{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Zahrah Hamrah El Azraff 2007

5.933 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connie H
Kvinde | 54 år | Oprettet: 17. apr 2007


Arabisk fuldblod (OX) Zahrah Hamrah El Azraff

Fødselsår:
2007
Højde:
Zahrah er 1.54.
Temperament
Rolig, harmonisk og afbalanceret, men kan virkelig vise sig fra jorden..Hun kan tændes og slukkes som man har lyst...hun er ekstremt cool og fornuftig, og lader sig ikke sådan skræmme..
Gangarter
Smukke og svævende med masser af svung, afskub, haseaktion, taktfuldhed og spændstighed. Der er virkelig fjedre i den lille pige (: Galoppen er mindst ligeså suveræn som traven...godt løft og super balance og takt. Den falder ekstremt naturligt for hende, og hun bærer sig selv i fin balance..min lille dressurmusse (:
Stævner
ikke endnu, da vi har kæmpet i 8 måneder for at finde en sadel der kan blive liggende på hende, den er anskaffet nu, så stævnerne kommer også. (:

Vi har deltaget i et par klasser, som er gået ok :-)
Stamtavle
Ja da:

Manat efter Algorytm /Mascarada
Aziza Zarafina efter Zara Light/Marcon
Algomej/Aleksota
Partner/Marcessa
Jahcobi/Malinka
Douche/Zarafana
Celebes/Algonkina
Negatiw/Alfa
Eleuzis/Parma
Madar/Cesa
Masran El Shaklan/Jamira
Pacific/Malu
Mexi/Divina
Zaraf/SahabaFox

Stammen er : Keheilet Ajuz (Rodania OA 1869)

Køn
Meget!!!!!!!..(;. Zahrah er en smuk hoppe.
Bemærkninger
Zahrah er en helt fantastisk smuk og dejlig hoppe, som jeg lige har erhvervet efter at Zeppelin desværre blev aflivet pga spat for 12 dage siden.(15/9-09)

Hun er gyldenrød med 4 sokker, blis og meget lys man og hale. Hun er det mest cool stykke pigebarn jeg nogensinde har mødt. Hun ikke så meget som rokkede med et øre, da hun ankom til mig efter at have kørt i 1.5 time i trailer, og dumpede ned et nyt sted. Hun indtog sin nye boks med ophøjet ro, og begyndte at æde halm og hø. Tillidsfuldt kommer hun hen og snakker og hygger med en, og det tager tre sekunder at læsse hende...hun er fabelagtig..

Meget mere beskrivelse kommer når jeg har ejet hende lidt længere end 10 timer (;..Jeg elsker den lille prinsesse allerede, og hun fylder mig med ro, glæde og en ubeskrivelig lykkefølelse..

Jeg er til stadighed dybt benovet over min prinsesse. Når jeg lukker hende ud om morgenen, vrinsker hun når hun hører min stemme. Hun er stadig stenrolig...har ingen ballade haft med hende indtil videre. Hun har fået ordnet sine fødder, kureret sine sure stråler, og muggen på alle 4 ben er nu begrænset til en smule på det ene ben. Hun er en engel på jord...og nysgerrig som en hundehvalp. ALT skal undersøges, hun hiver en med nye steder hen hvis hun kan se sit snit til det, skraldespandene skal slikkes på, båden og traktoren undersøges for hver milimeter..alt uden en eneste sitren..hun EJER ikke nerve!!Forleden satte jeg mig i hendes boks, og stille trissede hun hen og slikkede mig i håret!!!?!! Hun er så dejlig.. Hun er gennemført perfekt, både indvendigt og udvendigt.

Den 21/10 var hun i longe for første gang, og bortset fra at hun gerne ville løbe ligeud fremfor rundt, tog hun det super...ingen krumspring overhovedet. Hun skal nu til at lære at reagere på min stemme i skridt, trav og galopkommandoerne i longe, og endvidere skal hun løsspringes på nogle bomme og småspring samt gå ture, alt for at kunne opbygge hende muskulært til sadelpålægning og ryttertilvænning i det sene forår (;. Det kribler virkelig i mig, for at arbejde med dette skønne, samarbejdsvillige og lærenemme væsen.(; (:

D.2/11-09, var det tredje gang jeg havde sadel på hende, og hun siger absolut intet til det...heller ikke selv om gjorden er spændt noget op...sidst fik hun lov til at spadsere rundt med den på staldgangen, og der var ikke noget (:...hun er en perle

Zahrah er super stabil fra jorden. Hun kan løslongeres, bakke for pisk, jeg kan hænge på hende, berøre hende overalt med longepiske, larme omkring hende uden reaktion og hoppe ved både højre og venstre side, uden hun reagerer. Glæder mig virkelig til at gå i gang med hendes ryttertilvænning til maj..

NYT NYT..Lørdag den 10/4-10, var jeg oppe på Zahrah for første gang..Hun tog det SÅ stille og roligt. Fantastisk pige hun er. Blev holdt og trukket af min svoger...TAK!!

Zahrah har nu været redet i en måned, i alt 11 gange. De 3 første gang trak min svoger mig, 4+5 gang var vi i longe og 6 gang red jeg hende helt selv. Hun er ekstremt lærevillig /nem, og vi har ligeledes fået en undervisningstime, hvilken hun klarede med bravour.!!!! Hun har ikke stillet spørgsmålstegn ved noget af det jeg har bedt hende om, men adlyder hjælperne uden at blinke.

Den næste måned vil hun få helt fri til at vokse sig "lige" igen. Her vil hun komme på små ture fra jorden, løsspringe en smule og evt være i longen en gang i ugen.(: (:

Zahrah kom i gang med ridningen igen fra den 18 juni. Hun er en lille skat at være på. Kan springes an i galop, og søger biddet, når hun lige er blevet redet 5-10 minutter. Hun har været på tur 3 gange, hvoraf vi den ene gang var på landevejen. Vi mødte 4-5 biler, som Zahrah absolut intet sagde til (: (:..Hun er bare en perle.

Jeg har nu redet Zahrah i sammenlagt 3 måneder, med 3 måneders pause indlagt indimellem af to omgange. Hun er helt fantastisk, og udvikler sig for hver gang jeg rider hende. Hun går super nemt til biddet, og vil gerne ligge noget dybt, som det ses på billederne, uden nævneværdig tøjlekontakt. Hendes trav er stor og taktfast og godt med affjedring. Hendes galop er suveræn. Jeg har modtaget undervisning 5 gange, og hun bliver rost den lille pige. Vi har lavet vores første overtrædning, og det går som en leg. Hold op, hvor jeg dog elsker den pige!!!!!!

Uha, det er læææænge siden jeg har opdateret. Zahrah fungerer super godt. Hun er en enmandspige, der ikke bare sådan lukker alle og enhver ind. Hun og jeg er pot og pande..det kan man desværre ikke sige om Zahrah og andre heste. Hun har EN veninde...Freja..som dog til tider, også kun er på "tålt" ophold. Udover det, udvikler hun sig super fint i dressuren. Lige pt, er vi begyndt at træne noget mere samling. Jeg ønsker at hun kommer til at arbejde endnu bedre over overlinien, og får mere "kvikke" bagben. Vi har deltaget i nogle kurser ved Michelle Moeslund, som siger at Zahrah er MEGET bedre end jeg tror ;-), og endvidere får vi fast undervisnbing af Marie Louise. Vi rykker...og det er jo skønt.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Zahrah Hamrah El Azraff
Annonce