{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Analda [Tidl. part] 2004

1.282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amanda H
Kvinde | 30 år | Oprettet: 23. nov 2008


Fjordhest Analda

Fødselsår:
2004
Højde:
153 vil jeg skyde på. hun er i hvert fald en lille hedt :)
Temperament
Hun er ikke rigtig redet til, det er det jeg skal hjælpe med. Men det er et rigtig rart sind hun har. De ting hun gør, som har gjort mig bange for hende, et par gange. Har jo ikke været ondskabsfuldt, mere i sjov.
Gangarter
Hun er en fjordhest, hvad kan man sige ? :D Ej de er faktisk rigtig gode. Hun er en sporty hest, og det klæder hende meget.
Stævner
hun har aldrig været startet før. men lige så snart det næste sløjfestævne kommer. Så er Analda og jeg klar :D:D
Stamtavle
Hun skulle vidst være af rimlig fin afstamning.
Køn
ja syntes du ikke? ;) Hun er en hoppe. Og man kan roligt sige en hoppe med STORT H! haha :p
Bemærkninger
Analda og jeg har kendt hinanden siden efterårsferien 2008. Det startede godt ud, men da det er den første unghest jeg rider, noglesinde. Så har der været en amsse nedturer. Analda havde det med at ville smide mig af rigtig tit. Og da jeg kom fra en hest, som er stikmodsat, var det rigtig svært at vende sig til. Som tiden gik, fik hun nogle underlige ideer om at porten i ridehuset var farlig, hun ville ikke ride ude, eller være alene i ridehuset. Hun har smidt mig af et på gange og det gjorde ikke gavn for min selvtillid. Men efter hånden som jeg har taget mig sammen, og hun blev bedre til at lytte til hvad jeg ville, gik det bedre. Nu går det rigtig godt, men hun er desværre ikke rengående. Jeg ved dog ikke hvor lang tid der kommer til at gå før hun er klar igen :( .. men jeg vil gerne lige sige, at jeg er IKKE springrytter. Så derfor sidder jeg som jeg gør når jeg spriger. Og jeg har fået det afvide, vil helst ikke have det kommenteret da jeg har en super underviser til det..
Kommentér på:
Fjordhest Analda
Annonce