{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.464 visninger | Oprettet:

Clairvoyance - Impornerende! {{forumTopicSubject}}

Hej HG!
Jeg læste i sidste uge et indlæg herinde, omg en pige der havde haft en clairvoyant ud til sin hest. Umiddelbart var jeg meget skeptisk, og tænker egentlig det var noget fis og ballade - men man kan ikke tillade sig at tolke på alt mulig man ikke har prøvet. Derfor fandt jeg en Clairvoyant der lød fornuftig tl en fin pris her på sjælland og fik hende altså ud til mig idag.
Jeg har ingen problemer med min hest, så det har blot været for at prøve og må indrømme jeg blev imporneret! Som mange siger, kan man læse sig til meget herinde - ja, men ikke alt!
Clairvoyanten kommer og hilser pænt på Sörli, hun ved INTET andet end han hedder Sörli, hvad min email er, mit nummer og adressen på dette opstaldningssted er. Hun starter med at fortælle han er glad for vand. Han har et eller andet forhold til vand, og det er ikke noget jeg har lagt decideret mærke til, men når vi har været ude og bade har jeg fornemmet at han blev frisk og legede med vandet. Herefter lukker hun øjnene. Min striglekasse står ca. 5 m. væk og Sörli har absolut ingen interesse vist denne striglekasse. Da hun åbnr øjnene igen spørger hun om jeg har godbidder i striglekassen? Jeg svare ja og hun siger med et smil, at det ved han altså godt selvom du prøver at gemme dem. smiley
Udover dette fortæller hun at han nyder de lange ture vi rider på flere timer (hun ved ikke engang han er ridehest), hun fortæller at der på et tidspunkt har siddet en lille langhåret pige på ham som han har knyttet et bånd til og føler han skal pass på (min niece på 3 med langt hår har siddet på ham 1 gang), hun fortæller at han tit driller, som om han sommetider puffer til mig - Dette gør Sörli ALTID! men inden hun sagde dette havde han ikke rørt mig. Der gik ca. et kvarter så stod Sörli med mulen plantet i min trøje og puffede og skubbede til mig. Hun fortæller at han viser hende noget med maven, noget der har gjort ondt. Og sidste sommer fik Sörli en mild form for kolik, det er første og eneste gang han som sådan har fejlet noget. Udover det fortæller hun generelt om ham, at han er en drillepind og han elsker at lege. (Jeg skal hver uge ud og lede efter en grime han har tabt pga. grimeleg). Han er en glad hest, med ørerne meget fremme, og meget nysgerrig (Ja, det kan man se på ham når man møder ham, men alt hun siger behøver ikke være overraskende smiley Og ja, hun fortalte utrolig mange ting om ham som kun jeg ved! Syntes det var helt vildt, for mange af tingene kan man ingen steder læs uden at kende ham, og det er altså ikke nok at kunne læse kropssprog for at kunne fortælle mig disse ting. Desuden var jeg inden clairvoyanten kom ud, blevet fortalt de er gode til at manipluerer så man hurtigt selv kommer til at afsløre noget. Dette var jeg opmærksom på, så alt hun sagde svarede jeg kun "nå" eller "okay" til, uden uddybbelse. Blev utrolig imporneret, og skulle lige ud med det!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Clairvoyance - Impornerende!
  • #1   6. mar 2013 Det skal lige tilføjes at vi ikke har kommunikeret på HG eller HN, kun over mail.

  • #2   6. mar 2013 Fedt. smiley Hvem var det?

  • #3   6. mar 2013 Spændene hvad koster det?

  • #4   6. mar 2013 Og hvor på sjælland?

  • #5   6. mar 2013 interessant smiley

    Det kunne være spændende at prøve på Mistery, da hun virkelig har været en gåde..


  • #6   6. mar 2013 Det var virkelig spændende, det var godt nok vildt med alle de ting hun kunne fortælle som jeg var sikker på mennesker udefra aldrig ville kunne fortælle om ham.
    Hun hedder Bettina Bjanø Petersen. Det kostede med 500 kr + 45 for kørsel. Så 545 og så var hun der en times tid. Hun er fra Smørum, men skriver i hendes navn på google, kan i se hendes hjemmeside og læse om priserne dér. smiley


  • #7   6. mar 2013 Super, tak!

  • #8   6. mar 2013 Fedt. Men hvor må det være u-fedt hvis hun fortæller ens hest ikke byrder sig om en :-). men det skal virkelig overvejes!

  • #9   6. mar 2013 Har selv haft en Clairvoyance ud til min flere gange..
    Her er hvad er er blevet sagt...
    Pilen = -> er forklaring på virkeligheden.

    1. gang
    Kendte kun kælenavn. Aftalte ”møde” 5 minutter før.

    * Hesten er 8 år i hoved, men ældre krop, omkring de 15 år -> Hesten var 17, men opfører sig som en på 8 nogle gange, men ballade osv.


