{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Moonlight- Solgt

2.483 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne Mette E
Kvinde | 28 år | Oprettet: 16. jun 2008


DSP Moonlight- Solgt

Fødselsår:
Højde:
147 cm
Temperament
Moonlight er en dejlig og afslappet pony der er let at have med at gøre. Han er rar at have med i byen, traffiksikker og ikke bange for særlig mange ting.
Han er stille og rolig på staldgangen, og har ikke nogen unoder:)
Gangarter
Rigtig gode:)
I skridt træder han rigtig godt over, og er rigtig rar at sidde på.

Han traver rigtig godt, og træder godt ind under sig. Han kan lave nogle super fine øgninger når vi lige får dem trænet :)

Han galop er også super god. Alt i alt har han tre gode gangarter.
Stævner
Jeg har redet en del stævner på ham, vi har redet Lb i dressur og sprunget Lc klasser, men han har klart kapacitet til mere:)
Stamtavle
Far : Tai Calido
Farfar : Nick
Farmor : Nugidt

Mor : Tai Ticcazini
Morfar : Carolinas Moccasin
Mormor : Rocazino
Køn
Vallak
Bemærkninger
Moonlight er rød med lidt lysere man og han har tre sokker .
Jeg fik ham i 2007, og red ham selv til med hjælp fra min underviser.
Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser sammen, men er desværre blevet for stor til ham nu, så derfor er han til salg. Da jeg har haft ham så lang tid, og han er den pony der har lært mig næsten alt, er det ret hårdt at skulle af med ham. Men jeg vil hellere at han finder et godt hjem, hvor nogen har glæde af ham:) Moonlight er en super sød pony, han er god til lidt af det hele. Sammen har vi haft rigtig mange dejlige ture i naturen når vi har været på sommerferie, hyggelige stævner, og vi har også startet en enkelt jagt. Jeg har været på efterskole det sidste år, så derfor er han ikke rigtig blevet redet, men jeg er begyndt at ride ham igen her efter sommerferien, og han er kommet godt i gang igen:) Han er en stærk pony og kræver nogle gange en fast hånd, men har man det, er han super god at ride, og harrigtig stor kapacitet i både spring og dressur, da han har gode gangarter og en super springteknik. Han er let at læsse, og har ingen problemer med at køre i trailer.

D. 10/11, afleverede jeg Moonlight til hans nye ejer. Han skal helt til Sjælland desværre, men til en super sød pige, så han skal nok få et dejligt hjem der :')
Kommentér på:
DSP Moonlight- Solgt
Annonce