{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Micky [Tidl. hest] 2005

2.268 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline N
Kvinde | 29 år | Oprettet: 27. apr 2008


Anden særlig race Micky

Fødselsår:
2005
Højde:
Ca. 138, men vokser nok et par centimeter mere
Temperament
Han er jo ung og det kan man godt mærke på ham, men somregel er han nysgerrig uden at være bange. Han har altid et øre i ens retning og han er meget kærlig.
Gangarter
De er ihvertfal fremadgående, men han er jo så ny at jeg slet ikke har fået kigget, men de ser ganske fine ud.
Stævner
Nej.
Stamtavle
Nej. En dejlig blanding, men så vidt jeg husker er der noget new forest i ham.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Micky blev født om aftenen den 15. Maj 2005. Dengang stod han hos min farfar og farmor på deres ejendom i nordjylland og var føl af deres hoppe, Brownie. Jeg var 10-11 år og drønede til jylland så snart jeg havde mulighed for det. Da jeg kom lå moderkagen stadig på folden og han var åh så fin. Han var en lille kæk fyr, allerede der og drønede allerede rundt da han var et par dage gammel. Tiden gik og jeg tilbragte al tiden hos ham og hans mor når vi var i jylland. Jeg var dog ret bange for ham, da jeg jo ikke var ret stor. Jeg kan tydelig huske at når jeg gik ned på enden af folden for at snakke med dem fulgte han efter mig tilbage, trådte mig i hælene med sine små hove og nussede mig i nakken. Lille mig blev super bange, da jeg var sikker på at han forfulgte mig. Hehe. Nej, men tiden gik og efter min farfars død i maj 2006, blev begge heste og ejendommen sat til salg, da min farmor ikke kunne klare det alene. Jeg prøvede dengang alt hvad jeg kunne for at få Micky hjem, men jeg var for lille og det var han også.

Micky var 1½ år da han blev solgt til Karina Madsen, der lige havde startet sin egen gård op. Hun er min farmors kusines barnebarn så på den måde blev han ihvertfal i familien(: Jeg har tænkt ufattelig meget på min lille hest i de sidste 3 år og her det sidste års tid er der da heller ikke gået en eneste dag hvor jeg ikke har argumenteret for at købe ham tilbage. I Marts 2009 tog jeg kontakt til Karina, for at høre hvordan han havde det og sådan. På det tidspunkt var han ca. 3 år og 10 måneder gammel. Karina fortalte mig at han blev sat tilsalg her snart og vi skrev jo lidt frem og tilbage.

Det korte af det lange er at efter mange, mange års heftig argumentation og overtalelse, budgetter osv. fik jeg ENDELIG mine forældre overtalt og min elskede lille pony og jeg fandt igen sammen d. 2. September kl. 18 ankom til Holmegården efter mange timers kørsel.

Ja, det var fortiden og jeg skal nok skrive om fremtiden når jeg nu lige har lært ham lidt bedre at kende - igen(:
Kommentér på:
Anden særlig race Micky
Annonce