{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  unghest
  • #1   5. aug 2005 det er godt for unge at få strækket ud....men det skal være at tempo hvor du kan følge med

  • #2   5. aug 2005 De skal ikk ride stærkere end du beder den om.. Hvis den vil løbe lidt stærk, så få den til at vente på dig. Altså ex. i trav, skal den gå så lngsomt den næsten falder i skridt, og når de slapper af der, kan du så sætte tempoet lidt op, men den skal stadig ikk gå hurtigere end du vil have den til.. Begynder den at løbe stærkt igen når du beder den sætte tempoet en lille smule op, sætter du den bare ned i den langsomme trav igen, og det samme kan du gøre i galop..

  • #3   5. aug 2005 det er altid en god ide at lave en masse halveparader på en unghest..
    så lav nogle tempo skift, så den unge hest ikke kommer til at kede sig!


  • #4   5. aug 2005 Hej
    ungheste har det med at ride meget stærkt eller meget langsomt, den skal jo lige finde ud af hvad det drejer sig om, hvis du kan holde dig fast og arbejde med hjælperne, så lad den da bare løbe, det vil hjælpe dig senere i uddannelsen, jeg har set flere der er blevet bedt om at stoppe op, og ride langsomt, de fleste mister gejsten,og bliver forvirrede, til sidst nægter de at gå og det vil vi jo ikke have, så bare derudaf, i starten, så kan du gradvist korte op i små perioder, og så slippe lidt igen, husk øvelser fra jorden, de er guld værd, trykke øvelser, så den lære at flytte sig for svhenklerne fra jorden først, så er det meget nemmere når du ridder.
    held og lykke med det.

    Anita


  • #6   8. aug 2005 Hvis det er en hest er næsten lige er blevet tilredet, er det godt den går meget godt fremad.. Men ellers kan du prøve at sætte den lidt ned i tempo på den ene langside, og blive ved med det forskellige steder en gang i mellem.. Det er bare vigtigt du ikk lader den gå i et ekstremt langsomt tempo i lang tid, for så vænner du hesten til at gå og dovne, og kan have problemer med at få den fremad igen.. Du kan også risikere at komme til at forværre dens trav ved det.. For jo hurtigere det går, jo bedre skulle den helst gå.. Og så er det ikke godt at hesten får lov at gå i et ekstremt langsomt tempo heletiden..

    Husk også at lave en masse overgange heletiden.. Det skulle hjælpe på at få den til at reagere bedre på når du vil standse den, og få den ned i tempo.. Men en hest på 4 er jo også stadig ung, og har måske ikke helt fundet ud af at reagere på tøjlen endnu.. smiley


Kommentér på:
unghest

Annonce