{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Naomi *R.I.P min smukke skat* [Himmelhest] 2009

2.603 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

VibekeT
Kvinde | 35 år | Oprettet: 24. apr 2009


Anden særlig race Naomi *R.I.P min smukke skat*

Fødselsår:
2009
Højde:
1m ca. Men forventet stg. 1.60-1.70
1 år og 9 mdr: 154 ca.
Temperament
Indtil videre meget rolig men har da nogle spilopper som alle føl har.

Som 1 år og 9 mdr er Naomi den storste "lomme" hest ever :) Hvis hun kan vil hun gerne være i ens lomme. Dog er hun meget lærenem.
Gangarter
Har 3 super flotte gangarter. Har de perfekte gangarter til en dressur hest.

Skridt: Lange skridt og meget afslappet.
Trav: Meget frieser præget dvs høje benløft.
Gallop: Er super dejlig rummelig og op af bakke.
Stævner
Ingen endnu. Men der kommer :)
Stamtavle
Ingen stamtavle.

Mor: Anden særlig Race Kianti (min)

Far: Frieser med papir. Kan ikke huske hva han hedder men han står/stod i Nordjylland ved Arden.
Køn
Hun er en hoppe med meget STORT H :)
Bemærkninger
Naomi blev født Lørdag d.8 August kl.09.00.
En sød lille fræk dame. hun vil meget gerne lege men hun kan også godt være lidt snobbet. Hun blev født lys rød men hun har næsten smidt følpelsen så nu er hun næsten mørk. hun har ingen aftegn men har bygningen og holdningen som faderen.

D.9 Feb 2010:
Naomi er blevet flyttet over i sin egen box. Der var lidt piven frem og tilbage mellem hende og hendes mor. Men da Naomi fandt ud af at der var mad i hendes kryppe var hun ligeglad med sin mor. og det går stadig frem ad. de snakker en gang i mellem men ellers ikke. heldigvis.

D.14 April 2010:
Er simpelthen bare så stolt af min lille Naomi. Vi har her for et par dage siden besluttes os at vi skulle prøve Naomi i både at gå op i trailer og acceptere div. forskellige ting. Så vi hentede en trailer og satte den ude foran stalden. og så sku der kæmpes og lokkes så hun ku gå derop i..... Troede vi. Naomi fulgte lige efter mig op i traileren flere gange som om hun ikke havde lavet andet :) Dygtig pige... nå. så var det ikke sjovt mere. så nu sku vi prøve at lære hende at acceptere forskellige ting. hun fik klokker på, sin mors skridttæppe, nissehue, transport gemascher, en pose over hovedet en pose til og træde på. og hun sagde ikke noget som helst til noget af det. hun tog det hele så mega køligt. er så stolt af dig min skat :)

Tirsdag d.10 august 2010:
Naomi har fået ny grime :) Og den er lyserød med kroner og "diamanter" på :) Hun er bare såhh fin. VI besluttede os for at prøve lidt mere med Naomi idag :) Så nu skulle hun lære at en longepisk IKKE er farlig :) Så jeg hentede et lognetov og en longepisk. Satte tovet fast i hende og lange pisken på jorderen. hun snusede lidt til den også var den ikke spændende mere :) så jeg samlede den op og flyttede den tættere og tættere på hende. i starten flyttede hun sig når den kom tættere på men til sidst stod hun helt stille :) Dygtig pige :) Så begyndte jeg og lade den glide hen over hendes krop stille og roligt og hun tog det hele helt cool. Så under maven bag hendes bagpart og op over hendes hoved. Og hun sagde slet ikke noget :) Til sidst tog jeg den væk fra hende og slog lidt med den så den sagde "smæld". OG hun sagde ikke noget. tid sidst kunne jeg lægge tovet væk og stadig stå og slå med pisken foran, bagved og ved siden af hende. Dygtig pige. Så nu skulle vi prøve at longere. Min kæreste gik ved siden af hende mens jeg stod inde i midten med tov og pisk. 2 runder hver vej med kæresten ved siden havde hun fattet hvad man skulle. Så hun klarede det selv :) Også i trav. Så hun sluttede dagen med en masse gulerødder fordi hun havde været dygtig :)

