{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

VINDER LB** - Christmas Show WM 2012

1.121 visninger | Oprettet: 4. dec 2012

VINDER LB** - Christmas Show WM 2012

***OBS***OBS***OBS***

Dette er kun for 8 stævne! Stjerne<333.. Der er mange rytter fejl jeg ved det, men de er der kun for jeg kan lære! <33..

Der ved andet sidste spring ligener det jeg er ved at falde af, men det er jeg ikke! Min hånd ryger bare ned, og rider så bare frem for at nå hen til springet, så vi ikke fik fejl<33!..

Der var ca. 70 ryttere, og havde startet en klasse før, hvor jeg blev nr. 9 selvom jeg ikke mega satsede i den klasse, da jeg blev lidt stresset inden start, fordi sadelskabet drillede og så gik tiden, og der var mega trænsel på opvarmningen, og jeg var en af de første ryttere ;)

I denne klasse var jeg rytter nr. 3! Jeg havde haft en god runde, men da den der mange ryttere tilbage, kunne alt jo ske! <33 Men vi var for hurtige og ved 5 sidste rytter løb vi ud for at sadle ham op (Vi havde pakket sadelskabet, som stod fastspændt inde i bilen, fordi jeg havde Bella med også) Og så lige da jeg kommer ind i opvarmningen, "leder" de efter mig, fordi jeg skulle have tæppe på... og så gik det eller hurtigt (For hurtigt!! ;D) Men det var en super fed oplevelse, da det var vores 8 stævne, og havde slet ikke regnet med det!<33

CHILI ER EN STJERNE!!! <333

//Tina

(´Kommenter, ikke min ridning har en ridelære til at rette på mig! <3)

Tina R Hansen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 31. maj 2010


Kommentér på:
VINDER LB** - Christmas Show WM 2012
Annonce