med det (:

Læg gerne en kommentra, og hold det gerne i en pæn tone (:


Tak katrine fordi du ville filme og tage billeder :D
Søge ord: Ørstegårdens Easy

Jeanett Wessel !
Kvinde | 28 år | Oprettet: 9. aug 2007


Kommentér på:
Tærnings dag med Easy d. 05-11-2010 "NYT" TIL SLAG
  •   25. jan 2011 Det skal lige sige at da jeg fik Easy kunne hun slet ikke gå op i sit eget spor, Hun er nok slet ikke som da hun stod på Østergaard..
    Og som jeg skriver red jeg hende på en mark og hun kan bliver i og å så glad, fordi jeg normalt giver hende lov til at gøre hvad hun vil når hun ikke går på en dressurbanen.. Men oka det er os mig der bestemmer det..

    Og sådan som hun gå i video, sådan går hun slet ikke mere.. Ja jeg har fået en underviser der kan lære mig hvordan jeg kan lære easy at gå op i sit eget spor.. Vi har rykket os rigtig meget..

    Og ja hun er en rigtig smuk dame! (:


  •   25. jan 2011 Ditte R...Hvad vil du så kalde det????Tage igennem på den? Det er jo to sider af samme sag, og jo, når man hiver hestens hoved ud til siden, OG den har et bid i munden, så hiver man den i munden...ellers er der da blevet pillet ved videoen!!!

    Jeg forstår ikke hvorfor det er nødvendigt at hive den i hovedet...den går hvor den skal...stille og roligt, og dersom den bærer i linimentet istedet for musklerne (ses i lidt ringe overtrædning og i en lidt nedafhvælvet ryg/overlinie), så kan det da aldrig i livet smidiggøre!!!!

    Prøv at læse lidt om hestens biodynamik...håber sørme ikke det er en underviser der beder dig om at hive hovedet om på siden???Hvis du lærer lidt om biodynamik, og hestens anatomi, er der ikke nogen der kan "narre" dig til at tro at det er smidiggørende en anden gang (:

    Easy er smuk!!!1Kendte hende dengang hun stod på Østergaard....


  •   6. nov 2010 Hun rykker den IKKE i munden

  •   6. nov 2010 Jaja jeg hun er 16 snart 17år og jeg kan ikke ride hende være dag så ville hun ikke kunne holde til at ride stævner også! og så var hun mere end i hoppa dvs hun var sur (:

  •   6. nov 2010
    Syntes stadig ikke man skal pille hesten i munden smiley Så hellere varme længere tid op og tage hensyn til at hesten netop har stået stille længere tid.


  •   6. nov 2010 Tak, men det er altså den måde jeg har fået afvis jeg skal gør og jeg gør det jo heller ikke hele tiden, men det er fordi hun har haft fri et par dag og så får den meget enagi, og så blive den sådan (:

  •   6. nov 2010
    Smuk pony ! smiley

    Men hvis hesten er stiv fortil skal man ikke tage i dens hoved men finde ud af hvorfor den er stiv istedet ;). Hvis man tager i hovedet får den en falsk holdning ( holdning skal komme fordi bagparten er med, ikke fordi man piller i den ) og hesten bliver kun "blød" fordi den forsøger at undgå det pres den får i munden når der bliver taget i den.

    Hesten går ellers rigtigt fint og let foran lod som det skal være :)!


Annonce