{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Stine og Tilde rider dressur - d. 23 Juni 2012. *S

4.407 visninger | Oprettet: 23. jun 2012

Stine og Tilde rider dressur - d. 23 Juni 2012. *S

De var bare så seje!:D
Tilde har ikke været redet i over en uge så hun var fyldt med krudt... er hun altid, men i dag var det ekstra meget ;p

Stine hjælper mig med Tilde her i starten da Tilde aldrig som sådan har redet dressur, så hun hjælper mig med at omskole hende :) TAK SØDE!!<3

Jeg elsker dem! :D<3 ;*

INGEN KRITIK !!!
- Tilde er en spøjs hest med sine egne meninger, og hun er vant til at blive redet med pelhalm bid/stang og kæde så det er svært for hende at gå fra dét skarpe bid og ned på et almindeligt, men ejg synes hun klarer det flot!

Læg gerne en kommentar!:D
.. beklager den dårlige video ;s jeg har ikke lavet videoer i evigheder og skal lige i gang igen.

Negative/dumme/onde/lede kommentare slettes og man bliver blokeret og i værste fald meldt for dårligt sprog.


Kommentér på:
Stine og Tilde rider dressur - d. 23 Juni 2012. *S
  •   2. apr 2013 dejlig video stine

  •   22. jan 2013 Anne Rafn og Dream Come True
    - Ja hun skal smiley hun er allerede blevet bedre. Kan godt se at rytteren og hesten ikke passer sammen, og rytteren har ikke redet hende siden den dag. Tilde har en sød part nu som hun har haft siden oktober :).


  •   21. jan 2013 Hun skal da nok blive fin. Dog synes jeg at rytter kun rider med tøjlen, og ikke benene. Og lige en ting mere, efter min mening synes jeg hun skal rides mere frem, så hun kommer ud. Det kan være det også bliver lettere for hende at komme ned og suge på bidet. I ''tripper'' nærmest i det tempo. Ingen kritik, bare en hjælp. smiley

  •   5. dec 2012 Signe s: Så korrekt og flot skrevet! smiley Kunne ikke være meget mere enig! smiley

  •   28. sep 2012 Jeg mener at det er fint at i lærer den at gå til biddet og suge på det. Men jeg er dog ikke enig med jer i, at man skal starte med at lave schenkelvigninger og tilbagetrædninger på en hest der ikke har lært det grundlæggene. Og når i har den i holdning, vil jeg råde jer til at give den løsere tøjle som ''belønning'' for hesten. I får en meget mere arbejds villig hest hvis i belønner den for hvert skridt den tager der er godt. Og istedet for at sidde og sparke til den hele tiden, så giv den en forberedelse. Dvs. læg først benet til den, og hvis den ikke retter sig efter det bør i give den et lidt hårdere spark, så den ved hvad der foregår. Og så er det alt for tidligt at lave nedsidning på en hest der ligger sig på forparten, det er både ubehageligt for rytteren og hesten, og rytteren kan ikke sidde på hesten da rytteren heletiden lader hesten ''vente'' på rytterens ned sidning. Og så vil jeg råde jer til at lave rigtig meget voltearbejde, og ligeudsretninger. Og at sidde og ''hive'' hesten ned med hovedet, hjælper på ingen måde, det forvirrer den bare, og det ender med at i får en hest der ikke ved hvad den skal gøre rigtigt for den er aldrig blevet ''belønnet'' med tøjlen, blot blevet irriteret. Håber i vil følge disse råd. De kommer fra min træner der er en af danmarks bedste military rytter, og jeg har lært utrolig meget af dem og ham. Håber i kommer rigtig langt. Dette er ingen kritik, kun hjælp smiley

  •   22. sep 2012 Up All Night!<3


  •   20. sep 2012 Holdningen skal nok kommer, det er jeg sikker på.. Man kan se lidt på det som et lego tårn.. Har du ikke et stærkt fundament, styrter resten sammen.. Hvis hestens grundridning ikke er helt i orden, bliver det svært at bygge resten på smiley

  •   20. sep 2012 Det er ikke for at kritisere og jeg ved ikke, hvordan det går nu, men her synes jeg at i koncentrer jer for meget om forparten og om at hun skal gå til bidet. Hvis nu i får bagparten med først, så ligger hun sig automatisk (hvis du ligger mærke til hende når hun traver, traver hun bare på forparten og skridter nærmest med bagbenene) rider du hun mere bag fra og har god støtte i tøjlerne kommer hun frem til bidet.. Håber du forstår hvad jeg mener og ikke tager det som skæld ud, det er kun for at prøve at hjælpe.. Den er ellers super fin!

