{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chopalí til 5 års champ.

1.908 visninger | Oprettet: 25. aug 2008

Chopalí til 5 års champ.

En video fra vores ridt i FEI 5 års indledede.
Normalt rider vi LB-klasser til stævner, så stillede kun op for rutinens og bedømmelsens skyld. Desværre er Chop ikke optimalt gående for tiden pga. orm og evt. for lav blodprocent. Derfor er han lidt sløvere og mindre energisk end normalt, hvilket han har været hele August desværre.
Chop har været redet fast siden januar af mig, efter han har stået mere eller mindre stille siden tilridning i 05-06. Jeg er altså kun 15år så er ikke mere erfaren end jeg er, så vi kan ikke rigtig samligne os med den hest, som blev nummer to, som nu er til salg for over 1million :o)
Nånå, men tak fordi i vilel bruge tid på at læse og evt. se videoen. Læg gerne en lille besked ;)

Kommentér på:
Chopalí til 5 års champ.
  •   24. apr 2009 den er rigtige rigtige lækker =)))))))) og en rigtige fin video.
    Kik fordi.. hilsen team hafling


  •   8. sep 2008 Mille: Tusind tak skal du have smiley

  •   8. sep 2008 oger helt vild med din hypper, den er bare så lækker smiley

  •   30. aug 2008 Og i øvrigt giver dommerne jo ikke karaketer efter øvelserne til championat. Der er det KUN gangarter, ridelighed og samlet indtryk. Det kræver samling og stor evne til selvbæring osv. Det synes jeg er vildt.

  •   30. aug 2008 Sofia V: Kender ikke noget til nogle testryttere. Men synes bare det er ret vildt at hvis man rider sin hest til som 3 - 4 års og den også skal have en voksepause og så skal kunne gå som de kræver til 5års championat. For de kræver meget.


  •   29. aug 2008 Så galt er det altså heller ikke, ung hestene skal ikke lave nogle svære øvelser. Og test rytterne rider dem pænt rundt. ikke noget de tager skade a.


  •   27. aug 2008 Trine: Hehe nemlig smiley
    Men dyrlægen ringede idag. Der var intet der tegnede på lavblodprocent og orme var det heller ikke rigtig ngle af. Imorgen skal vi ud med en ny gødnigeprøve for at være sikre og så får vi noget jern af dyrlægen smiley


  •   27. aug 2008 Træls de skal lave forkert, når man er ude og VED at de kan derhjemme *argh*
    Godt at han var mere fremme, for, som hans mor, bliver hans gang ret flad og uelastisk, når der ikke er gang i moteren.
    Spændende at følge med i hvordan det går ham : )
    Jeg gav hans mor tørrede brændenælder mod for lav blodprocent. Høstede dem i store bundter og lagde dem til tørre og gav så et bundt hveranden dag sammen med hendes wrap. Brændenælder er fyldt med jern og de spiser dem gerne når de er tørre. Hvis der er brændenælder på hans fold kan du også bare ligge et lille stykke ned hver dag, så de tørrer. Hvis det er jern han har brug for, skal han nok tage dem. Og det er gratis *gg*


  •   26. aug 2008 Line: Ja mand!
    Chop skal bare lige blive lidt mere stabil og så skal vi bare ud og ride en masse stævner sammen ;o) Det bliver hyggeligt!<3


  •   26. aug 2008 Trine: Nå okay forstod det vidst bare lidt forkert smiley
    Der kommer nok ikke noget video derfra. Han var mere fremme den dag, men stadig ikke på toppen pga. orm og evt. for lav blodprocent. Dommerne var også utrolig hårde der oppe, for der var kun 5 ud af 60 der red til over 8. Men vi red til 6,2 i gennemsnit. Men vores ridt var okay, men igen - samme forkerteanspring i venstregalop som han ellers laver lige så flot her hjemme. Det er bare typisk..


  •   26. aug 2008 Det var på ingen måde en kritik, hverken af din underviser eller din ridning... Som jeg også skrev, syntes jeg det ser rigtig fornuftigt ud og jeg er sikker på i nok skal komme langt med fortsat god undervisning der kan udvikle og fremme samarbejdet imellem jer.
    Jeg er spændt på at høre hvordan det andet championat gik?


  •   26. aug 2008 Det ser bare så godt ud søde :D!
    .. glæder mig sådan til at vi skal starte en masse stævner sammen <3!!!


  •   26. aug 2008 Trine P: Min underviser er jeg utrolig meget tilfreds med. Hun gør et godt stykke arbejde og har allerede hjulpet os meget. Vi er jo kommet så langt som vi er og i december kunne han knap nok lave et galop anspring - og i hele februar da vi købte ham havde han den vildeste bukkeperiode. Så snart jeg lagde benene lidt til kom der to buk. Klart fordi jeg var begyndt at kræve noget af ham og det synes han ikke var så fedt, før han jo virkelig begyndte at samarbejde i løbet af marts og nu er det kun gået frem :o)

  •   25. aug 2008 Han ligner bare sin mor SÅ meget... mest på traven. For at få hende til at komme helt frem i øgningerne skulle der drives med sædet og benene holdes temmelig meget i ro. Det var det eneste der virkede for hende.
    Og paraderne... det er også bare Lina indtil jeg fandt ud af at "ride" ind i paraden. hesten skal ikke stoppes, samlingen skal holdes (på sæde og underben) og så skulle hun bremses med lårene og kun støttes på tøjlen.
    Jeg syntes generelt og med mit kendskab til hans tidligere forsøg på ridning, det ser rigtig fornuftigt ud.
    Jeg tror nok i skal finde den rigtige melodi med god undervisning (jeg syntes det er RIGTIG svært at "se" hvad man gør oppe fra ryggen. Noget supervision og guidning må der til).
    Jeg glæder mig til at se mere.
    Og tak for kommentaren til Juvele smiley


  •   25. aug 2008 Sandie: Ja det er det virkelig smiley

  •   25. aug 2008 det er sygt hvad de generelt forlanger i championaterne

    min ridelære har lige været afsted til 3 års sadelkåring med en hoppe... den skulle:

    rides af egen rytter (i alle 3 gangarter)
    rides af fremmedrytter
    mønstres
    og løsspringes

    PLUS fik den jo så lige et brændemærke på halsen..

    jeg synes det er SYGT hvad sådan en ung hest skal udsættes for


  •   25. aug 2008 Sandie: Tak for det ;o)
    Nemlig. Han er heller ikke så stabil som de andre 5 års er. Synes også det er sygt det de kræver af 5 års og 6års idag smiley .. Men der er sket utrolig meget siden HORK stævnet i januar hvor vi red til 45 og 47 % i lc2 smiley


  •   25. aug 2008 rigtig dejlig hest.. som jeg har haft fornøjelsen af at se live før smiley

    man kan godt se han ikke rigtig er klar til det niveau 5 års går i... han går noget uroligt fortil og spænder noget op...

    men jeg synes det ser fornuftigt ud.. keep up the good work...

    kig gerne forbi en af isabellas videoer smiley


  •   25. aug 2008 Christina S: Mange tak :o)

  •   25. aug 2008 Dejlig hest ser fint ud- smiley

Annonce