{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Roløkke Andes 1997

3.779 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest Roløkke Andes

Fødselsår:
1997
Højde:
135
Temperament
Utrolig dejligt temperament, kan til tider være lidt hingstet.
Gangarter
skridt: ok
trav : mangler afskub
galop : lidt kort
Stævner

JRK 28-8-2010
LD2 61,11 %

JRK 24-10-2010
LD2 56,60 %

ALS 18-9-2011
LD2 opvarminingklassen 56,11%
LD2 mesterskabksklassen 57,78%

kommende stævne
ALS d.3-6-2012
klubstævne
LD2
LC1

Stamtavle
Ja han er efter

far Stegstedgårds Thor

mor Roløkke Ambi
Køn
vallak
Bemærkninger
Andes er Emilis nye Pony, han er en rigtig lille lækker sag der bare kan spassere, når han er fri i ridehuset, vi har kun haft ham en uge, så vi kender ham ikk helt endnu..

Andes er en rigtig lille charmetrold med et glimt i øjet.

Han har kun været redet en lille mdr før vi fik ham hjem, ellers har han bare stået og lavet ingen ting i en del år, hvilket bet yder at han så også har sine egne meninger om tingene når han bliver redet.
Han har desvære en dårlig vane med at bukke når han skal i galop, men det tror jeg er lige så meget fordi han ikk har så meget ballance endnu, så lige pt arbejder vi på at han får lidt mere, og holder op med at bukke..

På staldgangen er han sød og rar og skal helst følge med i alt hva der foregår omkring ham

Andes er utrolig lydhør og reagere rigtig godt med på shenklerne og ens stemme

Han er efterhånden faldet rigtig godt til, vi har nu haft han i lidt over en mdr, og i den tid har han knyttet sig rigtig meget til os. han er en pony der rigtig gerne vil arbejde.
Når emili sætter sig op på ham er han begyndt at passe rigtig godt på hende, så det er bare super

OPDATERING D.29-10-2009
Så fik vi sprunget Andes for første gang, jeg fik lokket Thea til at springe ham, og de kom op på 60 cm, så var Andes træt og godt svedt... Men han har en utrolig fin springteknik, og tager benene godt op under sig :)
Opdatering den 26 juli 2010 Emili og andes har været på ridelejer sammen i år, det gik kanon, hun fik både redet tur på ham, redet uden sadle og sprang 65 cm på ham, så de to er kommet meget tættere på hinanden ;) Andes er blevet tilmeldt til store hestedag , så nu er han på slankekur så han lige kan tabe græsvommen han fik af at stå på sommergræs, nu kommer han kun ud om natten, da der er alt for mange dyr om dagen ...


OPDATERING 14 Juni 2011
Ja så er det ved at være et år siden der sidst er opdateret, og hva er der så sket på det år
1 august 2010 flyttede Andes op til JRK og stå, her trives han ganske godt, han har dog ikk så mange venner på folden, så han tuller meget rundt for sig selv desværre .

D. 28 august 2010 startede Amili og Andes deres første stævne sammen de red en LD2 hos JRK til 61,11 % vi var ganske tilfreds da han kiggede meget og hoppede ud af banen enkelt gang (se video )
Men både Emiliog Andes havde en god oplevelse

D. 4 september 2010 var den store dag hvor Andes skulle til store hestedag og fremvises , dagen før blev han shinet op og der blev øvet trailer med ham, men da vi skulle køre om morgen skulle han da ihvertfald ikk op i den trailer, så det tog 45 min at læsse ham, men op kom han og afsted til roskilde gik det :) Da vi kom ind til dyreskuepladsen og var kommet igennem dyrlægekontrollen gik vi op til hans boks, han var lidt oppe og køre på vej derop, der var jo rigtig mange farlige ting og kigge på .
Han var rigtig sød og mønstre , og resten af dagen gik super godt, der var rigtig mange der var henne og hilse på ham, inkl, hans gamle ejer der ikk havde set ham i mange år kom også forbi og vi fik en snak med dem, det var super rart , da vi fik en masse ting afvide om ham, så nu kan man jo godt forstå han er som han er nogle gange :)
Emili fik også redet en lille tur på ham inde på pladsen, det tog han helt fint ;)
Da vi så nåede aften og vi skulle hjem, ja så skulle Andes da ihvertfald ikk op i den trailer igen, så det endte med at der kom nogle flinke mennesker og spurgte om de skulle hjælpe, og op kom han :)

