{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Verdens bedste dressur rytter? kig det er rigtig godt:)

8.637 visninger | Oprettet: 29. jan 2010

Verdens bedste dressur rytter? kig det er rigtig godt:)

Undskylder lige kavaligteten... den er da god...


søgeord: dressur

Kommentér på:
Verdens bedste dressur rytter? kig det er rigtig godt:)
  •   9. apr 2012 Jeg synes det ser pisse godt ud for at være ærlig. Jeg kan IKKE fordrage rollkur! Men jeg ser ikke at han rider rollkur?
    - Der er intet galt i at Ride med kandar? Bare man kan finde ud af at bruge den, jeg rider selv med kandar på Lazaros noglegange? Man skal bare lære at syre det! smiley
    .Knus Rina :-b.


  •   27. mar 2012 Team SJLF Line Springrytter: Godt at vide, at jeg ikke er den eneste der har den mening. (o:

  •   27. mar 2012 Nadia Pedersen - Er fuldstændig enig Ang. det med bid/bidløse;-)

  •   24. mar 2012 Der er da godtnok mange kloge hoveder herinde, hva?..
    Ang. Kandar: Husk at biddet er aldrig stærkere end rytterens hånd der holder det.
    Ang Bid/bidløs: Det er for meget at folk går så meget op i bid/bidløs diskutioner! Jeg er træt af, at hver evig eneste gang der kommer et videoklip ind der ligner det her, eller bare i det hele taget har noget med dressur at gøre, kommer der altid diskutioner om, om det er forkert eller ej, og om det er synd for hesten eller ej.. Alle folk har deres egen metode at ride på, og den ændre de sgu da ikke sådan bare fordi der er et par stykker der har så fandens ondt i røven over det. Jeg ved, at der er en del der behandler hesten forkert, og det bliver jeg sgu også sur over at se på. Men det er deres heste, og jeg tror de er pænt ligeglade med, om vi her på Hestegalleri kan lide deres metoder eller ej. Jeg holder ikke med rollkur eller noget som helst. TVÆRT IMOD! Men jeg er træt af, at der altid lige er et par kloge hoveder der altid lige synes de skal sige deres mening om noget de måske ikke engang har nogen form for forstand på.
    - Og nej det her er ikke nogen form for kritik, og i skal ikke tro, at jeg er tilhænger af Rollkur osv. det her er bare min mening, og den vil jeg gerne have, at i respektere!
    Take care
    Nadia Pedersen


  •   21. mar 2012 ¤ Team SJLF Line & Sara springerytterne ¤
    Tak, for du er enig. (:
    Det er ikke alle der rider Rollkür, men dem der rider på højt plan, blandt ponyrytterne hiver dem for det meste i, for det er sgu det DOMMERNE mener er det korrekte eller det er hvertfald det der giver flest point. Og det er ikke bare noget jeg siger, for en af mine gode venner rider dressur og hun har "måtte skifte" for at være med det på plan, og jeg går ikke selv ind for det. Dem der får hesten til at bære sig korrekt er ikke nået længere LA, hvilket jeg synes er synd, for det er sgu den rigtige måde at ride. Det er PRÆCIS det jeg gør med Bastian, (kig profil) han er 8 år, og ja han kan øvelser til LA2 men jeg rider ikke bæringsgraden, for det er han ikke klar til. Jeg arbejder med at ride ham ned og lang for at styrke hans rygmuskler og få lagt en korrekt ridning i ham. Jeg har to super dygtige ridelærer, og jeg ved præcis hvad jeg skal træne smiley
    Jeg synes stadig det er for dårligt, at ponyerne skal gå sådan, og ikke mindst at man sviner en person som Edward Gal i denne sammenhæng, vis personen ikke kan forsvare sig eller noget! Og vis der nu er taktfejl. Hvad så? Som der var en der skrev tidligere, hvis det ikke har indfyldelse på øveslen bør man IKKE blive trukket ned.

    // Amalie Hervad


  •   21. mar 2012 Er fuldstændig enig med *Amalie Hervad-Jørgensen* H;-)
    Da jeg ikke er den helt store dressurrytter, så synes jeg at det faktisk er synd for hesten(Rollkur)
    OBS: Dette er ikke for at sige at det er mishandling at ride dressur, men jeg synes bare at det er det rene mishandling at ride med rollkur!:-(


  •   7. mar 2012 i de høje klasser skal man ride med kandar smiley har jeg lige læst i en bog som ligger ved siden af mig smiley

  •   29. dec 2011 han er verdens bedste hest, og Edward kan bare noget som ingen andre kan! smiley

  •   20. dec 2011 Han er verdens bedste ! (;

  •   1. dec 2011 Mener ikke kandar er noget dårligt hvis bidet er tilpasset om man bruger det rigtigt sker der jo ikke hesten noget...

  •   22. nov 2011 *Det bliver sku svært IKKE at ride med de bid, ______--____

  •   22. nov 2011 Det bliver sku svært at ride med de bid de rider med, når dette er et krav i disse klasser, er du så højt oppe at ride så kender du også reglerne, og om ikke andet ,så syntes jeg sku det er noget fis at sige med de taktfejl jeg rier undervisning hos en C dommer direkte citat fra hende "Taktfejl trækker kun ned, hvis det har indvirkning på fuldførelsen af øvelsen, ellers trækker dette ikke ned" hvis alle dommere skulle gå efter taktfejl, og mindste fejl, så ville det sku generelt være svært at få gode procenter til et dressur stævne, og Edward, viser jo gang på gang at han mestre denne diciplin, og om ikke andet vil jeg så meget gerne se jer få jeres heste til gå som hans gør, og være ligeså smidige på både tøjle, sæde, og ben, og samtidig flytte sig så nemt for hjælperne, det tager ca. 10 år at uddanne en hest komplet smiley -Dette er videnskabeligt bevist.

