{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
926 visninger | Oprettet:

Anna E
Anna E
Tilmeldt:
5. aug 2014
Følger: 1 Emner: 8 Svar: 13

Pigeaften! (HJÆLP) {{forumTopicSubject}}

Heeej!<3 Jeg skal holde en pige aften her snart og jeg har ingen ide hvilke ting man kan lave? Altså man kunne jo se en film men hvilken? Og hvad for noget dip servere man til chipsene? Åh gud! Hvad for nogle chips servere man? Kan i hjælpe? Vh Anna ( der måske, måske ikke panikler lidt over pigeaften!:))


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pigeaften! (HJÆLP)
  • #1   28. feb 2015 Spil nogle sjove spil, se en film, snak sammen. Server de chips og det dip du kan lide - lidt forskellige ting. Rolig nu, det er jo bare dine veninder, i skal jo nok få det hyggeligt uanset hvad smiley

  • #2   28. feb 2015 I kan da se noget porno smiley

  • #3   28. feb 2015 Er I til den kreative side så lav nogle cookies eller en kage og pynt det sammen?

  • #4   28. feb 2015 Aj sikke en upassende kommentar Patrick. Tænk over hvad du skriver, trådstarter er 12 år..

  • #5   28. feb 2015 En god film til tøsehygge er f.eks.: High school musical, bratz, mean girls, Harry Potter (Hvis I er til det smiley ) , the fault in our stars, bend it like Beckham, osv..

    Til chips:
    køb sour creme chips -, eller havsalt. I kan også købe ind sammen, så kan I alle blive enige, eller tage lidt af hvert, så I får prøvet noget forskelligt. smiley

    Dressing:
    Tag noget creme fraiche, og put hvidløg i og bland det med noget dild, og salt. Eller køb de der færdiglavet smage. Holiday er gooodt. smiley

    I kan jo lave mad sammen, f.eks. minipizzaer, eller lasagne, hvad ved jeg smiley

    Til snacks, kan i tage tage chokoladefondu, og dyppe en masse frugter i, så er I jo også lidt sunde. smiley

    Ellers så bare hyg jer, I kan snakke sammen, eller lave leje, bygge huler. Men hvis I er nogle stykker, skal I nok finde på noget. smiley


  • #6   28. feb 2015 Guacamole!

  • Anna E
    Anna E Tilmeldt:
    aug 2014

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 13
    #7   28. feb 2015 Wow ok! Tusinde tak for hjælpen! Mine nervøsitet er næsten væk!:) Virkelig tusinde mange tak til alle!:))
    Og Patrick "Huh?", What the F? Just in case vi er kun 12?, men jeg er da glad for at du prøvede!:P Og hey sku' vi ikke lige sige det ikke er ondt ment!


  • #8   28. feb 2015 Patrick: Synes du skal tage at fise af medmindre du rent faktisk har noget brugbart og passende at sige til TS.

    TS: Uh, I kan jo lave mange ting. I kan spise noget lækkert mad som i evt. laver sammen (nu I ikke er så gamle, så med hjælp fra forældre), se nogle tøsefilm og serier, snakke, spise slik og sådan (-:


  • #9   28. feb 2015 Ej, hvor jeg bare elsker sådan nogle mavesur opstød fra tøser!
    I kan virkelig få mig til at grine smiley


  • #10   28. feb 2015 Patrick: Jeg er bestemt ikke mavesur, jeg synes bare din kommentar er MEGET barnlig og upassende, that's it.

Kommentér på:
Pigeaften! (HJÆLP)

Annonce