{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Thea:D<3. Min nye part:b. OPD. billeder OG tekst 21/3

1.016 visninger | Oprettet:

Navn: Thealien

Kaldes: Thea

Race: Frieser

Køn: Hoppe

Født: 16. juli 1998, dvs. hun er 10 år:).

Føl: 1 hoppeføl fra 2005:). Hun hedder Talisha og er 3 år nu.

Temprament: Rigtig sød, utrolig god af sig:). Kom hen til mig på folden allerede anden dag jeg passede hende. Hun er virkelig sød og delig, kan også sagtens gå på tur alene, og hvis der kommer noget farligt stopper hun bare op, ikke noget med at løbe, springe op eller noget, hun står bare stille:). Hun er virkelig sød!

Beskrivelse: Jeg fik part på Thea d. 1 september 2008. Allerede anden dag jeg passede hende kom hun hen til mig på folden, det siger allerede meget om hvor sød hun er:). Hun kan sagtens gå på tur alene, og selvfølgelig også med andre heste. Hun har rigtig gode gangarter (synes jeg), er i det hele taget rigtig smuk:). Hun har dog haft en lille skade så jeg kun har skridtet på hende, men nu kan jeg også trave da det er godt igen, og travede også her sidste gang jeg red hende:). Det går super godt med hende, selvom det var svært at sige farvel til Baunty er jeg ret sikker på at det var det rigtige. Jeg var simpelthen blevet alt for stor, og havde ikke råd til at ride ham mere end 2 gange om ugen, mens jeg rider Thea 4 gange om ugen for næsten de samme penge. Hun står i Nørre Tranders i Aalborg på Stald Rygaard. Super sted!
Har ikke sprunget hende endnu, men det er vidst ikke lige det hun har mest erfaring i, men vi må da prøve:). Hun går super i dressur indtil videre, selvom hun ikke rigtig er redet seriøst i et godt stykke tid før jeg fik part på hende. Indtil videre har jeg redet noget shenkelvigning, versade, parader osv. på hende, det er gået rigtig fint, og hun kan også sagtens gå til biddet:).

Opdateret beskrivelse!!! :
Lang tid siden jeg skrev den gamle, så nu er det nok på tide lige at skrive lidt mere om den skønne hyp:).
I dressur er hun bare super skøn, går fint schenkenvigninger, versader, osv. osv.. Det går hele tiden fremad, og jeg synes at vi er blevet rimelig gode nu, og vi skal forhåbentlig snart ud og starte stævne:D. (min ridelærer prøver ihvert fald at lokke mig :b). Dog skal vi stadig arbejde lidt med galoppen, men det er blevet sååå meget bedre siden jeg startede med at ride hende, og især traven går bare såå godt :D.
Hun er også rigtig skøn på tur, kan godt kigge lidt, men ikke meget. Der kan dog godt gå lidt rideskolehest i hende nogengange, hvor hun bare vil gå i røven af den anden hest xD. Skøre hyp :b. Men aldrig når vi er mange afsted. Jeg var for lang tiden siden til Wiffertsholm på hende, det var bare en rigtig skøn oplevelse. Til dem der ikke ved hvad det er, det er en slags hyggejagt, med flere niveauer, jeg var på turen med galop, men uden spring. Hun var SÅ dejlig, og vi jordede fra masteren sammen med en anden det sted hvor man selv måtte bestemme tempo over en mark :D. det var såååå fedt man! :b. Vil helt sikkert gerne med igen næste år :). Der er heller ingen problemer med trailer og med at være nye steder, hun tager det rigtig godt:D.

Dog er hendes svage side nok springningen xD. Hun er ikke ligefrem den fødte springhest, det er ikke lige hende :b. Hun er ikke meget for at løfte sig over springet, så hellere bare løbe gennem det, eller rive det ned :b. Skøre hest xD. Jeg sprang på hende for et lille stykke tid siden, aller første gang hun sprang med rytter, men jeg synes nu hun klarede det rigtig godt, selvom man ikke er i tvivl om at hun ikke er springhest :b.
Og så er der også et andet minus, desværre. Når hun er hingstegal. Det er seriøst helvede! :b. Hun mister AL energi, man skal ride med både sporer og pisk for at få noget som helst ud af det, og det er ik engang fordi det går meget bedre af det. Hun vil IKKE gallopere når det er, og det er altid en kamp når hun er hingstegal.. Hun går somregel fint nok, det er bare med med energien og fremaddriften der er problemet, og så overpisser hun staldgangen xD. Træls ..

Har også trænet en del fra jorden, hvilket hun er sååå dejlig til. Hun følger én, og har lært hende at stoppe når jeg stamper i jorden, trave når jeg klapper mig på låret og dreje når jeg rækker armen ud og knepser mens jeg går mod hende. Hun er så dejlig :). Har også redet lidt uden noget, og bare i grime, og hun er sååå fin! Hun reagerer riiigtig godt bare på vægten og benene, og man kan sagtens styre hende rundt i alle gangarter, og lave diverse øvelser. Ingen problem :D.

Så alt i alt er Thea bare en overdrevet herlig og skøn hyp :D.

Jeg unskylder billedernes kvalitet, det er mobilbilleder. Nye ordentlige billeder kommer forhåbentligt imorgen eller overmorgen, regner med at få nallefoto.dk ud, det har hun lovet mig:).

Men er hun ikke skøn?

SE FLERE BILLEDER HER: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=46564 :D.

LK x) '
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. mar 2005


Kommentér på:
Thea:D<3. Min nye part:b. OPD. billeder OG tekst 21/3
Annonce