D.24 oktober 2010 var Emili og andes til stævne igen i JRK hvor de red en LD2 til 56.60 % (se video )

Så kom vinteren og Andes blev dum at ride igen, da han begyndte at bukke og løbe med Emili, så hun ville ikk ride ham mere :( Vi fik så en super skøn pige til at ride ham op, og hun begyndte at undervise Emili, det er helt klart det bedste jeg har gjort for Emili og Andes, de er bare blevet så gode sammen :)

i slutningen af februar fik Andes så haleorm, og det endte med at han fik kløet sig så voldsom bagpå at han fik store sår og blev helt hårløs langt ud på begge baller , påtrods af at vi vaskede ham hver dag og smurte ham med kløstillende , men efter nogle dage stoppede det med at klø, og så var vi glade igen :)

D13 juni 2011 er vi gået i gang med trailer træning af bassen , han kom op 2 gange , Emili trak ham og lokkede med godbidder, mens jeg måtte flytte hans ben, men op kom han, så nu er det bare at træne og træne og træne til han finder ud af at det altså ikk er farligt at gå op i trailer ;)

Planen for resten af år 2011 er at Andes skal til Store hestedag igen til september.
Og så regner vi med at når han er trailervant , så skal de ud og starte stævner i andre klubber :)

Vi har snakket om at i 2012 skal han med til Mountain & moorland Winter show og fremvises for en engelsk dommer :)


September 2011
Andes har været med til store hestedag, hvor dommerne ellers var vilde med ham, men fordi de mente han var urent gående var de nødt til at sætte ham bagerst, Ellers var Emili og Andes udtaget til mønstringskonkurrencen i den store ring, men dommerne ville ikke sende en halt hest i ringen ..
Vi spurgte flere om de kunne se han var halt, men det kunne de godt nok ikk. så det var lidt øv

Den 18 september var Emili og Andes til klubstævne i Algestrup, Andes gik fint op i trailer der hjemme, og han opførte sig super eksemplarisk ude på Als og var rigtig sød ved Emili, men da vi skulle hjem ville han ikk i trailer :( så det endte med at vi stod i 2 timer i øsende regnvejr og prøvede, men til sidst kom han op , så lige pt har vi opgivet ham hvad trailer angår

Maj 2012 opdatering
Vi flyttede Andes ud på Algestrup den 1 april,så Emili kunne få lidt mere selskab når hun rider, da hun var gået lidt død i ridningen det andet sted hvor der ikk var andre og ride med, og så vi slipper for at skulle have ham i trailer når hun skal starte stævner derude..så må vi læreham det hen af vejen.
Andesstartede så på deres foder derude,men han blev kugleskør af det havre der er i, så igen igen måtte vi ud og købe vores eget foder til ham ..
Vi har fået en Pige der hedder Cecilie til at ride ham når det kniber med tiden for os, og det går bare super godt, hun ligger og øver schenkelvigninger, kontragalop og changementer på ham ;) dygtig lille pru vi har
Emili er også begyndt at ride meget mere seriøst på ham nu, og er begyndt at kræve lidt af ham og er ikk bange for at sætte ham på plads mere , så det er super skønt

Lige nu træner Amili og Andes frem til klubstævnet den 3 juni hvor de skal starte LD2 og LC1
Cecilie træner frem ti at kunne starte en LB1 på ham, til forhåbentligt efteråret ;)
Kommentér på:
New Forest Roløkke Andes
Annonce