{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  træningsprogram
  • #1   15. mar 2014 Skal du lære at have tillid til ham eller skal ham lære at have tillid til dig? Eller begge dele?

  • #2   16. mar 2014 bege dele.

  • #3   16. mar 2014 Det vigtigste, og det du skal starte med er mentaliseringen af dig selv. Du er nødt til at tro på at din hest intet ondt vil dig og at han er din ven! Hvis der sker noget der gør at han løber dig ned e.l. så husk at det er ikke for at skade dig men fordi han blev bange og søgte tryghed hos dig! Start med at være sammen med ham dagligt og strigle ham og bare være god ved ham. Når du har gjort dette nogle uger så begynd på at træne tillidsøvelser fra jorden af. Træn din hest de antal gange du tænker han kommer til at blive redet i fremtiden (vær realistisk, feks. jeg ved at jeg ikke kommer til at ride min hest mere end 4x ugen og kommer heller aldrig til at træne ham mere da det kan være svært for de at pludselig gå fra at blive aktiveret meget til at få mindre hjerneaktivitet)
    Når I er kommet til tillidsøvelserne så er dette gode ting at øve: (selve planen sætter du op selv og vælger hvilke øvelser du ønsker at gøre de dage du skal træne, husk det skal være varieret smiley ) Træningen skal foregå i grime, langt tov (langt træktov) og med godbidder, gerne gulerødder.
    - Læg noget plastik på jorden han skal træde på/gå over.
    - Tag en plasticpose og berør hele hans krop.
    - Gå ind under presenning.
    - I blæsevejr, hæng en blafrende plasticpose som han skal gå forbi mange gange.
    - Læg en jakke e.l. over hans øjne så han er blind. Efterhånden træk ham rundt.
    Og træn ellers alle de ting du ved han er bange for som feks. trafik, køer, cykler, hunde e.l.
    Du skal under INGEN omstændigheder tvinge ham til noget eller trække ham i tovet. Du beder ham gå frem ved stemmekommando, lokken med godbidder og løst tov. Hvis han er urolig eller "skaber" sig så ikke stop øvelsen før han er rolig da han ellers vil lære at "skabe" sig = belønning også gør han dette til en vane.
    Håber dette kan bruges smiley Når du har trænet dette nogle mdr. (ca. 4-6 mdr.) Så skriv når han skal til at have dig på ryggen igen.
    Lykke til i træningen og skriv endelig hvis der er nogle sp.mål.
    PS. Jeres bånd bliver styrket hvis du bare setter dig ned og er sammen med din hest på fold og boks. Du skal ikke forlange noget! Bare være der og nyde samværet. smiley


Kommentér på:
træningsprogram

Annonce