{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Longering med kapsun

2.572 visninger | Oprettet: 29. maj 2013

Longering med kapsun


Så er der ny video af damen i longe.

Jeg tog en kapsun på, da det bid hun ellers bruger var smuttet med en solgt hest.
Sidst jeg prøvede en kapsun, var hun ikke videre samarbejdsvillig men denne her gang var hun super skøn og arbejde med og forstod pointen, selvom hun på højre side, den side hun er skæv til, ikke var heeeelt villig i starten.

Men hun fik en ordentlig krammer også reddede hun min dag, ved at være så dejlig afslappet.
Så skønt at være kommet der til.

I starten af videoen går hun og spænder op og kigger på 117 andre ting, men det er med, så man kan se forskellen på når hun spænder og når hun slapper af.

Kommentér på:
Longering med kapsun
  •   9. jun 2013
    * havde lidt af.

    Hesten HAR været skæv i bækkenet og det er noget gammelt som har siddet meget godt fast, derfor er den naturligvis ikke lige stærk i begge sider. Osteopaten ordinerede longering frem og ned fordi hun også var møg spændt i hele overlinjen og ikke har særligt mange muskler.


  •   9. jun 2013
    Jeg har haft en dyrlæge ude i forbindelse med noget andet.
    Spurgte hende, om det var noget jeg skulle bekymre mig om at hesten ikke trådte lige meget op i begge sider og synede uren.

    Hun spurgte om hesten var i behandling e.l og fortalte hvem jeg havde haft ude og hvad hun havde fundet. Hvor til dyrlægen svarede at det ikke ville bekymre hende ( når hun havde hørt hvad hesten led af ) og at hun godt kendte behandleren som hun havde fuld tiltro til og som jeg skulle lytte til.


  •   29. maj 2013
    Kan folk fortælle mig hvordan de ser hun er uren? For jeg sidder virkelig og stirre mig blind og kan kun se at hun ikke kan træde lige så meget op i den ene side som den anden.

    Men jeg er ihvertfald bare glad for at dyret er nået her til smiley


  •   29. maj 2013 Hold op hvor ser det fint ud! Hun skal nok blive en lille dressurstjerne! smiley

    Jeg sys nu hun ser ret rengående ud, hun træder lidt kort med højre bag en gang i mellem, men når man kender fleurs historie, giver det god mening at hesten har svært ved at træde indunder sig, og strække sig frem og ned og samtidig gå på så lille en volte som longering giver mulighed for.
    de helt ensartede bagben skal nok komme.
    om en uge eller to, hvis du fortsætter med kapsunen og denne træning (som får ponyen til at være såååh fin og afslappet!) så er der intet at se mere, det er jeg sikker på! smiley


  •   29. maj 2013 Nej jeg synes skisme heller ikke den er rentaktet smiley

  •   29. maj 2013 Jeg synes det ser meget bedre ud, end med den faste chambon. Thumbs up.
    Men jeg synes godt nok ikke den ser rengående ud, dog er det svært pga kvaliteten at se hvor meget det reelt er, men synes den ser meget uren ud på højre bag.


  •   29. maj 2013 hejsa kikker imorgen meglæder mig til og se de videoer du har lagt ind

Annonce