  •   17. aug 2012 Det ser super godt ud smiley men skulle jeg give dig/jer et godt råd, så ville det være at hun skulle rides mere frem og at hænderne skal holdes stille smiley

  •   14. aug 2012 rigtig sød hest, men tror du burde få dig en sadel der passer den bedre (:

  •   11. aug 2012 Rytteren falder sammen, og hænderne er utrolig urolige, men ellers en rigtig fin hest! Er selv ret vilde med de nordsvenske skovheste smiley

  •   29. jul 2012 Lige noget du har skrevet Nadja.
    "
    Vi kunne godt smide en sidepull på hende eller give hende løse tøjler, men så har vi heller ingen kontrol over tempoet og har vi ikke det, så går det hen og bliver farligt hvilket det jo ikke skal."

    Man skal heller ikke stoppe hesten eller styre hesten for tøjlerne, dette skal komme bagfra, og fra rytterens bevægelser.
    Men når man ikke rider bagfra er der ikke noget at gøre ud over at bruge tøjlen.
    Hvis man ikke rider hesten bagfra har du alle hestens kilo i tøjlerne.



  •   29. jul 2012 Giver bare et råd: Tilde vil nok læge sig lidt bedre hvis du havde en lidt mere rolig hånd..... Ved godt det er svært at holde hænderne stille på en hest der bare vil fremad, det gjorde min Dartmoor også. Men ellers ser det godt ud


    Ingen kritik, jeg gav bare et veneligt råd smiley


  •   29. jul 2012 Øjj, hun bliver rigtig fin!

  •   27. jul 2012 Super lækker hest du har fået dig! Glæder mig til at se video og billeder af jer to sammen.

    Stor ros til Mint . for den flotte kommentar - ikke mindst er jeg fuldstændig enig, men det er så flot formuleret og pænt skrevet, til trods for at det er 'kritik'.
    Synes du skal finde dig en dygtig underviser - evt. starte fra jorden af. Held og lykke med hende.


  •   4. jul 2012 Smuk smuk hest! Håber på en video med dig på hende - det er mit indtryk af dine andre videoer, at du når du vil, er meget sympatisk i din ridning. Derfor undrer det mig også lidt at du lader en person ride din hest på den måde der vises i videoen. Det er smertefuldt at se på og der er ingen undskyldning for at ride så hårdhændet.
    Jeg forstår på det du skriver, at hun er en svær hest og tidligere redet med hårdt bid. Synes det er flot at du på trods af det, vælger at bruge et mildere bid. Det tror jeg også vil give en mildere hest, med den rigtige ridning. Det er lidt en skam der arbejdes så meget med hestens hoved, når der er så mange andre vigtigere problemer med hesten. Med den hals er hun åbenlyst ikke i stand til at gå i den holdning der bedes om. Desuden kommer holdning jo ikke fra nyk og saven - den slags hører til hos nybegynderne på rideskolerne, som ikke ved bedre. Ikke hos en dygtig rytter, som du beskriver pigen på videoen.
    Hvorfor gå så hurtigt frem? Hvis hesten ikke engang kan det grundlæggende som at stoppe, vente og slappe af, skyder i jer selv i foden ved at forvente ting som holdning og sidebevægelser.
    En hest med de problemer ville have godt af at komme frem og ned, slappe af. Komme af med underhalsen. Fortsættes ridningen som på videoen vil det aldrig blive bedre.

    Forstår godt ros er sjovere end kritik - det synes de fleste da smiley Men du vil have fordel i at være i stand til at tage imod konstruktiv kritik. Man skal ikke tage alt til sig, men det skader heller ikke at lytte og tænke. Du har tidligere haft en hest der måtte aflives på grund af slid, som rideskolehest så vidt jeg husker. Er sikker på du ikke ønsker at risikere det samme med din nye hest.


  •   1. jul 2012 Sikke en fin hest du har fået fat i der!

    Jeg ville dog vente med sidebevægelser og nedsidning til hesten gik afslappet og stabilt i holdning smiley smiley


  •   30. jun 2012 Synes du gør det godt Stine - hun ser ikke ud til at være helt let! :-).

