{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
925 visninger | Oprettet:

HG INFO. Vigtigt, angår ALLE... (Igen) {{forumTopicSubject}}

Nu har der jo den seneste tid været en del hurlumhej her på siden, og deraf følgende havde jeg en meget lang samtale med ejeren af siden i går aftes...
Han mente at manglen på respekt for regler, samt ligegyldigheden overfor de afgørelser der bliver truffet her på siden var ganske uacceptable, at HA´erne herinde generelt har været for flinke, og derfor blev dette pålagt:

Der skal indføres nul-tolerance overfor "ballademagere".

Frysninger skal benyttes i langt større omfang.

Forklaringer på div. ting, i forbindelse med sager vil IKKE forekomme, og enkeltsager vil IKKE blive diskuteret og spørgsmål ang. enkeltsager vil IKKE blive besvaret..

Generelt skal der reageres meget hårdere overfor ting, der falder udenfor regelsættet for siden, og DERFOR er det endnu vigtigere end før at alle kender reglerne, samt SELV sørger for at læse dem igennem fra tid til anden da der jo kommer opdateringer hen ad vejen, og det ER brugernes eget ansvar at holde sig ajour med disse opdateringer...

Det er lidt trist at det er nødvendigt at lave det hele så firkantet, men sådan er det, og siden er privatejet, og derfor er det ene og alene ejerens ord og regler der gælder, og dem der så ikke vil følge de regler, må tage konsekvensen...

Her skal jeg så lige tilføje, at Hestegalleriet er den side hvor langt færrest er blevet frosset, endsige slettet, selvom der faktisk er mange kandidater til både de ene og det andet, men den seneste tids ret store stigning i folk der mener at de kan tillade sig alt, og udtale sig om alle som de lyster, har gjort dette nødvendigt..

Dette vil sige at man for eftertiden skal overveje meget nøje HVAD man skriver og om det strider imod nogen af de gældende regler, og ikke bare kaste indlæg i flæng som hidtil..

Igennem tiden er folks respekt for regler tydeligvis faldet MEGET og nu skal det stoppes, da ejerne simpelthen ikke gider al det ballade hele tiden..

Det er så op til Lisbeth, mig, (og de andre fremtidige HA´ere) at praktisere denne nul-tolerance regel, og det bliver sikkert ikke ret sjovt, men det har vist sig at være nødvendigt..

Det har også vist på de andre gallerier at en frysning i ny og næ har givet meget mere ro på de andre sider, da folk så lige sætter sig ned og tænker sig om..

Der vil blive linket til dette indlæg flere gange i det næste stykke tid, så alle har en chance for at se det..
smiley

Mvh. Michael


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HG INFO. Vigtigt, angår ALLE... (Igen)
Kommentér på:
HG INFO. Vigtigt, angår ALLE... (Igen)

Annonce