{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.122 visninger | Oprettet:

Det at flytte sin Pony. :/ Krise! {{forumTopicSubject}}

Heej i dejlige mennesker. smiley
Jeg står i den svære situation, at jeg er flyttet til Middelfart, og min pony, står i Jylland ved min mor.
-Jeg vil helt vildt gerne have hende med mig her til Middelfart, men som tiden er gået, kan jeg hellere ikke nænne det, fordi jeg ved hvor meget min pony trives :-S Og syntes måske at det er vildt selvoptaget af mig at rykke min pony så langt, nu hvor jeg ved at min pony trives, og er glad og godt tilpas. Men det ville bare være rart at få hende til Middelfart.. smiley

Hvad ville i gøre hvis i var mig? smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det at flytte sin Pony. :/ Krise!
  • #1   7. okt 2013 Jeg havde rykket min hest med mig, den kan sagtens lære at trives et nyt sted... Den ville nok også undre sig over hvis du ikke kom til den

  • #2   7. okt 2013 Hvis du kan finde et godt sted i Middelfart også, hvorfor ikke flytte den? Evt have en aftale med det gamle sted, at hvis hesten ikke trives, så er der mulighed for at komme tilbage..

  • #3   7. okt 2013 Jeg står desværre, uden noget sted pt. :S Men ja, inderst inde i mig, vil jeg også have hende til Middelfart hurtigst muligt.
    Min mor passer min pony pt, og så er jeg hjemme i weekenderne og sige dav:) Men det mest optimale er vel at hun står i Middelfart? :I


  • #4   7. okt 2013 Rider du ikke på ponyen?
    Jeg ville da finde et godt sted til ponyen, og flytte den.
    Den kan jo også trives et andet sted smiley

    Men trives betyder også mest for mig, derfor har min også været flyttet 12 gange på 7 år, og har kun stået 2 gode steder, hvor vi begge trives. Vi har så været på efterskole (10 måneder) og landbrugsskole (20 uger) og så stod vi et forfærdeligt sted i 8 dage, så det trækker også op. Derudover stod vi et sted der gik konkurs. Og så er han blevet flyttet, når jeg er flyttet også.


  • #5   7. okt 2013 Min hest følger altid med mig, ellers kunne jeg jo lige så godt sælge den..

  • #6   7. okt 2013 Jeg forstår. - nej jeg rider ikke ponyen, af forskellige årsager.. :') Men jeg har også stået MANGE dumme steder som lovede gule og grønne skove, og så når man betaler og er opstalder ændre det sig, og folk bliver nogle idioter.. Men stod et godt sted, før sommerferien smiley og er bange for at jeg vil forvente at det nye sted lever op til de vilkår vi havde derude. fordi det var luksus smiley

  • #7   7. okt 2013 TS, jeg synes det er virkelig stort tænkt af dig smiley Mange tænker ikke over hvor hårdt det er for hesten at blive flyttet rundt konstant.

    At du som ejer ikke kommer hver dag er en ting, men at få rykket teltpæle op i sin flok er noget helt andet. Nye rutiner, nye makkere, nye områder, nyt staldpersonale osv osv.

    Husk på, vi som ejere er hos hesten i 2-3 timer om dagen for hesten.. Det er altså ikk meget af et døgn smiley De resterende 21-22 timer skal vane-dyret hesten vende sig til nye rutiner hver gang man flytter hesten.....

    Jeg siger ikke man er et ondt menneske, når man flytter hesten, men man skal huske på for vis skyld man gør det for - sjældent hestens.... Og man skal huske at det er forvirrende for hesten


  • #8   7. okt 2013 Det kommer meget an på hesten. For nogle heste er det med at flytte meget hårdt. Og andre, som min (heldigvis) føler sig hjemme hvor som helst.

    Så hvad er din erfaring med ponyen? Stresser den meget ved flytning?


