{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lille Kalle (solgt) [Tidl. hest] 2005

12.419 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hanne A
Kvinde | 57 år | Oprettet: 10. okt 2009


Anden særlig race Lille Kalle (solgt)

Fødselsår:
2005
Højde:
Sidst jeg målte Kalle var han 146, men det er ved at være noget tide siden nu, så der er måske røget nogle centimeter mere på.

D. 14/10-09 er han målt til 148 cm i stg med sko :)

Han er nu som udvokset kommet op på ca. 151-152 cm.
Temperament
Kalle er stille og rolig. Min yngste datter på 8 år kan trække med ham og han tuller bare stille og roligt med hende. Men han er bestemt ikke den dovne og sløve type, hvilket nok også skyldes at der er araber indblandet i ham.
Han kan godt stå stille nogen dage uden at blive totalt kulret. Man kan sagtens sætte sig op og ride selv om det er nogen dage siden han er blevet redet. Han forsøger ikke at stikke af eller smide af.
Gangarter
Skridt: Kalle har en blød og behaglig skridt. han er okay fremafgående.

Trav: Kalle har nogen lidt store bevægelser men han er utrolig nem at sidde ned på.

Galop: Kalle's galop er lidt sjov syntes jeg men det skyldes han utrolige store bevægelser, men det er jo bare noget som der skal arbejdes lidt videre på.
Stævner
Der har ikke været nogen stævner til Kalle endnu, men han har dog været med ude et par gange til kalvetræning, hvilket han tager helt cool.

Satser på at Kalle og jeg med tiden blir så gode at vi kan starte plesure - klasser :)
Stamtavle
Jeg ved egentlig ikke rigtig noget om Kalles forældre, men min datter og jeg er 100% sikker på at der er noget Fjordhest i ham og så også noget Araber. Men det er kun et gæt.
Køn
Kalle er en super dejlig vallak. :)
Bemærkninger
Da jeg var nede og se på Kalle var han ikke noget kønt syn. Pjusket pels, tjavset man og hale og alt for tynd med tydelige ribben og rygsøjle. Kort sagt: Rigtig ynkelig.
Men et eller andet bag det grimme ydre gjorde at jeg faldt for ham. Min datter sagde til mig: "Mor, køb ham! Det kan godt være at han er grim, men det kan der jo rettes op på, men han har et "godt hoved".
Og det må siges at være sandt den dag idag.
Jeg har haft Lille Kalle siden maj 2007 og jeg syntes ihvertfald med tiden han er blevet køn.
Egentlig er han ganske intelligent, hvilket han dog forsøger at skjule ved at virke "nørdet". Sådan nærmest " Arrr, øv - så gør jeg alligevel hvad du beder om - for jeg ved jo godt hva du vil. Sku bare lige se om jeg ku "snyde" dig først :). Jo, sådan er han til tider og andre gange er han "vaks ved havelågen".
Han er en kanon tur pony, for han blir ikke bange for noget som helst :)
Der er aldrig- og har aldrig været ondt skabt i Kalle :)
Meeen - jeg har da været nede og bide i græsset et par gange, men det var vist fordi Kalle nærmest "tabte " mig, ikke fordi han ville smide mig af... :P

D.31/10-2009 havde jeg hestetandtæge til Kalle og han fik hevet 2 mega store ulvetænder ud + en omgang raspning .

I weekenden d. 17 og 18. juli 2010 var Kalle og jeg til clinic i basis westernridning med Jonna McCabe. Det gik rigtig godt, og jeg fik en masse gode "fif" og en masse lærdom :). Det gør jeg gerne igen en anden gang :)

I weekenden d. 30.April og 1. Maj 2011 var vi med til "træn selv" weekend med kalve. Det gik faktisk rigtig godt, selv om Kalle var lidt "fjoget" og ikke ku finde ud af at stå stille og lign. Men det var måske bare fordi han synes det var vildt sjovt med de dersens kalve :)

Her i foråret 2013 har vi igen været til kalvetræning og det gik rigtig godt. Kalle trækker selv efter kalvene og vil rigtig gerne flytte rundt med dem.... :)

Vi har "stået lidt stille" rent ridemæssigt, Kalle og jeg, men efter en Clinic i April 2014 med Aleksander Opheim Winje ( Horses by Winje), er vi kommmet godt igang igen.

Kalle har været en måned i træning oppe ved Aleksander i Juni måned 2014, hvilket har givet super gode resultater og vi deltager også efterfølgende i clinics/undervisning med Aleksander, når der er mulighed for det.



BEGRUND VENLIGST MIDDEL ELLER LAV, ELLER LAD VÆRE MED AT BEDØMME.....

Jeg har i Maj 2015 solgt Kalle til en ny og dejlig familie , der vil elske ham lige så højt, som jeg har gjort i alle de 8 år vi har været sammen. Heldigvis har den nye ejer ikke det fjerneste imod at jeg kommer og siger hej til Kalle engang imellem :)

Kommentér på:
Anden særlig race Lille Kalle (solgt)
Annonce