{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Lindholms Las Vegas 1998

31.113 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Knabstrupper Lindholms Las Vegas

Fødselsår:
1998
Højde:
146 cm med sko ;D
Temperament
Han har et virkelig dejligt sind og temperament ! Han er rigtig nem og sød at omgås og er en rigtig kældepot.
Han elsker at være i centrum, og bliver rigtig sur hvis nabo-hesten får mere opmærksomhed end ham :o) Men det er bare hans charme, selv om det ind i mellem kan være skide irriterende ;b Men det sku jeg måske ha tænkt på i hans opdragelse :o)
Gangarter
Ganske fine, men udvikler sig hele tiden.
Stævner
Han har gået stævner siden han var 7 år. Han har gået til og med PRM på landsplan med både min søster og jeg !

Men pr. 7/1-09 er han blevet klasset op som hest.
Så nu starter vi stævner mod de store heste og rider pt. alle LA klasser.

Vi har bl.a. redet LA3 til 72% og 77%, LA4 til 70% og LA5 & 6 til 66%

Har et lille mål om at komme ud og starte en enkel eller 2 MB klasser på ham :o) Det kunne være rigtig sjovt at prøve :o)
Stamtavle
Både Ja og Nej, begge forældre har fuld stamtavle, men Lasse har desvære aldrig fået lavet papire.
Far: Knabstrupper // Sackum Simsek
Mor: Arabisk fulblod // Czapella
Morfar: Czaprak
Køn
Vallak :o) Men gik som hingst til han var 6 år.
Bemærkninger
Skal prøve om jeg kan gøre det kort, men der er bare så meget at fortælle :o)

Da vi fik Las Vegas tilbage for 10 år siden, da var han kun 3 år og havde ikke noget navn. Så jeg tænkte frem og tilbage. Tænkte mest på Lindholms No Spot i starten, det sys jeg ku være lidt sjovt. Men jeg var helt vild med serien Langt Fra Las Vegas, så til sidste besluttede jeg så at kalde ham Lindholms Las Vegas, det lød lidt mere sejt og lidt sejere når vi engang sku til at starte stævner ;b Og i dag kan jeg slet ikke forstille mig han sku hedde andet end Las Veags + de 700 klædenavne han har hehe ;D (Lasse, Eddi og Eddi mand )

Da vi fik Las Vegas, var han hingst. Han skulle først kasteres inden jeg måtte begynder at arbejde med ham for min mor :o) Men fordi han er så speciel som han er, var der meget diskussion om han skulle forblive hingst eller ej. Så min mor og jeg lavede en aftale med Per, hvis ikke han kunne gå gennem røntgen, skulle han forblive hingst og så kunne han bedække og omvendt, hvis han var 100% i orden skulle han kasteres og rides. Først da han var 5 år (i 2003) fik Per sig taget sammen til at få ham i røntgen. Og hvad det endte med kan I nok gætte :D Men der gik yderlige nogle måneder før han blev kastreret, for så var der pludselig for varmt og så var der for koldt mente Per, han ville bare trække det :o)

Men endelig den 12. februar 2004 blev han kastreret og i april begyndte jeg at tilride ham, dog med hjælp. Resten af 2004 blev han kun redet 2-3 gange om ugen max.
Men i januar 2005 begyndte jeg at ride ham hver dag (dog med de nødvendige fridage) og vi begyndte at få undervisning, og efter de første par mdr. begyndte det at gå hurtigt.

2005 var mit sidste pony-år, og målet var at få ham med ud til bare et enkelt landsstævne inden året var omme ! Den 5. februar 2005 gik han sit første stævne, LC1 til klubstævne. Det virkede meget uoverskueligt og som en drøm der gik i vasken! Men jeg gav ikke op ! Så det lykkedes ! Bare 10 mdr. senere gik han PRM til sit første landsstævne.

I 2006 overtog min lille søster ham så. Hun havde på daværende tidspunkt ikke startede højere end LB3. Så de startede på nul. Men deres første år sammen gik rigtig stærkt ! Og allerede i okt. 2006 startede de deres første landsstævne sammen ! Men det havde nok gået lidt for stærkt for dem begge, for pludselig begyndte det at gå lidt ned af bakke. Men så tog de det lidt med ro i en periode.
Til min fordel voksede Katrine helt tosset, og blev for lang til Las Vegas, så hun kunne ikke rigtig få det til at fungere + hun har en anden pony, som hun hellere vil ligge hårdt arbejde i det sidste år som pony rytter. Så vi satte Las Vegas til salg og snakken gik frem og tilbage her hjemme, for jeg ville så gerne beholde ham. Og endelig fik jeg min elskede pony tilbage :o)

Så pr. 7/1-2009 er Las Vegas blevet klasset op som hest, så jeg kan starte stævner på ham igen ! Så nu er han min igen !! Det er virkelig dejligt at have ham tilbage, han er noget helt specielt for mig ! Han vil altid være en del af vores familie !
Det betyder så meget at man selv har udviklet sin pony ! Glemmer ALDRIG mit første landsstævne på ham, det var så fedt at ride på af midterlinien på en pony man selv har udviklet ! Og at det så går godt gir bare lidt ekstra !!
Kommentér på:
Knabstrupper Lindholms Las Vegas
Annonce