{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
844 visninger | Oprettet:

Uden hov ingen hest {{forumTopicSubject}}


Uden hov - ingen hest
Velplejede og sunde hove er alfa og omega for, at hesten kan fungere optimalt og dermed for hestens almene velvære. Hovene er hele grundlaget for, at hesten kan bevæge sig. De skal både bære hestens vægt og virke som støddæmpere, således at hestens led og sener ikke belastes unødigt. Det er altså helt afgørende for hesten velfærd, at den har sunde hove.
For at sikre en sund hov skal hestens hove beskæres regelmæssigt af personer, der er uddannet til at udføre det arbejde. Som hesteejer skal du derudover dagligt efterse hovene, således at eventuelle skader eller andre problemer hurtigt opdages.

Manglende opmærksomhed på hovenes tilstand og for sjælden eller forkert beskæring kan føre til invaliderende benproblemer hos hesten, og derfor har Dyrenes Beskyttelse besluttet at sætte øget fokus på hovpleje. Startskuddet gik på Hest & Rytter 2006!

Hvordan fungerer hestens hov? Hvordan skal en sund hov se ud? Hvordan og hvor hyppigt skal hesten beskæres? Hvilke konsekvenser har dårlig hovpleje?
Disse og mange andre spørgsmål, vedr. hestens hove og hestens velfærd i øvrigt, blev besvaret på Dyrenes Beskyttelses stand.

Se udstillingsmateriale fra vores tema her PDF-format.

Har du ikke PDF-læseren Adobe Reader installeret, kan du downloade den her.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Uden hov ingen hest

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce