{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
604 visninger | Oprettet:

Heste kamp? - formålet er hvad? {{forumTopicSubject}}

LÆS BESKRIVELSEN FØR FILMEN! :-))

http://www.youtube.com/watch?v=FGcfQ1YDQFU&feature=related

**ADVARE OM GRUSOMME KLIP & BILLEDER** - ikke for de sarteste sjæle.

Hvad er formålet med disse kampe?
Folk kan se stakkels dyr kæmpe for livet for at bedække en hoppe?

Sådan foregår disse KLAMME kampe:

2 Hingste bliver lukket ind til en hoppe som er i brunst. De får lov til at lugte til hoppen og begynder så at slås. Den vindende hingst får lov at bedække hoppen og den anden på slagter huset. Det er ikke kun den tabende hingst der bliver slagtet, men dem begge. Efter første kamp, holdes der flere og flere kampe hvor SAMME hoppe bliver brugt til bedækning. Hun kan let bedækkes op til 30 gange på en dag? ö

HVAD ER FORMÅLET? Der kan ikke lægge de største penge i den sport, da det er de fattige lande der dyrker den. AD !


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Heste kamp? - formålet er hvad?
  • #1   23. feb 2010 Har slet ik lyst til og se den..

    Har set nok af sådanne videoer og blir bare dårlig..



  • #2   23. feb 2010 du er ikke den eneste :-(( vi (tiffannie og jeg) kunne ikke se filmen færdig. Man bliver arrig til sidst :-((

  • #3   23. feb 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zKQgTiqhPbw

    **ADVARE OM GRUSOMME KLIP & BILLEDER** - ikke for de sarteste sjæle.

    Hvad er formålet med denne form for ridning?
    Undertrykkelse med vilje, at rytteren ikke kan føle der er noget galt? Det går jo ud over hesten!

    Sådan foregår denne KLAMME ridning:

    Hestene bliver tilredet som 3-års, og bliver i stedet for mildt opygget muskel- og alancemæssigt klemt ind i en form, de ikke kan holde. Først når man HAR FORMEN indlærer man dem altså diverse dressurøvelser. Dette gør at det ikke er dressur der rides, da dressur er AFSLAPPET, rentaktet, gymnastisk - det modsatte af det, man kan se i filmen. Hesten knækker også simpelthen i nakken, får naturligt svært ved at trække vejret og er generelt i flugtmekanisme konstant. Hesten bærer ikke rytteren på bagparten, det kommer fx til udtryk i det, rytteren kalder for piaffe (men BESTEMT ikke er det), for hesten fuldkommen uden takt tramper i jorden med forbenene, i stedet for at bære rytterens vægt med bagbenene.

    Heste i disse sindsoprivende konkurrence bliver ofte aflivet tidligt pga. skader som seneskade og kissing spines. Ellers andre ting fx stald og fold, da de ikke får indlært basissignaler og altså er svære at have med at gøre.

    HVAD ER FORMÅLET? Der er virkelig mange penge i den sport!


  • #4   23. feb 2010 Røsle l Bisnap 09/10 l LÆRINGSTEORI JA TAK!

    hold dig dog for emnet? OPRET DIT EGET FORUM!
    Jeg har IKKE noget imod Andreas - vil hellere spørge dig hvad FORMÅLET er med din henvendelse?


  • #5   23. feb 2010 Det var nu ikke så meget møntet på Andreas, bare alle de andre totalt accepterede hestemishandlere i verden =)

    Formålet? Er at vise dig, at det ikke kun er de der "udenlændere" der gement mishandler heste... det er her på en anden måde... og JA med MANGE penge involveret.... men stadig slemt for hesten, fysisk og psykisk =)


  • #6   23. feb 2010 har du overhovedet set filmen?:-) Og læst teksten?

  • #7   23. feb 2010 Det har samme formål som hunde, hane og hvad der ellers kæmper-kampe

    Underholdning


  • #8   23. feb 2010 præcis. :-(( det er skrækkeligt!

  • #9   23. feb 2010 Jeg fik intrykket af filmen, at de mennesker lever i et ekstremt lavt samfund og de har VIRKELIG mangel på underholdning. De har mistet alt sympati (som er en af de vigtige grunde til at vi ikke betegner os selv som dyriske eller psykopatiske).