  • #9   7. okt 2013 Åhh lille star:). Tror altså godt hun ville vænne sig til et nyt sted:). Hun har jo dig der og du er der jo ikke kun 2-3 timer om dagen:). For at du kan fortsætte med at gøre drømmen til virkelighed og kunne bruge hende som ridehest igen kræver det jo os at hun står et sted hvor du kan være der til at arbejde med hende, nu har du jo også fortalt om jeres fortid hvor du følte du havde svigtet hende?, måske du skal passe på med ikke at få de følelser igen:(. I er så gode sammen og i har fortjent at være sammen, når du er færdig med uddannelsen kan du jo altid flytte hende tilbage på,engen eller ud til os:)

  • #10   7. okt 2013 Jeg har haft min stående i 1½ år et sted, hvor jeg ikke lige kunne komme ud til ham, men jeg vidste, han havde det bedst der. Han gik i løsdrift med ejerens ungheste og det var rigtig godt for hans udvikling, da han havde manglet socialisering med ligesindede.

    Hvis du alligevel ikke rider den og ser den i weekenden.. Så ville jeg nok lade den stå hjemme smiley


  • #11   7. okt 2013 Ville have flyttes ham da jo sikkert kommer til at savne dig og det kan jo være han kommer til at elske sit nye sted:-)

  • #12   7. okt 2013 Jeg vil have den med mig, men tanken at den elsker at være i løsdrift og kan gå ind og ud, det varmer :') Men nøj det er svært at tage den væk, frygten for at jeg havner et lorte sted igen! :-S Men jeg kunne selvfølgelig kunne jeg komme tilbage Mette smiley

  • #13   7. okt 2013 Sig B: det er klart blevet bedre, den tager det faktisk rigtig pænt at blive flyttet rundt med :') Stod sidste år, ret akut og måtte flytte den, da opstaldings stedet var små bange for ponyen pga, forskellige årsager, og der var jeg heldig at komme til Rådvad gård, hvor det bare er luksus smiley så hun tager det rigtigt pænt! smiley

  • #14   7. okt 2013 Der er neget gode steder i Middelfart og omegn! Jeg ville flytte den.. Ville ikke kunne undvære min pony!

  • #15   7. okt 2013 Jeg har også svært ved at undvære min bette pony. Elizabeth, kender du nogle steder i Middelfart, som ikke er rideskoler, som tager opstaldning smiley

  • #16   7. okt 2013 ~ SilverFlake ~: Er helt enig smiley Min pony bliver ligeså stresset nogle dårlige steder, som han bliver rolig når han kommer et godt sted hen.
    Nu står vi et sted, som bare er PERFEKT! Det er de sødeste mennesker der ejer gården, de har selv 17 heste, og der er kun mig, min veninde og ejerens veninde opstaldet. Der er ridehus, adgang til 2 ridebaner og tæt på skoven.
    De kommer og snakker med os næsten hver dag, når vi er derude, og datteren er meget glad for, at hun har nogle, at ride sammen med i skoven.
    De passer vores heste som deres egne, og går meget op i velfærd, de snakker med dem, og nusser dem. Merlin er meget glad for dem, og for stedet.
    Jeg ville også gerne tilride en hest, det har været et stort ønske for mig, og jeg fik da med det samme lov, at hjælpe med en af deres hopper, og gerne deres hingste bagefter. Datteren hjælper fra jorden, og det er så fedt.
    Lige nu ligger jeg med brækket ben, og må ikke komme derud, de passer ham til ug, og jeg kan med ro i sjælen tage mig tid til, at komme mig (er selvfølgelig meget irriteret over, ikke at måtte komme derud i 6 uger!).
    Min veninde har brækket kindbenet, og må heller ikke rigtig komme derud, og hendes hest passer de også.
    Vi har kun stået der siden 1/6, og de er bare så hjælpsomme.
    Derudover er der kage hver lørdag, det er jo en ekstra bonus smiley
    Skulle lige ud med min glæde om stedet smiley

    TS: Prøv, at tage rundt til nogle steder, kig på deres faciliteter, hvordan hestene har det osv. Du kan evt spørge nogle af dem der er derude, hvad de synes om det, der kan du også nogenlunde vurdere hvordan stemningen er.
    Desværre kan man ikke være helt sikker, næsten alle lover guld og grønne skove, og så kommer virkeligheden efter 2 - 4 måneder.
    Held ig lykke med det.


Kommentér på:
Det at flytte sin Pony. :/ Krise!

Annonce