    * kan ikke lide de andre hopper, for meget udskriften. Følte sig ensom på folden -> Stod altid alene i et hjørne..

    * Hun kunne bedre lide mig og min mor, da hun vidste hvad vi ”kunne finde på ” i forhold til de andre heste som hun ikke kunne lide. –> Sur på alle heste som gik forbi...
    * Kan godt lide at være fri ( Bidløst og uden sadel) -> Red engang kun i reb om halsen og hun nød det 100%
    * Ville ikke gå stævner mere fordi at nu havde hun ”tjene sin værnepligt” som stævnepony. -> har gået stævner i 10 år.
    * Savner en lille pige som stadigvæk kom der, men ikke rigtigt hilste på hende mere -> Hendes gamle ejere, om vi købte hende af havde stadigvæk hest på samme gård.

    * Savnet et lille ræverødt hingsteføl -> Ingen ide..

    * Meget sur over at få transportgamacher på ( Høje benløft) og føler sig ”spændt” ind -> Hesten havde kun klokker på xD Men ville ikke have gamacher og andet unødvendigt på..
    * Glad for sin boks – > Var lige rykket ud i en lys udeboks, med udsigt til gårdspladsen, fra at stå inde i en mørk stald med ingen vinduer i hende boks.
    2. Gang
    Stod med en syg hest :(( (Botulisme).Men da vi vidste at den samme hestevisker ville komme ud, valgte vi at spørge hende inden vi ringede til dyrlægen.. Stod med en hest som ikke reagerede på at vi kom, stod og stirrede ind i en væg, svær at trække rundt med.
    Forfærdelig besked at få…
    Symptomer fra sygdom: Hævede bagben, ”lammelse” i bagbene, trist, uopmærksom, væk i blikket, svær at få til at gå…
    Læs mere om Botulisme og se om det ikke passer:
    http://www.netdyredoktor.dk/hest/sygdomsleksikon/b/botulisme.aspx

    * Halsbrænd, ondt i bagbenede, ondt i hoved – lyset gjorde ondt i boksen.

    * Var 2 dage fra at stille træskoende… Ville gerne over på den anden side hvis det ikke blev bedre, ville bare lige have ”tilladelse” fra os ( Mig og min mor)
    *Vidste at hun skulle have noget tube ( Pasta ligesom ved ormekur) for at blive helbredt. –> Fik antibiotika og finadyre på tube fra dyrlægen ^^’
    Hun havde feber på 39,9!!! :’(
    hestehviskeren masserede hendes mave og fik den lidt i gang.. Vi ringede til dyrelægen og lidt efter fik hun medicin og blev til sidst heldigvis rask!.

    3. Gang

    Efter vi var flyttede til ishøj, hvor jeg hurtigt kunne mærke at hun var faldet godt til, og blevet en meget glad hest igen.

    * Lidt ubalance i maven, for meget sukker i fodre -> Havde en sæk med lucerne med meget sukker i, da de ikke havde det vi plejede.

    * Noget med en rød hoppe som hun havde mødt før i sit ”tidligere” liv. -> Hoppen som tales om, var kun 3 år, og de kunne umuligt havde mødtes på de 3 år. De gik som pot og pande op af hinanden på folden.
    * En hvid hest som hun før havde stået med –> Vores venner havde lige købt en pony som havde stået samme stald som om, men var dengang blevet behandlet dårligt. Nu hvis vi var på tur, var der væddeløb imellem de to..

    * Ville gerne lærer nye tricks, og opleve noget nyt –> Lærte lidt tid efter at stå på 4 paller på ingen tid = Sammenarbejdsvillig.

    * Ville gerne starte små stævner bare bidløst -> Hmm tvivler på om det kommer til at ske smiley
    * Ville gerne starte jagt! –> Ser om jeg kan nå det i løbet af sommeren..
    Det var det min hest har fået fortalt de gange vi har fået den samme ud til hende. Er meget forbløffet over hvad hun har sagt!. Da det er ting som stemmer 100% til min hest.



  • #10   6. mar 2013 Kender I nogle i nordjylland? smiley

  • #11   6. mar 2013 Vengel - Ja, det er fanme utroligt. Forstår det ikke, og det var nok også derfor jeg var så skeptisk. Men blev godt nok positivt overrasket over alle de ting hun kunne fortælle mig.