*Nyt*
Onsdsag d.5 Januar fik Naomi sit første hovedtøj. Og hun syntes det var meget spændende. Hun fik hovedtøjet på uden problemer og åbnede munden så hun kunne få bidet i munden helt uden problemer. Hun syntes det var super sjovt for når hun bevægede tungen så kliret bidet jo. Det var sjovt. Ejeren af gårderen kom kørende op forbi marken i sin lastbil da jeg lige have taget Naomi ud fra folden og skulle ud og gå en tur med hende. Naomi travede meget langsomt og hoppende hen mod lastbilen med rejste øre. Ejeren af gårderen stoppede han lastbilen og kom ud. Naomi hoppede stadig hen mod lastbilen og da hun kom helt derhen stoppede hun og prustede og nikkede med hovedet som om at nu havde hun besejret over den for nu sagde den ikke noget mere :) Min skøre kugle :) Så vi gik en tur ude på vejen. Og naomi syntes det var sjovt. Hun gik og klirret med bidet og så meget glad ud :)

D.16 April 2011:
Hun er efterhånden 1 år og 8 mdr og TOTALT skør. Idag da kæresten og jeg skulle ud og lukke ind havde min shetter sprunget den nederste snor på hegnet. Så det skulle self laves. (Det er det hvide brede snor med metaltråde i så der kan gå strøm i gennem) Da vi går og er ved og lave det går Naomi i r**** på os som en lille hund. Hmm tænker jeg. Så kan hun da hjælpe når hun nu går lige bag ved mig. Så jeg smider det af hegnet op på ryggen på hende mens jeg sætter det fast i den anden ende. Først går hun lidt baglænds og ser lidt mærkeligt på det der nu ligger på hendes hyg men affinder sig med det. Da der ikke er mere end 2 meter tilbage der skal sættes på falder det jo ned af hendes ryg. Og hun står og kigger lidt mærkelig på det. Så vender jeg ryggen til hende og samler det op fra jorderen så enden stadig er henne ved hende. pludselig er der noget der hiver i den anden ende. Hmm. Så havde Naomi lige syntes at hun ville hjælpe med og stramme hegnet op så hun står med hegntråden i munden og trækker. Og vil IKKE slippe igen, men vil MEGET gerne stå og trække i den. Endelig får jeg det fra hende og kæresen står bare og griner :) Og roser hesten fordi hun var så sød og hjælpe :)

D.14 Maj 2011:
Ja vi havde jo så Lørdag Naomi (1 år og 9 mdr) med i ridehal forr og træne lidt med hende. Den anden vi havde med en lille welsh, Felix, skulle vi så prøve og springe lidt med så Naomi fik lov til og gå løs og hygge sig. Men..... Da vi så havde fået sat det spring op med tov mellen så de ikke kunne løbe udenom begyndte hende jeg havde med og løbe med Majbrit løb foran med Felix og Naomi fulgte bare med uden at jeg havde fat i hende. Hun endte med og springe 70-75 cm også besluttede jeg at vi hellere måtte stoppe selvoom Naomi syntes det var hammer sjovt :)

Er så stolt af min hypper :)

*Nyt*
Mandag d.19/9-2011 fik Naomi spiserørsforstoppelse. Desværre. Men vi fik tilkaldt dr.dyr og hun kom ud. Efter megen tid og meget bedøvelse og smertestillende fik vi endelig proppen ud. Så Naomi skulle stå inde resten af dagen. Men da jeg skulle på arbejde kl.3 til 22 fik jeg mine forældre til og gå over og kigge lidt til hende en gang i mellem også ville jeg selv køre derover når jeg fik fri. Da jeg fik fri kl.22 kørte jeg derover og kunne med det samme se der var noget galt. Hun hang med hovedet og træk vejret rigtig tungt. Så jeg tilkaldte dyrelægen igen. Og han kom og undersøgte hende og tog hendes tempratur. Hun havde 39 i feber og fået lungebetændelse. så hun skulle have pencillin i 5 dage om måtte ikke komme ud. Stakkels lille hest. Håber snart pencilinen begynder og virke.

