{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Signe & Pixeline - Et farvel til min bedste ven<3

1.362 visninger | Oprettet: 8. jan 2013

Signe & Pixeline - Et farvel til min bedste ven<3

Ja, så kom videoen endelig ud. Søde Amanda har lavet det, da hun ved hvordan jeg har det og dermed har lavet den efter det:-)

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige. Jeg er så tom for ord og såååå ked af det. Det hele føles bare som et ondt mareridt som der forfølger mig.
At blevet revet væk fra sin bedste ven er ubeskriveligt og jeg har aldrig nogensinde prøvet noget der var så svært eller hårdt!

Jeg ville ønske at jeg bare kunne spole tiden 2-3 år tilbage og opleve hele vores fantastiske eventyr igen. Det gør så fandens ondt at vide at vi aldrig mere kommer til at skulle ride ind på en stævnebanen og hører "Signe og Pixeline" i højtaleren, aldrig mere ride en æresrunde og mest af alt gør det ondt ikke at skulle gå og hen og sadle dig op hver dag når jeg kommer på rideskolen som jeg plejer.

Pixe er en ener og det vil hun altid være. Hun er og vil altid være den allerbedste i mine øjne<3
Det er så ufatteligt hvor langt hun har båret mig. Jeg husker tydelig den lille pjusket elevpony som jeg fik part på tilbage for 4 år siden. Du var vild og nærmest uridelig, men nåede knap nok op på ryggen af dig inden man lå i sandet igen. Og jeg var bare en lille pige, som der endte med at blive bange for dig, faktisk så bange at jeg kun turde skridte rundt.
Men heldigvis valgte jeg sammen med en helt fantastisk ridelærer at kæmpe videre og efterhånden begyndte det faktisk at gå helt godt.

Vi har haft et hav af nedture og Pixe har bestemt ikke været nogen nem pony, men jeg har nydt hver sekund af vores rejse. At vi skulle nå op og ride LA i dressur og LB i spring for 1'ere, samt være klar i en 100 cm klasse, er jo fuldkommen vildt. Jeg skylder Pixe så meget for alle de gange hun har reddet min røv og ikke mindst for alle de fantastiske oplevelser hun har givet mig. Der i blandt da vi VANDT SYDJYSKMESTERSKAB I PONYGAMES 2012, det var en kæmpe oplevelse og jeg var så stolt. Hvilket jeg også var over vores 3.PLADS TIL DANMARKSMESTERSKABERNE I PONYGAMES 2012 <3

Nu har jeg kun tilbage at sige tusind tak for alt verdens bedste pony!
Du har en kæmpe plads i mit hjerte og vil altid være "min" stjerne. Blev ved med at være en lige fantastisk pony som du har været for mig.

JEG ELSKER DIG <3<3<3

Beklager meget hvis der er stavefejl, men det er skrevet med tårene trillende ned af kinderne:(

Kommentér på:
Signe & Pixeline - Et farvel til min bedste ven<3
Annonce