  • #12   6. mar 2013 utroligt!:O
    det bliver jeg nød til at prøve, det kan være at hun/han kan fortælle hvorfor major har det problem med baner?:D
    kender i nogle gode omkring billund? smiley
    min mor er clevoriant, men hun har ikke været inde i det i LANG tid og skal derfor til at starte op igen smiley


  • #13   6. mar 2013 Jessica - Det tror jeg helt sikkert. Jeg fik jo også lov til at stille spørgsmål, som hun så ville prøve at se om der var svar på (ved ikke hvordan de forskellige arbejder, og om alle giver lov til eventuelle spørgsmål), og jeg fik fine svar på mine spørgsmål. smiley Men søg på Google, der fandt jeg ihvertfald hende jeg havde ude smiley

  • #14   6. mar 2013 Ej hvor spændende. Det gad jeg godt prøve med mine en dag smiley

  • #17   6. mar 2013 Er ligesom dig TS også lidt skeptisk over det, men bliver gang på gang imponeret! Gad godt høre hvad de har at sige om Møller - en rideskolehest smiley


  • #18   6. mar 2013 Maja - Det kan du tro jeg heller ikke gjorde haha. Syntes stadig det lyder helt ude i hampen at man skulle kunne det og som det rene fup - men ja. De ting hun siger er stadig noget fra den virkelige verden. Og tvivler på at hun kan ramme plet med så mange ting ved bare at glo på ham.
    Miza - Ingen ved noget. smiley Det kan være lige så falsk som det kan være sandt, og det er der ingen mennesker der kan svare på smiley Jeg fortæller blot min oplevelse, og min skepsis indtil jeg åbnede mig op og besluttede mig for at prøve det. Jeg ved ikke om jeg skal tro på at hun kan som sådan få de her oplysninger fra ham, men ét eller andet kan hun. Om det er det ene eller det anet.


  • #19   6. mar 2013 Sandie - Haha ja. Det er stadig svært for mig direkte at tro på, og som skrevet ovenover ved jeg heller ikke hvad jeg skal tro på. Jeg ved bare at jeg fik virkelig meget ud af det, om så hun ser billeder eller kan noget andet så fik hun en masse informationer som ramte 100% plet. Og så kan det vel i og for sig også være ligemeget, så længe man selv føler man har fået noget ud af det. smiley

  • #22   6. mar 2013 Har lige prøvet google for at finde en i Jylland, (Esbjerg) men uden held.. smiley Hvis nogle kender noget til nogle så giv endelig lyd.. smiley

  • #23   6. mar 2013 Majbrit - Prøv at søg på Clairvoyant herinde i forumindlæg. Hende jeg læste havde haft en ue, boede nemlig i Jylland og derfor måtte jeg selv finde en på Sjælland. Men der blev henvist til en masse andre i Jylland i en tråd, så prøv det. smiley
    Urtehesten - Ja det var bare så super fedt at prøve noget andet smiley Og du har helt ret.


  • #25   6. mar 2013 Urtehesten - Selv tak for et possitivt svar. Det lyder fornuftigt - clairvoyanten idag healede også Sörli på maven, da hun fonemmede kolikken fra i sommers lå og ulmede.

  • #26   6. mar 2013 tak smiley
    det prøver jeg smiley


  • #27   6. mar 2013 Miza:
    Du kan ikke bedømme det uden at du har prøvet det smiley Fordomme er der sgu mange af, men du kan ikke dømme det rigtigt uden selv at havde prøvet det.


  • #28   6. mar 2013 jeg har fundet hedne her : http://www.win-healing.dk/index.html
    men ved ikke om hun tager ud? det står der nemlig ingen ting om smiley


  • #29   6. mar 2013 Præcis du har ikke prøvet det, så kan derfor ikke give din oplevelse.
    "En fordom (at dømme på forhånd, dømme folk på noget man ikke ved.) er, som ordet siger, en negativ, ubevist og generaliserende påstand eller folkelig konvention, hvis rigtighed der ikke argumenteres nærmere for. "

    Ja tro kan flytte bjerge, men der er bare nogle gange ting som ikke kan forklare som de kan fortælle. Ting som jeg fx ikke har sagt til andre, kunne hun fortælle smiley


  • #30   6. mar 2013 Jeg troede jo heller ikke på det smiley forstår din skepsis, jeg var selv sådan inden oplevelsen. Men man kan ikke sige at min tro kan have haft indflydelse nogle steder, for jeg forventede en gang fis fra hendes side og intet seriøst - vil sige, at jeg fik det direkte modsatte. Så jeg troede ikke på det, nej. smiley

  • #31   6. mar 2013 Jeg syntes ikke du skal fortælle hvordan andre skal kommentere din holdning, når du generalisere mit indlæg med at 'tro kan flytte bjerge'. Jeg skriver tydeligt at min tro ingen steder har været i dette 'projekt', og dét derfor intet har med min nuværende overbevisning at gøre. Du har din mening og det skal du absolut have lov til - ingen hate. Men at fortælle os som har en positiv oplevelse med dette, at 'tro kan flytte bjerge' er heller ikke fair - når nu du selv begynder at snakke om kommentarer på holdninger.

  • #32   6. mar 2013 Men ja, lad os stoppe den eftersom dette emne blot blev oprettet for at lufte min glæde med andre eventuelle tilfredse HG'ere.

Kommentér på:
Clairvoyance - Impornerende!

Annonce