{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

NU KAN FLEUR GÅ I TRAILER IGEN!

398 visninger | Oprettet: 13. feb 2014

NU KAN FLEUR GÅ I TRAILER IGEN!

Jaaaiii! Nu fik jeg endelig øvet Fleur i at gå i trailer igen! Lige da jeg fik hende kunne hun overhovedet ikke gå i trailer! :( men så trænede mig og min far med hende næsten hver dag! Og vi brugte flere kilo gulerødder på at lokke hende op i den dumme trailer! Og til sidst lykkedes det! Så kunne hun gå i trailer helt uden problemer!

Men så fik jeg så ikke øvet med hende efter der, fordi jeg tænkte at det ikke var nødvændigt! Men det var det så!
Og fordi jeg ikke øvede trailer med hende mer, så blev hun dårliger og dårliger til at gå op i trailerne :(

Så til sidst blev jeg så irriteret så nu tænkte jeg: nu kan det være nok!
Så mig og min søster gik ud en dag og prøvede så at træne med hende! Første forsøg stoppede hun 1 meter fra rampen andet forsøg trådte hun op på rampen med sine forben! Og det gjorde hun så også i tredje forsøg og fjerde færdig femte forsøg.....
Så tænkte jeg at nu vil jeg prøve noget andet så, hver gang hun stoppede op på vej op i traileren så bakkede jeg hende tilbage og det gjorde jeg så indtil hun næsten selv gik op på rampen med forbende!

Og så prøvede jeg at vende rundt med hende og tag lidt tilløb ca. 3 meter væk fra rampen og så små løb vi ellers bare lige op i traileren!
Og jeg blev bare så glad da hun endelig gik op i traileren! JUBIUU!!
Også fik hun selvfølgelig en masse gulerødder og æbler da hun gik op i traileren! :)

(Det skal bare lige siges at hun ikke var bange for traileren, hun var bare enormt stædig, og skulle lige finde ud af at det var godt at komme op i den trailer, fordi der fik hun næmlic gulerødder og æbler! Mmmm!)

Louise S
Kvinde | 25 år | Oprettet: 30. apr 2011


Kommentér på:
NU KAN FLEUR GÅ I TRAILER IGEN!
Annonce