{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
464 visninger | Oprettet:

Jeg har mistet mit smukke Frieserføl.. {{forumTopicSubject}}

En tragisk ulykke gjorde i går en ende på mit Frieserføls alt for korte liv. Jeg er fuldstændig i chok over, at det kunne ske og ved ikke om/hvornår/hvordan jeg nogensinde kommer over det. Én ting er sikkert, hun vil altid være savnet og have en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg har så ondt af hoppen. Hun så det døde føl udenfor i går, og virkede til at acceptere omstændighederne stille og roligt. Men nu er hun selvfølgelig rastløs og er slet ikke sig selv. Det er dog blevet lidt bedre i løbet af dagen i dag. Dyrlægen siger, at det ikke er nødvendigt, at give hende noget for at stoppe mælkeproduktionen, men hun har en stor bule på maven (foran patterne) nu fordi der har samlet sig så meget mælk. Bliver det ikke frygteligt ømt?

Jeg ville blive meget glad for jeres råd og erfaringer om dette emne. Især er jeg meget interesseret i, hvad I mener jeg vil kunne gøre for hoppen. Vil hun nyde at blive brugt lidt stille og roligt igen til nogle ture eller evt. lidt let dressur (det nød hun meget før hun fik føl) eller tror I hun vil sætte større pris på "bare" at gå og komme sig på folden?

Jeg har overvejet, at tilbyde hende som ammehoppe for et føl, men jeg kan ikke rigtig overskue at skulle se hende sammen med et andet føl og tage en ny ind i min flok. Dette lyder måske egoistisk, men det er sådan jeg har det lige nu.

Hilsen Rikke


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jeg har mistet mit smukke Frieserføl..
Kommentér på:
Jeg har mistet mit smukke Frieserføl..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce