{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Halfdan og Milla :) - d. 22 Oktober 2013.

913 visninger | Oprettet: 23. okt 2013

Halfdan og Milla :) - d. 22 Oktober 2013.

Hæhæ han var så søøøøøød :)<3 dog bliver han desværre stadig påvirket af når der står andre heste på staldgangen, og de var lige ved at lukke ind da han red rundt - men vi arbejder på det, og det bliver bedre fra gang til gang :).

I går var også dagen hvor jeg for første gang travede på ham :D det var fantastisk! det gik super godt, han var sød som altid.
^^ som i kan se fik jeg det filmet, men det var meget få sekunder, som jeg kunne bruge til noget da hende som filmede ikke er vant til at filme, så det blev noget rystet, uskarpt og jeg har en masse video af bunden og af loftet xD men sætter squ bare pris på at der overhovedet er nogle som gider at filme :) TAK LOUISE!<3.

Jeg gider ikke at have kommentarer om at jeg er for fed til Halfdan, at jeg er ligeglad med ham osv for det er én stor løgn. Deusuden.. jeg er ikke færdig med at tabe mig, og i har ikke hvad jeg vejer - jeg ser desværre bare større ud pga. overskydende hud på maven og armene ): men ja.. kan ikke gøre noget ved det før det bliver opereret væk når jeg har tabt de sidste 25 kg.

Læg gerne en kommentar :))).

OBS: Ingen kritik.
^^ når jeg skriver 'ingen kritik', så mener jeg lede kommentarer osv, for jeg modtager alligevel konstruktiv kritik, og dem tager jeg/vi imod og op til overvejelse, men udelad nu de "kloge", lede og kritiserende kommentarer.

Kommentér på:
Halfdan og Milla :) - d. 22 Oktober 2013.
Annonce