{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dressur med Catch me Dacapo

1.441 visninger | Oprettet: 2. aug 2011

Dressur med Catch me Dacapo

Inden i ser eller kommenter.

Ja, jeg ved godt jeg sidder meget uroligt og forkert på ham og at jeg hopper en del rundt på ham. Så inden alle jer herinde, som på magiskvis er uddannet underviser i en alder af 15 år, begynder at angribe, vil jeg lige forsvare mig lidt.

Før jeg red Dacapo, havde jeg lånt en lille hoppe som var 155, Dacapo er 170. Så jeg skal lige vænne mig lidt til at hans gang er en del større.
Mig og Dacapo har kendt hinanden ca. 1 måned, da denne film blevet taget, og jeg havde endnu ikke vænnet mig til gangen, og hvordan han skal rides korrekt.
Sidst men ikke mindst er det en kombi sadel vi rider i, og jeg får slet ikke den støtte jeg har brug for, har haft en dressur sadel på ham - hvor jeg selv synes jeg sad meget bedre - jaja, skal nok lade være med at give den sadel skylden.

Jeg får undervisning af Vikki Vermod på den her film, kanon dygtig dressur underviser, og hun retter mig (en del) her i filmen, så du behøver slet ikke bekymre dit lille hoved med at rette på mig, tak.

Filmen er desuden ved at være nogle måneder gammel, og det ser meget bedre ud nu. Måske filmen også bare er en lille reminder til mig selv om, at jeg ikke skal sidde sådan igen. Det altid rart at se tilbage på noget, og se fremskridt.

Ved godt der er en fejl i slutningen, det der med "medvirkende" osv. ved ikke lige hvordan det er havnet det.

Nyd filmen.

Kommentér på:
Dressur med Catch me Dacapo
Annonce