{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sandbæk's Ophelia, C-stævne i Aalestrup 2011

1.401 visninger | Oprettet: 21. aug 2011

Sandbæk's Ophelia, C-stævne i Aalestrup 2011

Lørdag red vi LA1 som "opvarmning" til 5 års som vi skal ride idag (søndag). Jeg er egentlig OK tilfreds med programmet. Men jeg må indrømme, at jeg ikke er helt enig med dommeren, når hun siger at jeg skal ride mere frem? Jeg synes bestemt ikke Ophelia ser uenergisk eller umotiveret ud. Så det kan jeg ikke helt følge hende i.. Ligesom øvelsen, der siger changér galoppen gennem 4-6 travtrin. I programmet står der, at øvelsen skal være lavet inden H, som er hjørne bogstavet. Så skal man have plads til en overgang, 4-6 travtin OG et anspring inden H, så vil jeg da mene, at man i hvert fald skal lave sin overgang til trav lige efter S, som er bogstavet inden H. Det gjorde jeg her, og kom endda først i galop lige efter H, men som I kan se får jeg at vide at overgangen er ALT for tidlig.. Det kan jeg ikke helt følge hende i. Ved ikke lige hvordan jeg skulle mase alle de travtrin ind FØR H, hvis jeg først skal lave overgangen til trav senere... Hmmmmm..
Men i hvert fald var Ophelia ganske sød, selvom banen var ret tung og glat nogle steder. Så vores middeltrav og middelgalop bliver ikke helt så gode synes jeg ikke. Skridten kunne vi også gøre bedre, ligesom paraderne. Men det går vi bare idag så! ;-)

"Stam-seere" har nok læst den her før, men for nye seere må jeg nok hellere lige nævne det igen; Jeg ved godt jeg sidder noget uroligt. I can't help it...

Ellers så håber jeg I vil nye videoen og smide en kommentar :-D

ØNSKER INGEN SANGOPLYSNINGER VED MINE VIDEOER, tak.

Kommentér på:
Sandbæk's Ophelia, C-stævne i Aalestrup 2011
  •   5. sep 2011 Ser super godt ud - og jeg er også helt enig med dig i, at tempoet ikke skal være højere. Tror et højere tempo vil koste i forhold til bærring og takt - og ridtet vil desuden komme til at virke hektisk. Med hensyn til dommerens kommentar angående øvelse 11/12 - så er det jo egentlig en "fejl" i kritikken. I øvelse 11 står der jo: KDE Volte tilbage, EH Kontragalop. I øvelse 12 står der: Før H Changer galoppen gennem 4-6 travtrin. Dette kan jo rent faktisk ikke lade sig gøre! Egentlig burde øvelse 11 jo hedde: KDE Volte tilbage, E(H) Kontragalop. Det er jo ikke muligt at begynde en ny øvelse, før man har afsluttet den foregående. Ved at der for år tilbage var det samme problem i LA6-programmet (øvelse 25/26) - og det blev faktisk rettet efter en klage fra en berider.
    Men nok om det - ser man på de skitser DRF selv har udgivet, så ser det ud til, at der ligger 4 travtrin før H - og 2 travtrin efter H - så det burde være den måde øvelsen skal udføres på.


  •   28. aug 2011 Nej, man når næsten ikke at ride noget kontra, men efter programmet skal det jo være sådan :o). Men helt enig i at nogle dommere burde læse det hele mere igennem.

  •   26. aug 2011 Har engang før fået at vide at jeg skulle vise mere kontra. Jeg synes virkelig nogle dommere skulle tage at læse programmerne mere nøje igennem, for det KAN virkelig ikke lade sig gøre at vise en hel masse kontra, hvis overgang, trav og anspring skal være gjort før H..

    - Og tak for kommentarene alle sammen! smiley


  •   26. aug 2011 Det sjovt du siger det med øvelsen 'changer galoppen gennem 4-6 travtrin'. Jeg red LA1 for to weekender siden og fik samme kommentar at det var for tidligt jeg lavede øvelsen.. Mærkeligt.

  •   25. aug 2011 Hvor er du bare god til at ride! Vildt fedt :o)

  •   22. aug 2011 Hun er bare super lækker :o) hvis du til tider har lidt svært ved at sidde stille, er det forståeligt med den trav hun har!
    Det er godt nok nogle mærkelige ting hun skriver, det er nok kun hende selv der ved hvad hun mener med det der hulehul ind, og rid flottere frem smiley


  •   22. aug 2011 Hej frida:-) SEr nu rigtig godt ud synes jeg

  •   21. aug 2011 Synes bestemt du rider det helt rette "tempo" rundt i både trav og galop, og med hensyn til den øvelse med at changere galoppen så er der vildt mange der klurer i det for i følge hva jeg når frem til laver du den faktisk lidt for sent i stedet for for tidligt. Der står nemlig som du skriver nyt anspring inden h. Det er da bare super træls at blive trukket ned på et 5 tal pga sådan noed men wtf smiley
    Super fint program som altid det får jo så meget fremad med jer for tiden smiley


  •   21. aug 2011 Havde starttid 13.23 smiley

  •   21. aug 2011 Tak for kommentarene alle sammen.. Jeg synes faktisk også hun dømmer ret sjovt i denne klasse. Har redet ved hende på Chop før, og der synes jeg egentlig hendes bedømmelse var meget god og logisk, hvis man kan sige det sådan. Men der er godt nok nogle steder, hvor jeg synes hun dømmer lidt sjovt. Men sådan er det jo smiley

  •   21. aug 2011 Flot program, og hvor udvilker i to jer bare helt vildt! Hun er super lækker at se på. Er lidt uenig med dommeren i nogle af øvelserne, hun dømmer lidt sjovt:)

    Held og lykke til 5 års:)


  •   21. aug 2011 Du sidder altså skide flot her! Så luk kære frida :D!

    Jeg lagde ikke mærke til det en ENESTE gang!!


  •   21. aug 2011 det er så svært og vide hvad de ser efter de dommere, men jeg synes nu også dit tempo her er yderst fint og hun går med en fin ens takt. Så forstår heller ikke lige det med fremadridningen.

    Super dejlig hest !


Annonce