    Hvis jeg må komme med et råd til dig Nadja så er det at når du rider hende, så få hende rigtig godt på plads i skridten og så overgang til trav. Når hun slår fra i traven så ned og finde pladsen i skridt igen så hun får vænnet sig til at man kommer tilbage til det gode udgangs punkt! :-).<3

    Hun skal nok blive til noget stort!


  •   29. jun 2012 Og jeg afskyr de mennesker... aldrig om jeg ville ride min hest sådan.

    Super.


  •   29. jun 2012 bliver*

  •   29. jun 2012 Jeg digter ikke på dine kommentarer.
    Og jeg skriver skam heller ikke sur, men irriteret.

    Stine er en dygtig rytter og hun rider som hun gør hvilket jeg respekterer. Ja hun arbejder med Tilde fordi at når Tilde så ligger der, så er hun rolig og løber ikke.

    Der står flere voksne på sidelinjen som har redet i mange flere år end nogen af os har og som ved meget mere end vi nogensinde kommer til, så lad os nu ride min hest som vi mener er det bedste.

    Vi kunne godt smide en sidepull på hende eller give hende løse tøjler, men så har vi heller ingen kontrol over tempoet og har vi ikke det, så går det hen og bliver farligt hvilket det jo ikke skal.

    Det kan godt være at Isha havde samme "problem" men der er ikke to heste der er ens, ligegyldigt hvor meget de ligner hinanden på alle måder.

    Jeg har været vant til min søde lille og til tider dovne Fænrik, og nu skal jeg vænne mig til Tilde som er det stik modsatte men jeg vil samtidig gerne have styr på hende så jeg ikke flyver til kina fordi hun løber.

    Som sagt, der er mange hesteerfarne voksne indeover.


  •   29. jun 2012 Mie: Så siger vi det.
    Jeg kan skam godt se at Tilde er anspændt og det der er faktisk ingenting ift. den anden dag.
    Vi kan ikke gøre så meget andet end at blive ved med at træne... i ville ikke kunne gøre det bedre selv.
    Vi er ret sikre på at hun går gået løb eller som det mindste være trænet til det for hun reagerer ligesom de gør i løbene - jo mere man tager i tøjlen, jo mere anspændt bliver hun og tripper.
    Vi arbejder skam på sagen, og fordi vi ikke har samme ridemetode, så betyder det ikke at vores ikke er rigtig... for god sake, hun har været vant til et pelhalm bid med kæde og hele pivtøjet, så det er da klart at hun ikke reagerer ligeså godt på et alm. bid og derfor skal holdes mere tilbage.

    Isabel og Don Diego de la Vega
    - Hun er købt af en rideskole hvor hun skulle have gået handicapridning men endte med bare at gå på pigehold med nybegyndere og så blev hun solgt fordi hun var for fremadgående.
    Hun er koldblodstraver.


  •   29. jun 2012 hvor har du købt din, og er hun nordsvensk finsk, eller hvad?

  •   27. jun 2012 Hun er en rigtig fin hest, og med den rigtige træning er jeg sikker på, at hun nok skal blive rigtig god smiley

    Vil dog slutte mig til nogle af de tidligere kommentarer, der er ikke ret meget bagpart, og der bliver i min verden pillet for meget i munden, for at få hende ned.

    Men jeg kan godt se, at det er en svær balance med bagparten. Det må I tage i etaper, så hun kan få lov til at slappe af, så skulle resten gerne komme af sig selv smiley


  •   27. jun 2012 hvor er hun fiiiiin! smiley syntes hun ser lækker ud, når hun går i holdning!

    glæder mig til at se dig på hende! smiley


  •   25. jun 2012 Hahahah!!xD ja hun er en rigtig smuk, feminin og lækker madame smiley

  •   25. jun 2012 Siger det gerne igen: Hun er simpelthen bare HOT, HOT, HOT, HOT, HOOOT :-D. 'La' mig se dig gå frem, og tilbage..' HAHAH, LOL! Ej, syntes virkelig en er SÅ lækker at se på smiley

  •   25. jun 2012 > Gedelorten <
    - Ja hun er smiley

    Tak!
    Hæhæ, thanks :)<3


  •   24. jun 2012 Hvor er hun dog lækker!

    Held og lykke med hende smiley
    Ser frem til at se dig på ryggen af hende smiley smiley


  •   24. jun 2012 Charlotte A
    - Det er hun også!:)


  •   24. jun 2012 Hun ser ud til at være en dejlig hest:o)

    Der står du ikke vil have kritik det respekterer jeg, men kig lige på hestens hovede i dette videoklip..det kører fra side til side..


