{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
906 visninger | Oprettet:

Prøver igen akut forfangen! :( {{forumTopicSubject}}

Jha jeg ved jeg oprettede det samme emne før idag, men det forsvandt desværre hurtigt da der var nogen der havde brug for lektier hjælp, så der kom ingen respons på mit indlæg, og jeg har virkelig brug for at høre jeres erfaringer!! smiley

Akut forfangen! smiley Favorit
i dag kl. 11:01

Hej dejlige mennesker nu må i lige hjælpe mig lidt med jeres erfaringer inde for akut forfangen.

DYRELÆGE ER INDE OVER HELE VEJEN IGENNEM!!!

Lørdag aften bliver jeg ringet op af staldejeren om at hun tror at sesam er blevet akut forfangen, da jeg kommer ud i stalden (ca 20 min efter opkaldet) for at vide at sesam havde brudt ud af sin boks om natten (natten fra fredag til lørdag) og fået et skrue låg af en foder tønde og spist kraftfoder (noget foder han ikke plejer at få) han havde ikke spist voldsomt meget men havde ladet været med at give ham foder hele dagen for at han ikke skulle få for meget. Om dagen havde jeg haft en ude som skulle se om han skulle have part på ham, staldejeren valgte at lade med at sige noget til mig mens 'kiggeren' var der, da jeg så kørte hjem igen glemte hun at skrive til da hun havde en anden syg hest også, men hun holdte da et ekstra øje på ham. Men lørdag aften ringer hun jo så til mig og siger at sesam er syg, han lå ned i boksen og nægtede at rejse sig, (normalt ligger han ALDRIG ned når der er nogen i stalden) hun fik så efter en lang kæmp ham op og stå og forsøgte at trække ham ud af boksen men igen nægtede han, hun valgte så at lade ham stå til jeg kom. Da jeg så kommer ud trækker jeg ham så ud af boksen, efter lang overtalese får ham over i ride halen og trækker en rundte med ham, med mange stop på vejen. Vi vælger så at ringe efter en dyrelæge som er der efter en halv time, ingen tvivl akut forfangen smerte stillende i tre dage og konstant boksro i 14 dage ingen mad udover hø.
Inden stalde ejeren kom ind i stalden og opdaget at sesam ligger ned har han nok haft lagt ned i ca en time plus minus mere, så vi har jo reageret hurtigt på det, og dyrelægen mener at der er stor chance for at han bliver normal ride hest igen, men jeg er nu aligvel urolig for ham, så vil gerne høre jeres erfaringer om det hele. Jeg skal ringe til dyrlægen om 14 dage og fortælle hvordan går og om der skal tages røgen billeder af forbenene.
Det skal siges at sesam er 15 år og har inden for det sidste år redet fast, han er i god form har ALDRIG fejlet noget før, han er normalt meget følsom over for havre men er stille og roligt tilvendt det og fungere nu findt på det.


Hvad er jeres erfaringer med akut forfangen? Hvor lang tid tog det med jeres heste? Og blev de normalt ride heste igen? Skiftede i foder?
Jeg snakker ikke om alm forfangen men akut forfangen.
Fortæl mig om jeres erfaringer!

Ingen sure miner, og gerne en ordenligt tone
Slet hele emnet


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Prøver igen akut forfangen! :(
Kommentér på:
Prøver igen akut forfangen! :(

Annonce