  • #10   23. feb 2010 Havde ikke så frygtelig meget lyst til at se filmen. I mine øjne er dyr ligesindede med mennesker, deres dyr er lige så vigtigt for dem som vores liv er for os. At have mord på samvittigheden er det værste, værste man som menneske kan gøre med sig selv. Dyr vil altid være uskyldige. Derfor søde ven, og det er ikke noget personligt, derfor kan jeg ikke lade være med at råbe op når folk ikke ser det ordentligt. At det da er mindst lige så slemt at støtte med penge, at en gris har ligget med sår på kroppen på et koldt betongulv i flere år, og så bliver slagtet som en fabriksproduktion. At en ræv bliver totalt begrænset for at udleve instinkter, og bliver dræbt som fabriksproduktion. Deraf formålet. Fatter ikke man kan kalde sig dyreven og dyreglad når man støtter simpel dyremishandling som det her. Og sporten i dag både frarøver hestene mulighed for at udleve instinkter, dels slår dem ihjel, dels gør at de lever med fysisk smerte. Alt det, jeg ikke kan stå inde for at man synes er OK.

    Tror/håber ikke der er nogen, der fysisk, psykisk mishandler dyr herinde i hvert fald. Men at støtte andre der gør det, er i mine øjne det samme.


  • #11   23. feb 2010 mente: deres LIV er lige så vigtigt

  • #12   23. feb 2010 Moe

    Jeg er meget enig, men det giver dem stadig ikke ret til at dyrke den form for underholdning smiley De burde bare stadig vide bedre...


    Røsle l Bisnap 09/10 l LÆRINGSTEORI JA TAK!
    Synes du skal oprette dit eget forum tak...


  • #13   23. feb 2010 Det samme gælder også for de der hanekampe.
    Har et rigtig voldsomt link lige her:
    http://www.youtube.com/watch?v=_kNSpL-RpFI

    Det er forfærdeligt. De mennesker er seriøst psykotapiske.


  • #14   23. feb 2010 Hmmm. Du spurgte selv?

  • #15   23. feb 2010 Moe

    Kan slet ikke stå inde for den underholdning smiley Dyr der dræber hinanden fordi man bruger deres instinkter imod dem..


  • #16   23. feb 2010 Røsle l Bisnap 09/10 l LÆRINGSTEORI JA TAK!

    Spurgte ikke om emneskifte...


  • #17   23. feb 2010 Formålet er det samme som med hundekampe, hanekampe ect.
    Penge og underholdning.


  • #18   23. feb 2010 hvor har de pengene fra? Det er herre fattige lande? smiley men ja, det er rigtig nok, penge og underholdning,.. smiley

  • #19   23. feb 2010 Du tager fejl. Vinder hesten bliver ikke slagtet, den går vider til den næsten i rækken og den der ender med at vinde over de andres heste, bliver sluppet fri tilsidst. Det er dens gevinst. Men hvad formålet præcist er, kan jeg ikke svare på, men det er en utrolig gammel tradition dernede, så selvom det er ulovligt gjort forsætter festivalerne.

  • #20   23. feb 2010 ED

    "De burde vide bedre"... Well, du stiller mig i en træls situation nu, for det her kommer sikkert til at lyde som om jeg dækker over deres psykopatisme (hvis det ellers er et ord).
    Nej, det er ingen der har ret til at mishandle dyr (eller mennesker). Om de burde vide bedre? Det burde de nok, men de kan ikke. Det ligner at de lever i en skraldespand og hvor der er lang vej til uddannelse, penge og ikke mindst at socialisere sig til et ordentligt og anstændigt menneske.
    De har sikkert ingen penge, ingen uddannelse og muligheden for at kunne vide bedre har de ikke, for i deres verden er sympati over for dyr (som de ikke ser som kæledyr osv. men som arbejdsdyr og underholdning) ikke særlig stor.

