{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hestepas ? Hvad betyder de?!
  • #1   8. mar 2009 Bordeaux/rødt . "registreringsattester" i et dansk avlsforbund. avlsforbundets logo er angivet på forsiden af passet.
    hestepasset udstedes med benævnelsen "registreringsattest", når hesten er optaget i et avlsforbunds hovedafsnit, og begge forældre er avlsgodkendte/kåret i samme avlsforbund.

    Blåt omslag: "afstamningsoplysninger" i et dansk alvsforbund. avlsforbundets logo er angivet på forsiden af passet.
    hesteasset udstedes med benævnelsen "afstamningsoplysning", og avlsforbundets logo på forsiden, når begge forældre er avlsgodkendte/kårede i samme forbund, men moderen kun i bilagsafsnittet til stambogen.

    Blåt omslag: afstamningsoplysninger udenfor et bestemt avlsforbund (krydsninger og lign.). landsudvalget for hestes logo er angivet på forsiden af passet.
    hestepasset udstedes med benævnelsen "afstamningsoplysning", og landsudvalgets logo på forsiden, når forældrene ikke er kårede i samme avlsforbund.

    grønt omslag: dansk rideforbunds konkurrenceheste. heste med afstamningscertifikat, som ikke er udstedet af landskontoret for heste, eller heste med ukendt afstamning. passet har DRF's logo på forsiden.

    det er hvad der står i samsons pas smiley håber det an bruges.


  • #2   8. mar 2009 Kort sagt:

    Bordeaux/rødt: Hestens forældre er registrede/kårede i samme avlsforbund. F.eks. begge forældre er registrede DV'er

    Blåt: Hestens forældre er registrede/kårede i forskellige avlsforbund eller kun den ene er registreret. F.eks. far er pinto, mor er DV'er

    Grønt: Ukendte eller ikke-registrerede/kårede forældre. F.eks. en hyggeheste uden stamtavle + en anden hyggehest uden stamtavle.

    PS: Farven på passet er bedøvende ligegyldigt med mindre du vil bruge hesten til avl/kåring. Vælg den hest der paser til dig smiley
    Min hest har bordeaux pas, men kun fordi han bruges til kåring. Han ville stadig være lige dejlig om passet var blåt eller grønt smiley

    Held og lykke med hestekøbet og tillykke smiley


  • #3   8. mar 2009 Tak!

Kommentér på:
Hestepas ? Hvad betyder de?!

Annonce