{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Malika Solgt :( [Tidl. hest] 1998

7.907 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest Malika Solgt :(

Fødselsår:
1998
Højde:
Malika er cirka 1.35
Malika er en Kat II
Dejlig højde for mig<3
Temperament
Malika har et helt fint temperemant. Hun er rolig, men alligevek frisk, og velgående, kan self. godt kigge engang imellem:D.
i stald er hun helt fin, og står stille, og hun gør ikke rigtig noget heller når man tager saddel på, men kan godt vifte en lille bitte smule med hovedet når man så begynder at spænde gjord, men hun har et meget dejligt tempermant.
Gangarter
Skridt: Hmm.. hun har en meget dejlig skridt, den er ok frisk men lidt langsom, hun er heller ikke så stor, men nok normal(:
Trav: Hun har en mega dejlig trav, som er nem og sidde i synes jeg, hun har en flot fritrav.
Galop: Hun har en hurtig galop, men når man har hende helt på plads, kan hun sagten gå "dressur galop" eller langsom galop, eller hvad man nu skal kalde det.
Stævner
Dressur:
Molger ridelejr.
LD2 - 119 point - de sagde ikke noget med procent?

10.10.10 - Skåde rideklub
LD2 - 66,11 procent - 2. plads.
Malika spændte en lille smule op gik op med hovedet og var en lille smule urstylig men fik hende på plads i halvdelen af programmet - og jeg var lidt usikker med hånden men fik en masse 7 og 6 taller dog et enkelt 5 tal og så fik jeg et 8 tal for min overgang <3.

Hos Emilie:

D - Stævne - Vorbasse d. 26.3.11

LD1 - ved ikke hvor mange procent.
4. plads :-D.
- super stævne, det gik rigtig godt & jeg er stolt af dem, det er jo deres første stævne ;).

D-stævne med Emilie (ny ejer)
LD2 - 1. plads.
LC1 - 4. plads.
Stamtavle
desværre ingen stamtavle - men hun har brændmærke <3.
Køn
JA EN MEGA KØN HOPPE :-D.
Bemærkninger
Malika er bare den sødeste pony , hun kan godt være svær at ride og det er sjovt bare at hygge ride hende men skal stadig arbejde med hende for at det går fremad med at hun skal bøje nakken mere fordi da jeg fik hende arbejdede jeg ikke med hende men det er jeg begyndt og gøre nu for at jeg har chancer når jeg skal begynde at ride stævner (:

Malika er bare den sødeste lille pony i hele verden jeg elsker hende så højt og hun er bare miin for evigt.
Jeg vil altid elske hende så højt lige meget om hun er solgt jeg vil stadig elske hende for hun er bare så sød og dejlig(:



Da jeg fik hende:
Da jeg skulle ud og prøve Malika havde de tre ponyer jeg måtte prøve.
Den ene hed Malika som i ved hvem er så var der en der hed Tango og en der hed Phillippa.
Først skulle jeg prøve Malika hun var rimelig sky da hun skulle ud af boksen men de kunne godt fange hende. De tog sadel og hovedtøj på og så gik vi ind i ridehallen.
Først var der en pige som red hende til at starte med og jeg kunne allerede der se at jeg synes det skulle være hende.
Så kom jeg så op på hende og hun var så dejlig og ride på jeg´kunne ikke få hende i galop til at starte med men det kunne jeg bagefter.
Så imens jeg skridtede Malika af kom de så ind med en ny pony og det var Tango.
Ham red de også først på indtil det var min tur.
Han så også rigtig sød ud. Så kom jeg op på ham og han var også vildt sød at ride på men jeg kunne stadig bedst lide Malika eller var lidt i tvivl til at starte med.
Så skulle jeg prøve Phillippa. Hun træk mig meget så at mit hoved faldt bagover hun var rimelig stærk også så jeg travede kun.
Så kørte vi så hjem og jeg sagde det helt klart var Malika jeg mega gerne ville have. Så sagde mine forældre så at de ville tænke over det og det ville også koste mange penge med opstaldning.
Næste dag hvor jeg var ude og ride med nogle veninder på en pony der hedder Buller ringte mine forældre og sagde jeg skulle komme hjem jeg gik så hjem og de fortalte mig så at de havde købt Malika og at jeg skulle ud på Skåde Rideklub der hvor hun står nu og vælge en boks. Jeg kunne vælge mellem tre. Jeg valgte den ved siden af en pony der hedder Kess esme (Kiksen). Så blev hun så kørt op på skåde fredag den 15. august 2008.