    Hvad ved jeg, blot nogle tanker der slog mig. Dermed ikke sagt at de er undskyldt for det, men de har bare ikke mulighederne for at vide bedre. Sympati skal jeg ikke kunne sige om det er en medfødt følelse, eller om der er noget man skal blive opdraget til (det ved vidst kun psykologer), men det er i hvert fald en stor mangel her i verden. Om hele verden (set med huller i papiret) så er blevet dårlig opdraget skal jeg heller ikke kunne sige smiley


  • #21   23. feb 2010 Det var inde for emnet smiley

  • #22   23. feb 2010 * Tjeaz & Pinknaptostrupperen *
    Bare i orden, havde bare hørt noget andet :-))

    Moe
    Korrekt.


    Røsle l Bisnap 09/10 l LÆRINGSTEORI JA TAK!
    ikke alle er enige i det :-))


  • #23   23. feb 2010 De må kede sig for groft ?
    Men ja... Som de andre skriver - underholdning og penge.


  • #24   23. feb 2010 Der er stadig penge i det. Lige meget hvor fattige de så er, så er der altså penge involveret.

  • #25   23. feb 2010 jeg siger ikke der Ikke er penge involveret, spørger bare hvor de får dem fra? De har jo ikke penge til at klare sig selv de fleste? smiley
    mener bare at jeg kunne finde SÅ meget andet og mere fornuftigt at bruge penge på??


  • #26   23. feb 2010 De kan jo vinde FLERE penge. De vædder jo..
    Og så skal man jo ikke sammenligne med danske kr. eller priser smiley


  • #27   23. feb 2010 er enig med moe (har ikke set filmen vil ikke støtte at den får flere hits) det er fattige mennesker, så der er bestemt noget underholdning i det, og "penge" har man ikke kolde kontanter satser de vel mad.

    vil ikke sige de er psykopater de er fattige og heste holdes måske ikke der som kæledyr (vi ved alle hvor dyre de er i drift)

    så gamle traditioner er nok svære og ændre på for hvad er noget alternativ underholdning til det som de har råd til? tror det er svært og sætte sig i deres situation for vi sidder her i vores varme hjem med daglige måltider varmt vand el osv.


  • #28   23. feb 2010 Når man lever sådan et fattigt sted, må man jo bruge hvad man har for at blive underholdt. De har jo ikke midler eller penge til at gå i biografen, tage til koncert eller gå ind og se noget stand-up, som vi gør her i den vestlige verden, når vi vil underholdes. De lever under meget primitive forhold. Og netop på grund af de levevilkår de har, er dyrevelfærd ikke noget, de prioriterer højest. Faktisk ved de slet ikke noget om det. Den eneste måde vi kan ændre det på, at vi her i den vestlige verden hjælper dem ved at bygge skoler, så de kan blive uddannet og derefter tjene deres egne penge når de har fået et job. Der er f.eks. mange afrikanske drenge, hvis største drøm er, at komme til Europa og spille fodbold, så de kan komme til at tjene nogle penge, som de kan give deres familier. Skoler og uddannelse er vejen frem - og med tiden vil (forhåbentlig) dyrekampe i den del af verden være fortid.

  • #29   23. feb 2010
    Fordi deres kultur er anderledes. Det er i deres øjne ikke ondt mod dyrene, det er underholdning - samme med tyrefægtning, det er ikke ondt, det er underholdning.

    Det er ikke fordi de er uintelligente, det er bare sådan deres kultur er ligesom vores kultur var helt anderledes for år tilbage.


  • #30   23. feb 2010 Der er jo sammentræf igen og igen. Som Krikken siger, det er kultur. Vi accepterer også grusom dyremishandling, som jeg før har skildret, måske ikke fordi vi er uintelligente, men fordi det er vores kultur.

  • #31   23. feb 2010 Vi skriver 2010, så er man uintelligent, hvis man undskylder med "det er vores kultur".

  • #33   23. feb 2010 Overgangsdækken gives bort. 4600 postnr. *
    Enig...


  • #34   23. feb 2010 Overgangsdækken gives bort. 4600 postnr. * - Hvorfor er man uintilligent for det? Kulturen er netop bundet på at der er en masse traditioner der over holdes

  • #35   23. feb 2010 Traditioner behøver ikke overholdes, hvis de strider mod al sund fornuft. Og kan man ikke se det , er man uintelligent. Som disse i filmen.
    Sådanne perverse traditioner overholdes ofte af folkefærd der ikke er så oplyste. De er simpelthen frosset fast i middelalderen.


Kommentér på:
Heste kamp? - formålet er hvad?

Annonce