*Nyt*
Naomi fik Mandag d.19/9 2011 spiserørsforstoppelse kl.11.30. Dyrelægen blev tilkaldt og vi fik Naomi op i stalden (hun gik på døgnfold). Dyrelægen kommer og skal lægge sonden ned gennem hendes næse og ned i spiserøret. Men fordi Naomi er stærkere end det bedøvelse hun fik var hun stadig alt for vågen. Så efter en kamp med og få slangen ned i halsen på hende så de ku få skyllet den "prop" ud fik Naomi noget mere bedøvelse. Og derefter får dyrelægen slangen ned i luftrøret og begynder og pumpe vand derned. Efter 2 eller 3 pump tager hun slangen ud og får den så ned i spiserøret hvor hun får proppen ud. Så efter det er overstået kører dyrelægen. Uden at give Naomi antibiotika. Jeg tager hjem fordi jeg skal på arbejde fra kl.15-22 og afteler så med min far at han skal gå over og se til hende mange gange indtil jeg får fri. Da jeg kommer derover da jeg får fri kan jeg med det samme se der er noget galt. Hun står og hiver efter vejret og ser virkelig dårlig ud. Så jeg ringer til dyrelægen igen. Og dyrelægen kommer 10 min efter. Han undersøger hende og lytter på hendes lunger og konstantere at hun har vand i lungerne og lungebetændelse. Så hun bliver sat i pencillin behandling med sprøjte som jeg skal give hende i 5 dage. Og heldigvis begyndte det hurtigt og gå bedre. Men Lørdag d. 24/9 2011 da jeg kommer derover efter arbejde kan jeg med det samme se der er noget galt. Så jeg ringer til dyrelægen igen kl.14.30. Hun hænger og kan ikke få vejret. Dyrelægen kommer og lytter på hende og tager hendes temperatur og konstantere at hendes ene lunge er klappet sammen og kun har 39 i feber :( Hun får 4 sprøjter med noget meget stærkt antibiotika i og noget smertestillende som vi skal se tiden an med i 2 timer hvor hun gerne sku blive bedre ellers så var den eneste udvej en aflivning. Efter 2 timer er hendes tempratur faldet til 38 og hun trækker vejret helt normalt igen. Jubiiii tønker jeg. Og ringer til dyrelægen igen kl.18.00 som kommer ned og gir hende lidt mere medicin. Og siger der er gode chancer for hun overlever. Så hun ville komme igen den efterfølgende morgen. kl.10. Da kl. var 20.15 besluttede vi os for og køre hjem for hun så helt frisk ud. Havde så aftalt med min far at han sku gå derover og kigge til hende mellem 21.00 og 21.30. Kl.21.15 får jeg den opringning jeg havde frygtet..... Naomi er død, siger min far grædende i telefonen. Vi skynder os alt hvad vi kan derover igen og der ligger Naomi i sin boks. Død. Far fortalte at hun havde vrinsket af han da han kom ind i stalden og de havde snakket i 5 min da han gir hende en håndfuld mad. Pludselig slår Naomi med hovedet 2 gange og vælter omkuld. Også er hun død.

Dyrelægen mente at det måske kunne være pga lungebetændelsen/vandet i lungerne og måske en blodprop af alt det medicin hun havde fået. Men alt i alt fordi hun ikke fik den rigtige behandling fra start af.
Dog blev jeg forsikret om at hun ikke havde mærket noget. Heldigvis.


Hestens brev fra himlen..

Så skete det.
Vi blev revet bort fra hinanden.
Du og jeg som elskede hinanden så højt, måtte bryde de stærke bånd vi havde bundet.
Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels.

Alligevel har jeg ikke forladt dig, og jeg vil vente trofast og loyalt på dig indtil du engang har levet dit liv.

Alle heste der dør, store som små, kommer til det sted hvor jeg er nu.
Mange af hestene som kommer her var højt elsket, andre blev mishandlet til døde.
Nogle døde pludseligt, nogle havde været syge længe, andre døde gamle, og mætte af dage. Men fælles for os alle var at da vi vågnede her var vores sår helet, og vi blev modtaget med kærlighed. Og vi vågnede op til en verden med frihed, og uden ondskab.

Hvor jeg er nu findes ikke sult og tørst.
De syge heste er ikke længere syge, og de der blev gamle er igen stærke og friske og fulde af liv.

