{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Springtræning D 8.12.2013

713 visninger | Oprettet: 9. dec 2013

Springtræning D 8.12.2013

LÆS VENLIGST, inden i kommentere.

Skalle er en speciel hest hvilket gør at han er en svær hest at ride, det er fjerde gang vi springer og sidste gang gik det virkelig dårligt...
Det var første gang med fyld under springene og derfor kigger han "lidt".
Han laver ekstreme mange elvator hop over springene men som sagt er han speciel og det er kun fjerde gang vi springer :-)

Det som vi øvede var at der skulle gang i, derfor kommer der også lang siderne med.
Vi sluttede af med at springe cirka 90-100 cm arw er helt stolt over at han sprang så godt til sidst dog rimelig flad til sidst.

Det skal lige siges at vi startede med at inden gang kunne ride rundt på en volte på et lille kryds til at kunne springe flere spring på en gang :-D

Læg gerne en kommentar, har ridelære på, derfor høre jeg på hvad min ridelære siger og fortæller hvad jeg skal gøre ;-)

Kommentér på:
Springtræning D 8.12.2013
  •   10. dec 2013 Mange gange tak smiley når man tænker på at han er dressur hest springer han okay nogen gange smiley

  •   10. dec 2013 Rigtig smart hest. Det skal nok blive rigtig godt! smiley

  •   10. dec 2013 Mange gange tak smiley

  •   10. dec 2013 sød hest, det skal nok komme! smiley

  •   10. dec 2013 Lige præcis hvis tingene ikke dur på den ene måde må man prøve sig frem på en anden måde eller hvis det ikke dur med nogen ting på hestene så må man gøre det uden smiley

    Han har slet ingen springtenik eller rutine endnu, han har gået som dressur hest og er af ren dressur afstamning, derfor begynder vi også helt fra bunden med gynmanstik spring smiley


  •   10. dec 2013 Rykke i tøjlen over springene det er klart at jeg kommer til det når han laver sine elevator hop da han selv tror på at det er længde og højde hop på samme tid smiley

  •   10. dec 2013 Tak smiley

    Han har haft martingal på før og han kan ikke rides med en martingal da han bliver for indelukket og går i bak og vil slet ingen ting, så det går slet ikke smiley


  •   9. dec 2013 1000 tak Malene smiley

    Ja, han tænker en del mere over når der kommer lidt højde på, så kan heller ikke lave hans kanin hop smiley


  •   9. dec 2013 Ser fint ud, sikke nogle spring han kan lave, i sær det der kanin hop!(:

    Hvor kan man se på ham, han syntes det er meget sjovere at springe højere spring! (:

    Det skal nok blive godt, når i for sprunget noget mere sammen! (:


  •   9. dec 2013 Jeg hænger ikke tøjlerne, langt fra bare fordi jeg har mere fast i tøjlerne ind du har på din hest betyder det stadig ikke at jeg hænger i tøjlerne.
    Synes dog det var en latterlig kommentar med at du håber jeg bliver klogere, jeg rider på de præmisser jeg rider på og vi to rider på to vidt forskellige metoder og måder sådan er det.

    Men ja ja skal da prøve næste gang at give ham helt løse tøjler og se hvor henne vi ender henne, nøøøj min træner vil blive irriteret og ikke ville turde at stå inde på banen for Skalle ville løbe noget hurtigere og have sine evlevator hop tilbage igen.


  •   9. dec 2013 Jeg tror heller ingen kan trænge igennem, så vil heller ikke bruge min tid på det.
    Men, hvis grundridningen var i orden så hang du ikke med så mange kilo i tøjlerne, længere er den ikke, og det kan man ikke argumentere imod.

    Håber du bliver klogere - Fortsæt god aften smiley


  •   9. dec 2013 Synes simpelhen ikke at vi skal tage den her inde og fylde med kommetar når jeg allerde ved at vi ikke bliver enige.

    Du kender ikke hesten, derfor kan du ikke fortælle om det er fordi jeg synes at hesten er speciel, for det er ikke noget som jeg selv mener, men noget som mange andre mener jeg synes da selv at han er helt normal.
    næsebåndet er helt løst.
    Han kan ikke suge på biddet hvis der ikke er en stabil kontakt til tøjlen.

    Min træner har skam styr på hvad der er bedst for både hest og rytter ellers så havde min træner nok sagt det til mig og ellers havde Skalles ejer hvad jeg skulle gøre bedre og om på.

    At en ridetur på hesten ikke ville hjælpe, nej ikke på hesten. Grundridning er iorden den skal du ikke komme og fortælle at den ikke er iorden når du kun har set os at ride på en sølle video.
    Og du skal ingen ting lave om på Skalle dette vil du slet ikke få lov til, ingen andre ind min ridelære eller ejeren.

    Men som skrevet så synes jeg slet ikke at vi skal tage sådan en her, da vi har to vidt forskellige metoder at gå efter og derfor bliver vi aldrig enige om hvordan hesten skal rides.


  •   9. dec 2013 Søge ud til? Men de stramme tøjler har hesten jo intet at søge ud til, det er facts og det bliver ikke anerledes fordi man siger at ens hest er speciel. Hvis signalerne er ikke helt på plads og du derfor skal have så stramme tøjler, var det så ikke en ide at få dem på plads før man kaster sig ud i springning?
    Hesten viser ubehag utallige gange på videoen, også selvom den ikke bakker af eller kaster dig af. Bare fordi du synes han er speciel, så er det stadig en ganske almindelig hest som vil komme af med alt det pres der bliver lagt i biddet. Jeg tør ikke tænke på hvor åben munden havde været hvis den ikke havde hannoverransk på.

    Din træner har sikkert styr på at få jer op til store stævner, men når det er på bekostning af hestens velfærd, kan jeg simpelthen ikke forstå man ikke skrifter træner.

    En tur på hesten ville intet hjælpe når det er grundridningen der ikke er i orden, det tager ikke kun en ridetur at få lavet om på.


  •   9. dec 2013 Linette: Pga de korte tøjler er simpelhen på grund af at han skal have noget til at søge ud til, hvis jeg havde løse tøjler ville han overspringe på alle springene og slet ikke kunne holde balancen eller have noget som helst til at søge ud til.
    Når Skalle viser ubehag så viser han det på sin helt egen måde med at bakke helt af eller kaste rytteren af, dette ved vi udmærket godt fra de gange hvor at han har vidst ubehag, smerte eller for meget fast i munden på ham.
    Han ville åbne munden lige meget om at jeg havde helt løse tøjler da han både tykker på biddet selvfølgelig åbner han munden når jeg bliver nød til at tage lidt ekstra fast på ham så han ikke løber alt for stærkt med mig.
    Han overspringer simpelhen så meget fordi at han er af ren dressur afstamning og har ikke sprunget særligt meget før jeg fik part på ham.
    Jeg høre ganske vist på min ridelære da jeg tror på at han har mere styr på hvordan han får os op i de højre klasser.

    Men vi to har langt fra de samme meninger, metoder og så videre at gå efter så dette ville blive en evig diskussion smiley

    Men hvis du mener at han kan rides og springes på den anden måde skal jeg da gerne spørger ejeren om at du må få en tur på ham smiley

    Astrid: Hans kanin hop er fantastiske smukke! smiley


  •   9. dec 2013 Arwww smiley Skalles smukke kaninhop! smiley

  •   9. dec 2013 Synes godt nok det er ærgerligt at der er så meget fat i snorene, det ødelægger alt for mig at hesten går og prøver at kompensere for det kæmpe pres i munden smiley

    Men det er godt nok en gudesmuk hest! smiley


Annonce