{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dressurtræning med Pontus - SINDSYGT LÆKKER 3'ER PONY !

1.851 visninger | Oprettet: 7. feb 2011

Dressurtræning med Pontus - SINDSYGT LÆKKER 3'ER PONY !

Dressurtræning på lille Pontus =)
Det er anden gang jeg rider ham inden for det sidste halve år, så vi misforstår hinanden en gang imellem.

Det skal lige siges, at han er vant til at blive redet af en pige på 7, som ikke har særlig lange ben, så mine ben stresser ham en lille smule, og han er meget fremadgående for benene =) Jeg rider med glidetøjle, for at støtte ham fortil da han er meget følsom i munden

*********OBS*********
GIDER INGEN KOMMENTARER OMKRING GLIDETØJLEN ! BLAND JER VENLIGST UDENOM

Maiken Madsen !
Kvinde | 28 år | Oprettet: 27. jun 2008


Kommentér på:
Dressurtræning med Pontus - SINDSYGT LÆKKER 3'ER PONY !
  •   25. aug 2011 Vil sige at alle heste kan jo gå ned uden glidetøjle, uanset hvor hård i munde, eller hvor meget den løber.
    Grundet til at den slår fra er fordi den mister "forbindeslen" mellem forpart og bagpart, det er udenlukkende rytter fejl.
    Min pony har det også med at løbe når jeg lægger benene til, det er bare at øve, at det skal den ikke!
    Men ellers ser det nu også fint ud, når man tænker på den kun er anden gang, held og lykke i fremtiden........


  •   8. apr 2011 hej maike
    jeg er ejer af denne pony så hvis i vil brokke jer så gør det til mig da det er mig og min berider jimmi sørnsen der har bedt heide om at ride som hun gør da det er meget dårligt til hans ryg og ballance at en rytter kommer til at bompe lidt for meget på ham og dette giver ham den støtte han på nuværende tidspunkt har brug for en gang imellem så skriv til mig hvis i har flere sure opstød mvh heidi darling pedersen


  •   4. apr 2011 Læs beskrivelsen tak !

  •   4. apr 2011 Undskyld men hvorfor ridder du med hjlæpe tøjler?

  •   26. feb 2011 Fint =)

  •   25. feb 2011 Det er jeg ikke enig i. Men jeg stopper her. Ingen af os får noget ud af det, og jeg gider ikke spille dum kælling smiley

  •   25. feb 2011 Hvis nu du ser videoen igen, kan du se at glidetøjlen ikke er stram

  •   25. feb 2011 Det virker bare underligt at du har stram glide tøjle på ham, når du siger han er så følsom i munden? Han kan jo hele tiden være et stort tryk fra den?
    Jeg siger ikke at ponyen ikke ved hvad en havlparade er. Jeg siger at du måske ikke rider den helt optimalt. ja det er hårdt for hesten, men det virker bare underligt at det er i det øjeblik du laver den halveparade hesten slår fra. og ikke når den er rigtigt under dig. - der er noget der ikke helt passer der. dvs ubehag ved halvparade.


  •   25. feb 2011 Ponyen kan alle ponyøvelser og ved udmærket hvad en halv parade er. Han har gået elevpony fra marts til november sidste år, og der er han ikke ikke blevet redet i ordentlig dressur. Han har derfor ikke nok muskler i bagparten til at bære sig selv, og det strammer i røven når jeg beder ham om at vente på mig !

    Hvis det ikke er fordi vi misforstår hinandens signaler en gang imellem ville jeg med GLÆDE ride ham uden glidetøjlen, men det bliver en bedre ridetur for os begge når den er på !


  •   25. feb 2011 Klubmester: Du skal passe på din tone. Det var ikke pænt sagt at AC men du er ikke meget bedere selv når du reagere på den måde.

    Jeg er dog ening med AC om at glidetøjler ikke er en god ide. for hvis en hest slår fra under den halve parade er det kun rytterens skyld. Jeg siger ikke jeg er bedere. Men man skal passe på med de "tvangs tøjler". Mange siger det er for hesten. Men det er kun for rytteren da ryttere ikke vil have at hesten slå lidt fra, Hesten slå fra når den har ondt eller ikke kan gå "pænt" pga. rytteren. -og det er jo også det du siger når du skriver: "hvis du synes det er pænere at se på en pony der løber afsted med hovedet i vejret"

    - En grund til den slår fra kan være at den mister bagparten under den halve parade. Jeg ved det ikke og vil ikke spille klog på dressur.

    Intet af det er ondt ment. Men tænk lidt over det. smiley


  •   24. feb 2011 Du skal da være velkommen til at kommentere, men så kan du godt gøre det på en ordentlig måde !

    Og jo, jeg ved godt hvilken skade en glidetøjle KAN påføre hvis man ikke kan finde ud af at bruge den.

    Hvis det ikke var fordi du er for stor til at ride 3'er pony, skulle du da være velkommen til at komme og prøve ham. Jeg tror ikke på du vil kunne ride ham bedre end jeg gør.
    Han er ustyrlig følsom overfor schenklerne. Til daglig bliver han redet af en 7 årig pige der kun når ½ stigebøjle ned under sadelklapperne og hun kan lave et galopanspring direkte fra parade stortset uden at røre sig. Han føler sig stresset af mine ben der går helt ned omkring ham, og prøver at løbe væk fra dem ! Så laver jeg en halv parade (som jeg iøvrigt synes er svær at lave i letridning) og han sænker farten men tager hovedet op. Så bruger jeg glidetøjlen til at støtte ham fortil !

    Men jeg kan da også godt ride ham uden glidetøjle, hvis du synes det er pænere at se på en pony der løber afsted med hovedet i vejret og en rytter der hænger i munden på den?


  •   23. feb 2011 Ikke for noget vel, men gider du ikke godt holde kæft med den glidetøjle !

    Jeg rider udelukkende med den for ponyens skyld !


  •   7. feb 2011 Super fin pony ;D

Annonce