{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anna&Bella - Ingen troede på dig, men gav ikke op!

1.558 visninger | Oprettet: 13. jun 2012

Anna&Bella - Ingen troede på dig, men gav ikke op!

Jeg vil fortælle en lille historie...

Der var en pige, som plagede sine forældre i mange år, om hun ikke måtte få en pony eller hest. Men hver gang pigen spurgte fik hun altid svaret "nej"
Hvorfor det svar blev gentaget, vidste pigen ikke.
Endnu en dag gik dagen med at pigen spurgte og dette svar kom fra pigens mor: "Når du bliver 12 år, giver vi dig en hest. Der er du stor nok selv til at passe den" Pigen blev overlykkelig og kyssede hendes mor.
En dag ringede pigens farmor og farfar for at veksle et par ord med pigens forældre. Farfar'en ville gerne have at hans første barnebarn skulle have en pony inden han døde, da han var syg af kræft.
Forældrene sagde ja til at de købte et føl til pigen.
Dagen var kommet hvor pigen havde fået af vide at hun ville få en overraskelse. Hun stod tidligt op og gik og trippede hele dagen.
Endelig gik de ud med pigen og sagde at hun bare skulle følge med. Pigen holde sin farmor i hånden og hviskede til hende ¤Er det en ko jeg får?¤ sagde pigen, da på den store lastbil var en ko på siden.
Farmor'eren rystede på hovedet og sagde at pigen bare skulle følge med op i lastbilen.
De gik op på liften og den kørte op med dem. Inde i lastbilen stod der et lille haflinger føl. Pigen vidste ikke hvad hun skulle sige og gik tøvende hen til føllet. ¤Er det min¤ hun så på sin farmor også på sine forældre sig nikkede "ja det er din" pigen omfavnede sine forældre og græd. Endelig havde hun fået det hun havde ønsket sig. En rigtig pony/hest!
Der blev brugt mange timer ude i stalden de mange år, før føllet voksede sig stor og kunne blive tilredet som 3 årig. pigen var spændt, får snart kunne hun ride på sit føl, sin bedsteven! Hun drømte at de en dag skulle ride EM eller måske VM eller OL? Hvem vidste om dette ville blive til virkelighed? Men nej, det ville jo være urealistisk? eller hvad?
Pigen fik endelig ponyen hjem igen og kunne begynde at ride den. Men hvad hun ikke vidste var at den kun var ryttervandt.
Da pigen satte sig op på den, med en smart gjorddims ville ponyen kun stejle eller bakke. Pigen blev frygelig ked af det og blev en smule bange for den.
Hendes træner spurgte om hun ikke ville have den ud på en rideskole, hvor pigens træner kunne hjælpe hende med ponyen. Det ville pigen gerne, så de flyttede pigens pony ud på den rideskole som trænerens heste også stod på.
Pigen begyndte at få undervisning og efter nogle få måneder deltog de i deres første dressur stævne, hvor de kom på en 2 plads! Begge parter var overlykkelige. Endnu en gang hev de en 2 plads med hjem fra deres andet dressur stævne.
Pigen havde meldt ponyen til ponygames hvor de kom på det bedste hold og kom til landsfinalerne på Vilhelmsborg! De blev nummer 7.
Her igen fik pigen en fin gul roset til deres første spring stævne som var 3O cm.
Pigen var overlykkelig.
Men hver gang de kom til et stævne, kom der også blikke og folk snakkede i krogende. Nu var pigen ikke så sikker på at det skulle være hende og ponyen mere. Men nej hun opgav ikke.
Endnu en gang, begyndte pigens pony at lave unoder. Stejlede og bakkede. Det tog så meget overhånd at pigen ikke red hesten i et godt stykke tid og havde faktisk sat den på heste-nettet. Men hun fandt hurtigt ud af hvad der var galt og hun tog den af igen. Pony havde skæv ryg af den sadl de havde købt til den. Her måtte den ikke rides i ½ år. Kun trækkes.
En dag blev ponyen så glad, da pigen løb med den at den bukkede og ramte pigen så hun fløj ind under ponyen. Der trådte den så på hende. Heldigvis havde pigen telefon på sig og ringede efter hjælp, da hun ikke kunne støtte på sin fod. Hun måtte gå på krykker i 3 uger og ingen ridning eller trækture med ponyen.
Ponyen var erklæret for "sindsyg" da den sparkede og angreb alle som nærmede sig dens boks. Pigens mor fik en hestehvisker ud til ponyen og efter 1½ time havde de den samme pony tilbage.
Pigen kunne gå uden sine krykker og en del genoptræning stod på længe med hende og ponyen.
De var nu klar til deres første LC på diskrek plan i spring. De gik skide godt, men udgik desværre fordi pigen faldt af. Hun var rigtig ked af det men sådan gik det jo.
På 1 år kom de hurtigt fra LC til LA på distrek plan.
De vandt, hver gang de deltog i at stævne og alle fik hurtigt store næser. Den umulige pony blev til et kæmpe talent.
De vandt Derby sammen og snart skulle de til DM for haflinger.
De vandt DM og var nu udtaget til EM for haflinger. Pigens store drøm gik i opfyldelse. Men, hun blev hurtigt 16 og nåede desværre ikke sit mål. At gøre ponyen til B pony. Men de har massere stævner endnu sammen for hest. Hun målte ponyen op til hest og de blev nummer 2 til deres første heste stævne. En LC på distrek plan.

Den historie er om mig og min hest Bella. Hvis du siger at den ikke kan nået, så er det dit problem! Jeg ved at den er guld hver og ved den er meget værd men det er ikke ens betydende med at den nogensinde bliver solgt!
Man har sine delte meninger om denne race, men for mig er denne race guld hver og der er heller ikke noget at sige til at man kalde denne race for "GULD" ponyen!
En haflinger har mange talenter, man skal bare finde det i den!

Anna og Stroller
Kvinde | 28 år | Oprettet: 12. okt 2008


Kommentér på:
Anna&Bella - Ingen troede på dig, men gav ikke op!
Annonce