{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

TÆNK OVER DET! - INDEN DET ER FOR SENT!

3.604 visninger | Oprettet: 31. aug 2011

TÆNK OVER DET! - INDEN DET ER FOR SENT!

Hej Hg'ere :D

Nu har jeg lavet en ny video igen igen, jeg elsker det simpelthen bare så meget! Men efter at Asmira er blevet syg har jeg tænkt en del over alting mens jeg så alle vores videofilm og minder vi har sammen ...

Som gav mig inspiration til denne video, nogle klip har i måske set før og andre har i måske ikke (:
Men jeg lavede den her video fordi jeg har indset at jeg har gjort noget forkert i det halvandet år jeg har haft hende :( Da jeg så hvor ondt hun havde vidste jeg at jeg bare måtte smile mig igennem det og at jeg fra nu af uanset hvad aldrig giver Asmira skylden for noget! Jeg skal tænke mere over hvordan jeg får hendes respekt og hendes kærlighed. Jeg har rigtig meget af begge dele - men det kan kun blive bedre!

Til alle jer som har problemer med jeres heste eller tænker "Åhh nej endnu en af de videoer med bidløs snak .." så tager i fejl (: Jeg rider med begge dele så længe jeg ikke yder vold. Det er ikke en debat jeg vil tage op, men jeg prøver blot at fortælle jer at hvis i ikke samarbejder med jeres hest, viser den respekt og giver den kærlighed. Så vil jeres makker og bedste ven forsvinde .. Uanset om du rider med bid eller ej, så vis din hest respekt og samarbejd med den! Du får noget helt unik tilbage og et specielt bånd med din hest!

TÆNK OVER DET!

Søgeord er det samme som ovenover.

Kommentér på:
TÆNK OVER DET! - INDEN DET ER FOR SENT!
Annonce