19/1 2010
er syg i dag så kommer ikke ud til malika.):
men nu har jeg haft malika i lidt over halvandet år..:D
jeg håber jeg er klar til undervisning i morgen(:

22/1 2010
YES endelig ved at være klar igen:D
jeg red malika i dag og hun var bare så sød men dog lidt frisk haha det er hun nlsten altid men det er dejligt,der er koldt og ride så jeg glæder mig til sommer hvor det bliver varmt og hvor malika ikke er så vinter kulderet det blvier dejligt og så er hun også nemmer og ride men malika var bare så sød i dag og nuttede i stalden hun pruster(prrr..) hver gang jeg kommer for hun tror altid jeg har godbidder med(hvilket jeg næsten også altid har) og det er så dejligt,og i dag virkede hun bare så glad det var helt vildt dejligt du er virkelig sød malika jeg elsker dig overalt på hele den runde jord jeg glemmer dig virkelig aldrig..<3
hilsen maria<3

20/2 2010
Malika var super fin i dag jeg prøøvede lige med en shambon for hun har været meget svær men nu begynder det og gå lidt mere fremad men det er nok også fordi det er vinter og der er meget koldt. men jeg glæder mig rigtig meget til der bliver sommer så er hun heller ikke så træls i dressur og spring. puha det har været en lang og hård det men rigtig rigtig sjov og god. sprang også på en pony der hedder bobbi faldt af men det gjorde ikke ondt satte mig bare op med det samme og galoperede videre:D. ..og malika husk jeg elsker dig helt op til månen og tilbage elller faktisk meget meget meget meget meget meget mere!:D.

MANDAG DEN 26 april 2010

Mig og Malika skulle springe,og det havde jeg glædet mig til hele dagen. Så jeg sadlede op og skridtede varm. Efter det begyndte jeg self. og trave i 10 min. og så begyndte jeg og galopere (red indenfor da der blev bygget bane udenfor og der ikke var meget plads elevhold på den anden den bagerste har dårlig bund og man må ikke ride på græsset) da vi havde varmet op i noget tid kom johnny. Vi galoperede lidt rundt travede og skridtede. Vi havde lavet en rækkefølge 1. Astrid med Silver 2. Mig med Malika og 3. Freya med Lollipop.
Da det var min tur begyndte hun og halte lidt meget. Johnny sagde jeg lige skulle skridte 2 min. og prøve og trave,jeg prøvede og trave og hun haltede en lille smule ikke så meget,sp sagde han jeg lige skulle tage et spring men efter sagde han at jeg ikke kunne springe for han skulle lige se hvad der skete.

ONSDAG DEN 28. april. 2010

Jeg havde aftalt med Johnny at jeg skulle komme til undervisning og se om hun haltede. Jeg skridtede lidt rundt til han skulle "undervise" mig som ikke blev til noget. Lige med det samme jeg travede sagde han jeg skulle skridte, hun haltede rigtig meget,og han sagde der skulle komme en dyreklæge):

TORSDAG DEN 29. april. 2010

Jeg tog op på rideskolen med min far klokken kvart i 5. (dyrelægen skulle være der mellem 17-18) Da vi kom derop ventede vi så, men dyrelægen kom aldrig så vi ventede 2 timer og kørte så hjem. Da vi havde været hjemme 20-30 time blev vi ringet op og de sagde at dyrelægen ville komme så hurtigt han kunne. Vi skyndte os derop, og vi fik hende tjekket. Hun haltede stadig meget. Hun har måske fået en revne i hendes ben eller et meget hårdt slag,for hun halter mega meget. Jeg fik noget medicin hun skal have hver dag så der ikke kommer hævelse. MÅ iKKE RiDE i 4 UGER!)': lidt nedern men deet går nok. SYND FOR DiG MALLE!<3


ONSDAG DEN 5. MAJ 2010
Dyrelægen tjekkede malika i går, hun haltede ikke så meget mere. Men hu har et lidt stort sår. Han sagde hun heldigvis kun havde fået et hårdt slag. Hun skal stå stille til på mandag. Så på mandag skal jeg trække hende i 20 min. hver dag. Efter det skal jeg skridte hende i to uger, og så kommer dyrelægen og tjekker hende, han skal se hende i trav og hvordan det går med såret osv.. Hun har jo fået medicin siden torsdag, men nu skal hun heldigvis ikke have det mere så det går frem men nu skal hun stå stille til mandag, og så bliver hun striglet i stedet for. Men ´jeg får lov til at ride Kes esmee (kiksen) så det meget godt. Så malli er nok snart klar igen<3