  •   24. jun 2012 ~ Stald Kastaniely ~
    - Hahahahhaha!!!xD<3
    Hey!

    * ** IDA & FRIDA ** *
    - Tak !:)

    Laura og de 3 guldklumpe<3<3 elsker jer J
    - Det er ikke mig der rider, men tak smiley

    Mich & Fønne ;}<3
    - Ja hun er rigtig lækker:)
    Tro mig.. hvis vi flytter fokus fra hovedet til bagparten, så løber hun. Grunden til hun går lidt småt, er pga. hun bliver holdt tilbage. Når hun kommer fremad, så træder hun langt over eget spor og har bestemt bagparten med, men så er hun heller ikke nem at holde.
    Det er en af de ting hun er ved at lærer - man kan sagtens trave uden at det skal foregå i total ukontrolleret trav smiley
    Vi ved skam godt havd vi laver, og Stine er en rigtig god rytter + vi har voksne erfarne hestemennesker på sidelinjen ;).

    LDJogT(FS) .
    - Kan kun sige det samme som jeg har sagt til ovenstående^^ og tak:)


  •   24. jun 2012 Er helt enig med "Mich & Fønne"! Men ellers en fin hest:-)

  •   24. jun 2012 Det altså en rigtig lækker hest du har fået dig (:

    men ville flytte fokusen fra hovedet og om på bagbarten så hun kommer mere bag fra, hun krøller foran og bagbarten har sit helt eget liv


  •   24. jun 2012 Glæder til at se video med dig på ryggen af hende smiley

    Det ser godt ud smiley


  •   24. jun 2012 Du må ikke sige abe! smiley Har lige været i biografen og se Prometheus smiley Var ved at løbe skrigende derfra! smiley smiley


    Nok om det xD Din.. Din hamster! xD smiley


  •   24. jun 2012 Din abe!!xD<3<3

  •   24. jun 2012 Haha, sorry, kunne ikke lade være xD smiley

  •   24. jun 2012 ~ Stald Kastaniely ~
    - Gider du godt at stoppe søde?!;O jeg har brugt hele aftenen på at få den sætning UD af min hjerne!xD oh my god... marias fest bliver syyyyyyg for jeg flække rhver gang vi høre den!xD<3


  •   24. jun 2012 "Don't care about the table breaking..."


    Hæhæhæhhæhæ! xD smiley


  •   23. jun 2012 CilleThomsen > ØRNHØJ < .
    - I know:) der er dølehest og traver i hende:) vi ahr skam sat os ind i koldblodstraveren da vi købte hende:)

    » Cecilie & Linette / CBW
    - Ved stald MaTo blev hun vidst brugt til dressur? er ikke sikker... det er kun lidt over et år siden hun kom til Danmark, og vi er hende 4. hjem.
    Ved dem vi købte hende af, blev hun brugt til skovtur og baneridning med små piger.

    Jeg håber og tror på at vi med tiden kan nå noget LA på klubplan i dressur, og det er vi rimelig sikre på at vi kan smiley hun bliver i hvert fald nem at lære øvelserne og når hun lige lære at gå i holdning mere stabilt, så skal det nok blive godt smiley

    i dag var første gang herhjemme, hun lavede schenkelvigninger og som du kan se, så gjorde hun det bare. Hun bliver nem at lære sidevægelser da hun er så følsom:)


  •   23. jun 2012 Hvad blev den brugt til før, og hvad vil du egentlig gerne opnå med den med tiden ? smiley

  •   23. jun 2012 Der er også døle i Bergtilda, du kan læse om racen her: http://staldmato.dk/side13.html smiley

  •   23. jun 2012 One Girl One Horse One Freindship CLA/© .
    - Har faktisk kigget på din og synes også de minder meget om hinanden, bortset fra at der jo er traver i Tilde også udover dølehest smiley


  •   23. jun 2012 Julle: Ja det så fint ud da Stine endelig fik styr på hende!:-) tak babe!:D<3<3

    CilleThomsen > ØRNHØJ < .
    - Okay smiley


  •   23. jun 2012 Fin tot mnder mig meget om min egen da der også e krudt i hende smiley kig gerne forbi smiley

  •   23. jun 2012 Hvor er det dejligt at se Bergtilda. Jeg nød hver eneste ridetur på hende, da hun var hos Stald MaTo smiley

  •   23. jun 2012 Iih hvor ser det godt ud! smiley - Held og lykke med hende i fremtiden skat! smiley

Annonce