{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

"Dressur" på Fleur

970 visninger | Oprettet: 6. jul 2013

"Dressur" på Fleur


Så er der lidt video af mig og dyret i "dressur". Vinklen er lidt sjov, fordi bettesøs sidder ned og optager.

Fleur skal lære og strække sig frem og ned, stabilt, roligt og afslappet. Hun vil gerne spænde op og bruge underhalsen, samt kigge fordi hun er det lettere nervøse væsen hun er.
At hesten kan strække sig frem og ned, afslappet er for mig forudsætning for den dressur jeg rider. Så det er første ting på vejen.

Så jeg rider nogle store bløde buer og otte taller imens jeg guider hende rundt ved at tage tøjlen, ud til siden. Ikke for at få hende ned med hovedet.

Derfor går hun også på forparten, men det er ikke mit fokus punkt pt. det er at få hende afslappet. Også rides hun heller ikke ofte nok i "dressur" eller longeres, til at jeg vil forlange andet.

Har nogle lidt sjove armbevægelser ind imellem, det er åbenbart min måde og holde balancen på hvis det lige fejler eller sådan jeg ser ud når det med lange tøjler kikser :D

Glæder mig til at få råd til en rigtig sadel, så jeg kan komme op i let ridning og bedre holde balancen. Samt forhåbentligt, ride på en lidt mere "rigtig" ridebane :)

Et lidt sent pip herfra :)

Kommentér på:
"Dressur" på Fleur
  •   8. jul 2013
    Ja, desværre er pengene små lige pt. jeg går og leder efter job eller læreplads. Så når jeg får det, skulle jeg gerne få nogle penge og en sadel :o).

    Hvis du ikke har set det, så har jeg oprettet en facebook side, syntes det er lidt lettere at følge en der :o)
    https://www.facebook.com/krikkenHG


  •   8. jul 2013 Det er en fin video synes jeg:-), men tænkte også at det ville hjælpe damen at du kom op i letridning i en sadel:-) Ikke at du på nogen måde er stor, men simpelthen fordi det tager lidt af trykket af ryggen:-)Men det kan jeg jo så læse at det kommer:-)
    Jeg laver også maaaasser af ottetaller på min, for at sænkehovedet
    Synes du er kommet langt og glæder mig til at følge jer fremover:-)


Annonce