{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

It's so hard to say goodbye! Jeg elsker dig!<3

885 visninger | Oprettet: 5. okt 2012

It's so hard to say goodbye! Jeg elsker dig!<3

*Undskyld stavefejlene*

Den tid jeg har haft Nanny har været fantastisk! Og jeg vil ALDRIG fortryde at jeg købte hende! Hun har lært mig så meget, men hun kunne desværre ikke lære mig mere.. :( Det har været en meget hård beslutning at tage, men har gjort det og jeg tror det er det bedste for os begge.
Jeg elsker Nanny så utroligt meget.. Jeg elsker hendes udtryk, hendes springteknik og i det hele taget bare hendes væremåde..! Hun har lært mig at blive 100% tryg og hun har lært mig at springe højere. Så har hun også bare altid gjort mig så glad, og jeg kan ligge på hende og bare tænke og kigge ud i luften.. Noget jeg aldrig vil blive træt af. Hun har overrasket mig gang på gang, med alle hendes skøre idéer, og hendes skjulte spring talent! Her får i lige historien om mig og NoNo<3 : Da jeg var ude og prøve Nanny, var jeg forelsket! Hun var bare perfekt i min verden! Men chancen for at få hende, var ikke stor.. Men min mor kæmpede for at vi kunne købe hende og det endte det jo så også med!<3 Første dag jeg red NoNo derhjemme var hun lidt fræk.. Hun løb lidt og tog hovedet ned. Og da jeg ikke så lang tid før, havde prøvet en pony der løb og smed mig voldsomt af, var jeg utryg ved nye heste. Det var jeg også i starten med Nanny. Hun kunne mærke min frygt, så hun begyndte at løbe og jeg blev mere og mere bange. Da det havde stået på lidt, spurgte min mor, om vi skulle sende hende tilbage. Men jeg nægtede, jeg ville ikke give op så let, men jeg var stadig bange. Så jeg fik søde Cecilie til at ride hende nogle gange. Og at se dem springe, ride ponygames, ride uden sadel i skoven osv. Fik jeg lige så stille mod på at ride hende. Og da jeg først begyndte gik det kun fremad!<3 Vi begyndte så småt at springe, og få lidt springundervisning. Og da vi havde redet vores første stævne (60 cm) blev vi ved med at udvikle os i spring! Vi begyndte at springe 70, og vi var til et sponsor spring stævne hvor vi slog vores højde spring rekord til 110!!! Men da stævnerne kom, gik det op for mig, at vi var for langsomme. Du var meget doven og kunne ikke lave særlig små vendinger.. Jeg prøvede at give dig en chance for at blive bedre, men du kunne ikke blive bedre. Du var en PERFEKT lære spring pony, men jeg ville efterhånden gerne noget mere.. Springe højere og have en chance for at vinde!! Så jeg tog den svære beslutning at sælge dig.. Og jeg gjorde det ikke fordi jeg ikke elsker dig! Jeg gjorde det fordi jeg gerne vil videre med min ridning!! Og jeg elsker virkelig den pony himmelhøjt, men nogle gange må man give slip:'(

OBS! Skal lige siges at Nanny er blevet solgt til vores pleje barn Cecilie, så hun er stadig herhjemme, og jeg kan se hende hver dag!!

Felippa Sylvest .
Kvinde | 24 år | Oprettet: 13. aug 2010


Kommentér på:
It's so hard to say goodbye! Jeg elsker dig!<3
Annonce