De heste der blev mishandlet og slået er ikke længere bange, for vi er i en verden hvor ingen gør os fortræd. For kun de mennesker der føler kærlighed til dyr får lov at komme forbi vores sted når de dør.

Jeg har næsten lige badet i den klare kølige flod, og bagefter spiste jeg mig tyk og mæt.
Nu stryger den milde brise mig blidt over maven, mens jeg ligger i det bløde græs og smasker, og nyder solens varme der tørrer min pels.

Her findes alt det jeg drømte om, når jeg stod på marken eller i stalden hos dig, og drømte søde drømme.

Alt, undtagen dig.

Når vi løber og leger, eller ligger i det høje bløde græs, kan jeg fornemme når du tænker på mig.
Jeg kan fornemme din sorg og dit savn, eller din glæde og kærlighed til mig, når du tænker tilbage på det vi havde sammen.

Når jeg mærker du tænker på mig, løber jeg alt hvad jeg kan hen til den store klippe.
Og når jeg ser ud over klippekanten kan jeg se ned i menneskenes verden, og ned på dig.
Jeg ser på dig med kærlighed, og længsel, og jeg glæder mig usigeligt til vi skal være sammen igen.
Men fordi jeg vil det bedste for dig, og fordi jeg elsker dig så højt, så jeg vil have du skal nyde dit liv, og finde glæde i dit liv, i alle de år du har tilbage.

Der står mange heste på kanten hver dag, og ser til deres mennesker.
Nogen gange når jeg står og ser på dig, har jeg taget nogle af mine venner med så de kan se det menneske jeg savner så meget, og er så stolt af. Og jeg fortæller dem historier om den pragtfulde tid jeg havde sammen med dig.

Når din tid kommer, så vil jeg vide det,
så du har intet at frygte, for når du kommer til mit sted vil jeg stå her og vrinske af glæde og forventning, parat til at tage imod dig...

Alle de mennesker der har elsket dyr kommer forbi vores sted, og hver dag ser jeg hvordan andre heste og deres mennesker mødes i kærlighed, og i en omfavnelse der ingen ende vil tage.
Og jeg tænker med glæde i hjertet, at en dag bliver det min tur.

Nogle heste her har ikke haft det godt, og har aldrig prøvet at blive elsket. Og de ser til med længsel og savn, på de mennesker der kommer forbi vores verden, inden de tager videre med deres heste.
Men hver dag sker det at de heste der engang blev mishandlet, og som ikke har noget menneske at tage imod, finder sig et godt menneske, med en god sjæl, som passerer vores verden.
Eller de slutter sig til mennesker der forenes med deres egne heste.

Jeg har set dig tvivle på om du skulle anskaffe dig en anden hest efter jeg var gået bort, om du kunne være det bekendt overfor mig, og om du svigtede mig.
Og dette skal du vide, så længe du ikke glemmer mig, og jeg ikke mister pladsen bagerst i dit hjerte, så ville intet gøre mig mere stolt end at stå der på klippen sammen med de andre heste, og vise dem hvor godt og kærligt menneske du er, overfor den hest som jeg også skal møde en dag.
Og jeg vil unde din nye hest hvert eneste kram, og hvert et kys på mulen, og jeg vil håbe af hele mit hjerte, at I bliver lige så lykkelige sammen som vi var.

Lige som dit, er Mit hjerte er flået i stykker af længsel, og jeg kan ikke vente til vi skal ses.
men indtil da håber jeg, at jeg efterlod mere kærlighed og flere gode minder i dit hjerte, end sorg og fortvivlelse.
Så prøv at mindes mig for alt det lys vi skabte sammen, og ikke for det mørke der lagde sig som en tåge om dit sind da det hele endte,
så når du næste gang kikker op på himlen og fornemmer nogen ser på dig, så er det mig, der står på klippekanten og ser kærligt ned på dig fra min verden, mens jeg drømmer om dagen som en dag skal komme.

I kærlighed

Din hest.

DET ER IKKE MULIGT OG UDFORDRE DENNE HEST DA DEN IKKE LÆNGRE ER VED MIN SIDE OG DER IKKE ER MULIGHED FOR NYE BILLEDER. RESPEKTER VENLIGST DETTE.....

Rip Naomi min skat <3<3
Kommentér på:
Anden særlig race Naomi *R.I.P min smukke skat*
Annonce