{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Da Miss W blev afleveret, alt på video :') <3

9.193 visninger | Oprettet: 7. jun 2011

Da Miss W blev afleveret, alt på video :') <3

-Sangen hedder "Can you feel the love tonight", og er sunget af Simone.


Lige for at få det hele på det rene, så er Sarah den nye ejer af Miss, og Maya er Sarahs datter på 6 år. Det var Sarahs forældre fra Jylland der kom og kørte Miss til Sjælland, nogle rigtig dejlige mennesker, så det var bare helt perfekt! Maya har ikke vidst at da de var ude at kigge på Miss, at det var en hest til hende. Sarah havde nemlig fortalt hende at det var en hest til hendes veninde, og ikke til dem. Så da vi kom med Miss var hun helt målløs, og vidste ikke helt hvad dææælen det her var for noget, om vi tog pis på hende, eller om hun virkelig havde fået en hest. Maya snakker normalt RIGTIG meget, men der kom meget få ord ud af hende da hun fik øje på Miss :’)

Det hele gik over al forventning, simpelthen bare så ubeskrivelig fantastisk. Sarahs søde forældre hentede en trailer i Otterup, og kom derefter op til os, så fik vi lige hilst på hinanden og det var bare nogle rigtig søde mennesker, så det kunne ikke være bedre. Miss gik næsten lige op traileren, men Jess stod så også og kaldte rigtig meget på hende.. Hun kommer vidst også til at savne ”vores” lille pige..

Turen gik fint, og Sarah og hendes mor ringede meget sammen, og vi holdt så lige 5 min ved Sengeløse, for Maya skulle sendes ud på en lille gåtur, sammen med hendes far, og farens kone. Så kunne vi få læsset Miss ud af traileren og få alle kameramænd og fotofolk på plads, griner..

Maya blev rigtig glad, og det hele var så fantastisk, og da Miss var kommet ind i boksen forsvandt Sarah og Maya lige 2 min., og Maya kom tilbage med en fin trøje på, hvor der stod ”Miss & Maya”, så et billede af dem, og nedenunder:”-The perfect couple” .. Puha, jeg kunne tude af glæde der!

Vi fik lukket hende på fold, hvilket gik rigtig fint, hun startede med at komme ud til to vallakker, hvor den ene, der også var travhest var meeeeeeget interesseret i hende, og den skimle måtte bestemt ikke snakke med hans nye dame. Miss var godt hingstegal, og ham travfyren der benyttede sig da af det, men han nåede ikke at bedække hende længe inden hun ikke gad alligevel. Men hun fik sig ret hurtigt en bette kæreste.. Jeg har skrevet med Sarah her til morgen, og fået sendt billeder af folden, hvor han stadig passer på hende og tuller rundt sammen med hende. :’)

Sarahs mor havde været oppe klokken halv 5 for at bage kager, boller og flutes, lavet pasta og taget salat med. Der var også juice og cola, frugt og kiks og meget andet. Vi sad i skyggen og hyggede os, og efter en masse hyggelige timer på Sjælland skulle der siges farvel til lillepigen, og hold da op… Jeg har aldrig oplevet noget SÅ forfærdeligt! Jeg havde næsten ikke grædt inden, for det hele var jo bare lige som det skulle være, men da jeg stod oppe på folden med hende alene gik det op for mig.. Hun var ikke min mere, og jeg skulle virkelig sige farvel. PYH! Det var hårdt.. Jeg gik ned igen til de andre og fik en ordentlig krammer af Sarah, og fik da også halvt klynket ud, at det altså bare var fordi jeg var sindssyg glad for at det var lige netop dem der skulle have Miss..

Fik sagt farvel til alle de dejlige mennesker, og tak for en super dejlig dag. Og så gik turen til Amager, for skulle lige aflevere noget til min far, og så ellers hjem. Det var godt nok underligt.. Men rart, hun kunne virkelig ikke få det bedre, overhovedet! :’)

Jeg misunder Sarah og Maya! De har da bare en fantastisk hest! :-)


Ja, samme beskrivelse, som i albummet ^^

Kommentér på:
Da Miss W blev afleveret, alt på video :') <3
Annonce