Fredag den 11. juni.
Jeg har været ude ved malle, og strigle hende da jeg ikke må skridte hende. Men på mandag kommer hun hen og stå på Djursland i nogle uger, hvor der er lidt mere ro, så jeg får lov og låne en pony i noget tid, som hedder Mango. Men kommer self. til og savne min dejlige lille malle, men det bliver rart og kunne ride rigtig:D
GLÆDER MiG TiL DU KLAR iGEN MALiKA!<3.
iL0VEY0U,

NYT NYT NYT NYT NYT NYT.
- d. 17/8 2010
Så kom jeg endelig i gang med genoptræningen, jeg skal trave 10 min. i alt, & hun er så sød & ride på, det var såå super & komme i gang igen, hun er lidt svær den højre volte rundt, men så må vi bare træne det lidt, men venstre volte er hun hel fin, men når jeg kommer ordentlig i gang igen, vil jeg rigtig gerne starte en masse stævner, men det kun hvis vi blive klar, men nu må i se, der går i hvertfald 20 - 30 dage før hun er klar, måske mer, men det er ikke sikkert, jeg håber på, hun bliver hurtigt klar, men jeg skal jo også tage det stille & roligt, hun er også glad for & komme hjem, men hun var ldit sur over & komme hjem fra ferie, da hestene løb rundt på folden med Mango & så ville Malika også være med, så hun ville ikke op i traileren men hun gik op på 2. hug, så det var ikke så meget, men hun plejer & gå op med det samme, jeg trækker hende op i traileren. Men hun blev alligevel glad for & komme hjem til sin side kammerat Kes-esmee (Kiksen) & hun vrinsker hver gang Kiksen kommer ind i stalden Kiksen er en jeg rider 2-4 gange om ugen, for ejeren har fået ny, & så hjælper jeg<3.
- glæder mig til du helt klart dejlige malle<3.


30/9 2010. kl. 22.11

YES!:D.
endelig må jeg galopere, på dejlige Malika, hun er bare sååå sååå fin her for tiden - og vi regner med stævne her den 10 okt. men må kun starte et trav program da jeg ikke må galopere for meget - og da de skal helt på plads, men det gpr nok vi skal jo også lige i gang igen - vi er kommet i en god periode men self. også med nogle dårlige dage - men vil nu sige de ikke er der særlig meget mere - det rigtig dejligt og håber på og kunne få startet nogle stævner, men kommer ihvertfald til at starte nogle og også på en anden der hedder Bobbi - da hende der har den kun må ride det her år ud - men stadig beholder ham da hun må køre løb og ride monté - såd et glæder jeg mig til - og plus jeg får stævner på Malika også<3. - glæder mig til at springe hende igen Malika jeg elsker dig <3<3<3<3<3<3<3.

10.10 2010.
i dag har jeg været til stævne på Malle - det gik fint nok, på opvarmningen var hun en stjerne pony og var helt blød i munden, men da vi var på banen spændte hun en lille smule op og jeg var lidt usikker i min hånd. Men vi fik en 2. plads - så det var faktisk et super fint program jeg red i forhold til at det er mit første 'rigtige' stævne eller hvad jeg nu skal kalde det, for der var to på ridelejren, men så mit tredje stævne - er ihvertfald tilfreds. Jeg kom der ud ca. ved otte tiden - og jeg meldte til start og gik ned for at strigle og flette. Kris flettede hende imens jeg striglede hende, og hun blev rigtig pæn med alt det hvide - hun var bare så smuk - jeg elsker dig pony <3.




J
Je
Jeg
Jeg e
Jeg el
Jeg els
Jeg elsk
Jeg elske
Jeg elsker
Jeg elsker M
Jeg elsker Ma
Jeg elsker Mal
Jeg elsker Mali
Jeg elsker Malik
Jeg elsker Malika
Jeg elsker Malik
Jeg elsker Mali
Jeg elsker Mal
Jeg elsker Ma
Jeg elsker M
Jeg elsker
Jeg elske
Jeg elsk
Jeg els
Jeg el
Jeg e
Jeg
Je
J

Jeg synes der er noget specielt over Malika hun er bare så dejlig og anderledes hun har bare noget over sig der gør hende så unik og dejlig!<3
Malika hvad skulle jeg gøre uden Diig?<3
Vi har self. op og nedture men det går nok for lige meget hvad vil jeg self. altid elske dig!:D

