{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Star Light Silver - Solgt [Tidl. hest] 1999

3.634 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maude
Kvinde | 33 år | Oprettet: 3. jan 2009


Anden særlig race Star Light Silver - Solgt

Fødselsår:
1999
Højde:
Silver er 1.64 cm høj og går pt med forsko kun.
Temperament
Starlight Silver er stille og rolig, en kanon børne hest, han elsker virkelig alle de små børn. men dov ved han også godt når der skal laves noget eller der skal bruges noget mere engeri så er han klar. Han er også en meget lærnem hest.
Gangarter
Skridt : Er bleven meget bedre, går frem nu , dov noget skal han have hans bag part mere med.

Trav: Også meget bedre, er begyndt at trade godt undersig selv, men der skal mere bagpart med .

Galop: den er god. men der skal øves en del, da han ikke har den helt 100 % balance som han skal bruge .
Stævner
Silver & jeg har startet 5 stævner sammen, det kan har gået ret godt, han er super dejlig at have med i byen.
Stamtavle
Starlight Silver :
Han er halv Araber & Halv Oldenborg.
Skimmel type
11 år gammel.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Silver er en bladning's race af halv araber og halv oldenborg.
han er 11 år gammel og skimmel type og han går med 4 sko .

12/04-2010 - Starlight Silver er pt halt, vi tror han har en hovbyld, dyrlægen har været der og han skulle have noget boks ro i en uge og det har han og såh fik han nye sko på fordi smeden ikke kunne se nogle hovbyld. Tirsdag 13/04-2010 kommer dyrlægen og kigger på hans ben igen :).

Opdateret d 11/07-2010
Star Light Silver har været meget igennem nu med hans ben, Det hele startet med at silver havde en hov byld og efter en lang periode med det, var silver stadig halt :( han skulle så have lidt ro igen i boksen, efter nogle dage skulle jeg så tjek ham igen, men silver var stadig halt, så jeg ringet og fotalt dyrlægen (Søren fra Frijsenborg dyrlægerne) at silver stadig var halt, Tror det var næste dag , at Silver var ude på dyrhospitalet og for lagt led blokader i han's led for at se hvad ben han var halt på, det viste sig så at silver var halt på begge forben. hmm hvad gør man så tænkte jeg, silver fik taget røgten på begge for ben og det viste sig at silver havde fået en over belastning i begge forben pga forkert skoning af hans hove pga smeden :( han havde fået en forklakning på knoglen og kunne ikke danne nok led væske i den andet for knæ, Silver fik nogle led behandlinger og skulle have special sko på og der efter have ro i 2 måneder. Efter de 2 måneder han havde haft ro og fik special sko på , var han nu klar til genop træning, efter 14 dages genop træning i skridt , var silver halt igen :( Dyrlægen kom igen og kigge på ham, denne her gang havde silver forstrak han store led bånd i knæet :( og skulle have fold ro i 3-4 måneder :( og dyrlægen sagde at silver aldrig vil komme til at være den samme hest som før, han ville kun være let dressur hest og mest skovturs hest, havde det virkeligt dårligt da han fortalte, det ´ det var jo min lille stjerne som jeg ikke vil kunne komme tl at bruge igen :( da jeg gerne vil videre i min ridning. så når silver skal have sidste kontro ved dyrlægen i sep månede, bliver min elsket lille hest sat til salg :'( kan virkelig ikke forstå han det lige skulle være ham der skulle gå ud over :'( ...

D. 3/08 2010. Starlight Silver er ikke ride hest mere. han har gået ren gående i 2 måneder og i dag d. 3/08 2010 var Silver igen halt. jeg ringet og snakket med dyrlægen og han sagde at det var hans skade der var brudt op igen i HV forben :(.
Det er virkelig hårdt at for det af vide , da det er ens kæreste eje og man virkelig bare holder af sådan et smukt dyr, men Silver du skal bare vide selv om du bliver solgt om selv skabs hest , vil du stadig være i mit hjerte, og du vil altid være den bedste hest i verden for mig <3 Elsker dig.

Tirsdag d. 17/08 2010: Star light silver er bleven solgt til en sød familie, hvor manden i huset skal ride en tur en gang i mellem. Silver kommer til at gå sammen med 7 andre heste og kan nyde resten af hans liv der :) , hvor jeg er vellkommen til at besøge ham lige så tit og tosset jeg har lyst til.
Kommentér på:
Anden særlig race Star Light Silver - Solgt
Annonce