  •   11. nov 2011 Hvorfor skal ALLE bare ride uden bid, fordi det er mishandling at ride med ! Jeg rider selv MED bid ! Og det har je gALTID gjort og ville altid gøre! Edward er helt klart en af de bedst dressurryttere der er for han rider nerop ikke Roll kür! Totilas slår slet så meget med halen, som alle de andre gør! Kig bare på de PONYryttere der rider! De hiver på en måde deres pony inden uden de overhovedet er klar eller bruger ryggen! Jeg har og gør stadig meget i min dressur men har ikke startet i længere tid da jeg ikke længere har en pony som kan gå dressur. Men jeg har redet en del dressur før hen, Jeg er kun 13 og jeg kan ride uden det er forskammet! Jeg kender mine ponyer, så jeg ved hvor følesomme de er i deres munde! Jeg rider med sporer, pisk og en stærkere bid i springning da min træner siger jeg skal have bidet i for ellers kan jeg ikke holde min pony fremme og under sig selv. Jeg rider ALTID med helt alm. bid til dressur og der kunne jeg ride en tungere pony op til at kunne bære sig selv og bruge sig korrekt! Det kan Edward Gal også! Han er helt klart en af de bedst rytter der er og hvad så om der er så mange fejl i takten! Eller der lige er lidt fejl hist og her! Jeg synes ikke det er fair man hiver hesten/ponyen ind men det gør Edward ikke ! Det er ike fair at man "sviner" en person til uden at personen kan forsvare sig selv og i sidder der og leger de hellige! For i kan sgu ikke ride sådan for ellers har i jo for længst redet på det plan!

  •   6. jul 2011 Jeg ved at dette er en gammel traad efterhaanden, men jeg maa lige kommentere bemaerkningen om 'rygtet om rollkur' - det er desvaerre ikke kun sladder. Der foreligger billeder samt video af lange sekvenser af saadan traening. Jeg har selv noget ukoent stads fra EM i Windsor.



  •   11. mar 2011 nu tænker jeg ikke kun på rollkur, jeg kan heller ikke kandar!

  •   11. mar 2011 MIN MENING!; DET ER FORFÆRELIGT! Kan bare ikke tag folk der tider med de bid... En god rytter skal være et forbillede for andre, men det er det slet ikke, jeg vil ikke se op til de mennesker der rider med den slags bid!
    Enig med Krikken ( no man should have all that power ) . det er en alt for nem genvej!
    Føj, så kun 13 sek af den, hader at se folk ride med de bid, jeg forstår ikke fordi man ikke bare kan ride med et alm bid?!


  •   10. maj 2010
    Kan ikke se hvad det fantastiske er i en hest der er fyldt med taktfejl og ikke sætter sig på måsen i passage og piaffe...
    Taktfejlene skal trække 2-3 point ned pr. øvelse også er det umuligt at få så mange point som den får, hvis der skal trækkes ned for alle..

    Finder heller ikke en rytter der bruger roll kur særlig godt riddende, mener det er en genvej smiley


  •   31. jan 2010 En taktfejl skal ikke straffes hvis hesten stadig kan bære sig selv, og det kan den tydeligt. Det er derfor der ikke bliver slået ned på det.

    Nu har jeg været skriver for dommere rigtig mange gange, og hvis at en taktfejl er så kraftig at det påvirker øvelsen er det først der, der trækkes i point, men ikke hvis hesten tydeligt, som Tortillas her kan bære det, og en rytter som Edward der kan ride sig ud af det, skal der ikke trækkes i pont.


  •   31. jan 2010 Jeg kan overhovedet ikke se noget som helst fantastisk i det her! Ja, det er en smuk hest, men prøv da lige at tjek alle taktfejlene! Ikke engang en øgning kan den lave uden en taktfejl.
    Prøv engang at tjek denne video, hvor denne equipage indgår. Den viser fejlene super godt! http://hestegalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=180015

    Som hun også skriver i videoen, enhver taktfejl burde straffes, men det gør dommerne jo ikke, for ellers er der fare for at de kan blive fyret.
    Hvis de havde dømt ned for alle taktfejlene, ville det her langt fra være verdensrekorden!
    Hvis man kigger på de fleste heste der rider på det plan, så taktfejler de fleste meget. De har overdreven brug af forbenene, men underdreven brug af bagbenene. Jeg indrømmer gerne, at før jeg vidste det omkring taktfejl, synes jeg da også at det her så helt utroligt ud. For sikke dog nogle forbensløft. Men nej, det er slet slet ikke så fantastisk, når man kigger ordentligt efter. Og sikke dårligt man må sidde oppe på denne hest, når den overhovedet ikke bruger sin bagpart!

    Men ja, prøv at se videoen, så kan i se hvorfor jeg ikke synes der er noget fantastisk i det her.



  •   30. jan 2010 Fantastisk equipage, og rigtig flot og næsten fejlfrie ridt smiley

  •   29. jan 2010 JEG SYNTES DET ER EN YDERST FANTASTISK HEST

    Det er nok derfor de har verdensrekorden ikk ?


  •   29. jan 2010 det er bare en normal video det ved jeg... men hva så.. syndes i jeg skal slette den så sig til

  •   29. jan 2010 det kan jeg heller ik smiley

Annonce