Her kommer der lige en beskrivelse med hvordan Malika egentlig helt præcist ser ud d:.
Malika er en af de mest flotte ponyer jeg nogensinde har set, og nej det ikke bare noget jeg siger fordi det er min pony, nej jeg siger det fordi at jeg virkelig mener det og synes hun er fantastisk flot. Men videre med hvordan hun ser ud. Hendes hoved er brunt med en stor hvis blis i, men uden om blisen er der en brun, som er lidt svær at beskrive, for det er en lidt anderledes brun, end de heste som er helt brune, ja det lidt svært at forklare det. Under maven har hun også en meget stor hvid plet, fire hvide sokker, og ja ellers er resten brunt.
Malika er en helt speciel pony, for hun ligner ikke så mange andre heste. Hvis i har lagt mærke til at en hest/pony har en hvirvel i panden, så har Malika to af dem, hun har et glasøje, de er jo self. forskellige farvet hendes øjne, men hendes øjenvipper er også forskellige farvet, for den ene er hvid og den anden er brun - ja hun ligner vel bare ikke din pony d:.

D. 20 november 2010.
I dag var der nogen ude at prøve Malika, det gik rigtig godt, og senere ringede de så til os og sagde at de gerne ville købe hende. Og på søndag den 28 november skal Malika så til Billund, jeg kommer til at savne ekstremt meget, men jeg ved hun får det godt hos Emilie, og de vil passe på hende så godt som de nu kan<3. JEG ELSKER DIG VIRKELIG MEGA MEGET MIN PONY!

28/11 2010.

Så er det i dag, den dag hvor Malle bliver kørt til Billund sammen med Emilie og hendes familie, jeg ved hun vil få det såå godt hos dem, og at de vil tage sig så godt af dem - men Malika, vi tog vi har sgu været igennem meget både op og nedture, for sådan er det jo altid, men jeg vil virkelig aldrig nogensinde komme til at glemme sådan en fantastisk pony som dig, du har gjort mit liv perfekt, men nu skal du videre og gøre en andens liv endnu mere perfekt. Jeg VED de vil komme til at elske dig rigtig meget, for WOW se lige en smuk pony du er, ja altså du er jo virkelig GUDESMUK, siger jeg bare d:.
- Malika du vil altid være i mit hjerte, og jeg håber jeg kommer til at besøge dig mange gange, så kan jeg da stadig få din profil opdateret lidt haha d:.

d. 15.12.10
- jeg savner Malika helt ekstremt meget - selvom at jeg har Cesar føler jeg stadig at der mangler én brik i mit puslespil.
Men jeg ved at du har det godt, men kan stadig ikke klare tanken ved at du ikke er MIN mere, det føles helt forkert - vi var ligesom et team sammen, selvom vi ikke havde været til mere end 3 stævner, har vi stadig nået HELT vildt meget sammen - alt det vi har været igennem ...
- i starten, der ville jeg egentlig 'bare' have en pony jeg kunne hygge mig med, altså ride, men bare ikke seriøst - det var jeg også glad for der men, da det begyndte at blive den første vinter, havde jeg lært de andre privat ryttere lidt at kende, og de var lidt mere seriøse, eller de red seriøst. Det ville jeg også til, så jeg begyndte at få lidt hjælp af en der hedder Catalina, men skulle jo self. også passe lidt på, da jeg jo aldrig havde redet sådan og at jeg så bare lige pludselig skulle forvente hun gik HELT perfekt. Men vi trænede, og det gik fint, men jeg havde lidt svært ved at holde hende nede, så vi prøvede med at sætte en longe over hende, sådan at hun var nemmere at få ned, så jeg blev longeret. Men sådan kunne jeg jo ikke blive ved med at ride, så efter en to ugers tid, prøvede vi med en shambon, og der var du rigtig sød, jeg fik dig til at gå ned i skridt og trav. Det blev bedre og bedre, og til sidst kunne jeg også holde dig nede i galop, men shambonen på - efter en månedes tid, tog vi den af, og vi begyndte at ride 'selv' altså hvor jeg stadig fik hjælp af Catalina. På et tidspunkt begyndte vi ikke at få hjælp af Catalina mere, så jeg begyndte til undervisning. Jeg fik ikke så meget ud af min underviser, da det var som om jeg ikke rigtig måtte få hende til bidet, men vi blev ved, da jeg alligevel rigtig godt kunne lide det, og så ellers til hverdag fik jeg en gang i mellem hjælp af en der hedder Pernille. Det fik jeg mere ud af, men Malika var rimelig hård i munden til dne tid så vi kæmpede og kæmpede. Men en dag snakkede jeg lidt om det derhjemme og jeg tænkte at det kunne være hun trængte til at få ordnet hendes tænder og det gjorde hun så også, og vi skulle jo self. rigtig have været til atævne den weekend, men det kom vi ikke til alligevel :/. Men vi trænede videre, og det var ihvertfald blevet meget bedre, men nu fik jeg så en ny hjælper til som hedder Kristine, det gik fanatastisk godt med hende, og jeg begyndte at få Malika helt ordentligt ned, og jo jeg glemte at sige vi også var begyndt til spring, men det skriver jeg om senere. Malika var blevet helt dejlig. VI avr jo begyndt til spring, og der er jeg faldet af rigtig mange gange, men så var der også en masse gange det gik rigtig godt, men når jeg sprang alene, eller uden en underviser gik det faktisk meget bedre, og det synes jeg var lidt mærkeligt, men jaja d:.
En dag hvor vi lige havde varmet op til undervisning, skulle vi til at springe, det var min tur, og lige da jeg satte i trav, ramte hun sig selv på griffel benet, og jeg sagde det til min underviser at jeg kunne mære der var noget galt med hendes ben, han sagde jeg skulle trave igen - men der haltede hun faktisk ikke så meget, så vi prøvede et meget lille spring, lidt højere end en bom, eller det var en halv cavaletti, da vi var kommet over travet vi lidt videre, og der var lidt mere galt med hende, ikke fordi vi lige tog springet. Men han mærkede hendes ben, men der var ikke så meget, men han sagde jeg bare skulle skridte hende af, og så skulle vi se på hende onsdag når jeg skulle have undervisning og så give hende fri tirsdag :-). Det blev onsdag og jeg skulle have undervisning, da jeg satte i trav var hun meget halt og han sagde jeg skulle hoppe af lige med det samme, og at vi skulle ringe til en dyrlæge. Dyrlægen kom fredag i samme uge, og sagde hun havde ramt sig på griffel benet og han kunne ikke se om det var brækket eller om det var et meget hårdt slag. SÅ mandag fik hun taget røntgen billeder af det, og det var 'heldigvis' et hårdt slag. Men hun skulle stå stille længe, og vi tænkte det nok ville være meget kedeligt for hende bare at stå i boksen, så vi fik lov til at låne en pony af vores smed, og så fik de Malika op til ham og hans heste, der fik hun lov til at stå og græsse på en lille fold, og den blev så større og større, og til sidst vi hun lov til at gå med en af de andre heste - da hun kom hjem gik vi i gang med genoptræningen, og da den var slut, var hun rigtig rigtig god, vi havde meldt os til stævne bare en ld2, da vi ikke lige havde galoppen på plads endnu, det super godt, og vi fik en 2. plads.
- jeg elsker dig for altid pony<3.
- SELF. har vi oplevet mange flere ting, de kommer måske her ind en anden dag, da jeg ikke orker mere d:.


MALIKA JEG SAVNER DIG AF HELE MIT HJERTE - JEG ELSKER DIG SÅ MEGET!:-*.


D. 11.1 11.

Malika har det helt vildt godt hos den nye ejer, hun er kommet herind & du kan nemt finde hende herinde hvis du lige fik lyst til at se hende :-).
- det går godt for dem, men de skal lige lære hinanden ordentligt at kende, da de jo kun har kendt hinanden i lidt over en måned nu, tiden går sgu rimelig hurtigt d:.
- jeg elsker dig pony, men ved du er glad for din nye ejer, & jeg ved hun vil passe super godt på dig <3.

d. 3.2.11
Nu har jeg lige lavet en lille mindevideo til dig Malle som jeg kan kigge på hvis jeg får brug for det! :-*.
- det kan virkelig ikke beskrives med ord hvor meget jeg savner dig, for du er virkelig bare en FANTASTISK pony & virkelig en smuk én! :-*. - du skal vide jeg altid vil elske dig, selvom det ikke er sikkert du kan huske mig, men det håber jeg da <3<3<3.
- jeg elsker & savner dig <3.


- Så nu har Emilie lagt nogle af de første videoer ind af Malika, det ser super fint ud. De har også sprunget en gang, hvor de kom op på 80 cm. det synes jeg er super flot i forhold til Emilie kun er 9 år & Malika kan være lidt svær at springe en gang imellem, så det super fint. Jeg bliver så glad når jeg ser billederne & videoerne, hun har det super godt & kan nærmest ikke finde et bedre sted end der :-D.
- savner dig malle <3.
Kommentér på:
New Forest Malika Solgt :(
Annonce