{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Jens marius 1999

4.308 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie Meldgaard
Kvinde | 27 år | Oprettet: 13. nov 2007


Pinto Jens marius

Fødselsår:
1999
Højde:
Han er ca. 142-146 :)
Temperament
Han har et supert tempermang han kan dog være lidt bange for fx. barne vogne og spande og den slags :) (skøre pony)
og giver man ham lige et lille smæk med en pisk så bukker han men det er lidt sjovt :D
Gangarter
Skridt: Middel

Trav: Middel

Galop: Over middel
Stævner
Har startet 1 klubstævne hvor vi fik 2 fejl fri runder og 1 roset(staves) :)

Klubstævne KBK.22/August-2010
Lc min- 1 bom
Lc- = Fejl

Mini stævne Ld=1 plads Lc=2 plads

mini stævne Ld=2 plads Lc=2 plads
han var mega go<3

2. Klubstævne:
Lørdag Lc min.: Glemte banen LC: Fik vis 1 Stop
Søndag: Lc:3 stop(Dis.) Lb:2 stop og han lavede et eller andet på en af okserne så vi blev disk.

Ministævne d 26. sep-2010
Ld=2. plads 2 sek fra 1. pladsen.
Lc=1. plads.

Jule stævne (mini) D 19/Dec-2010.
Ld= 0 fejl 3. plads
Lc= 1 bom 3. plads..

Ministævne: 12-6-2011.
Ld=2. plads.
Lc=2. plads. (1 bom)

Mini stævne d 25/9-2011. Marius havde været halt siden den 14/9 og havde derfor ikke sprunget i 2 uger han blev hel om fredagen og red stævnet om søndagen så havde slet ikke regnet med at det ville komme til at gå særlig godt men det gjorde det jo så heldigvis :)
"Elevmester 2011 spring"
Ld(KBKs første elevmesterskab i historien) vandt klassen og fik pokal og et flot tæppe :)0 fejl.
Lc= vandt klassen med 0 fejl :)

Hylke 30\10-2011.
Lc min - Jeg fik ikke nok grundgalop i ham så Han tog et bom på første spring men efter det spring gik det bedre :).
Lc - Han var super frisk og fremme i hånden og sprang fantastisk med ryggen og fløj da også lige 20 cm højere :) men Han kom lidt tæt på b'eren i a-b serie så Han snittede lige bommet og så røg det :(.
Han har været helt fantastisk at have med :) Han var stille og rolig men også frisk og Han kiggede eller trykkede sig på noget så jeg er meget tilfreds med ham :).

Hylke d 27/11-2011.
Lc min. 4. plads.
Han var frisk og sparang super fin men jeg tabte bøjlen på 3-4 spring tror jeg vist det var så vi fortsatte uden bøjle delv om det var lidt svært at stille sig op. Han redede mig nok på 10 af springene ud af 14 så han var rigtig sød ved mig :). Vi fik en 0 rundte :D.
Lc. 3. plads.
Han var rimlig træt på opvarmning men da han kom på banen var han bare klar så vi spurtede gennem banen uden nogle fejl :D.
Han har været så dejlig at have med han kiggede ikke eller tvivlede og han var frisk så jeg er super glad for at vi kom af sted :)

Vejle:
Ld(70)
Han kiggede lidt på det røde og blå stof der var i bunden af ridehallen men han var super sød og gik 0 :). Vi blev nr 7 ud af 12. Der var kun 2 1´ponyer der gennemførte uden fejl.
Lc(80)
Han var super frisk og han sprang fantastisk vi blev nr 11 ud af 27 så det syntes jeg er rimelig godt gået :).
Han har været fantastisk hele dagen han gik fint i trailer og var så sød på stævnepladsen :) Marius is a champion :D.

Hedensted d. 26/2 - 2012.
Lc - Marius var super sød men lidt træt vi fik en bom.

Lb*(Min og Mariuses første Lb*) - Marius havde redet i lang tid og var ikke helt så frisk og en af banebyggerne sagde til mig da jeg skulle til at starte at jeg skulle passe på da 4 heste allerede var styrted fordi der var is under bunden så blev lige extra nervøs. Det gik fint men på 5éren fik vi en dårlig afstand og han prøvede at hoppe men fortrød så hans ben sad fast i midten af oxen så han hev lige alle bommene ned men kom igen og red banen færdig uden andre bom.
ville gerne starte fler på ham for han har stor talent :)
Stamtavle
Ukendt
men man kan se han er lidt pinto og fik at vide han også har lidt DSP min indianer pony<3
Køn
Den dejligeste vallak i verden :)

det kan ses når der kommer en ander vallak for så bliver han sur og ligger ørene tilbage"han vil bare være ALFAHAN"
Bemærkninger
"At forstå hinanden er ikke så vigtigt som at acceptere hinanden.." - Jeg var ikke lige frem glad da jeg fik Marius for den pony jeg forlod var en frisk 8 årig hoppe som sprang ALT og havde ingen problemer. Man Marius, han var noget andet da jeg fik ham overtog jeg også et stort ansvar for han har så mange skader som jeg personlig forpligtede mig selv til at prøve at forbedre. Så det har helt klart været svært for mig at acceptere at der var nogle ting jeg kunne med min gamle hoppe som jeg nu ikke kunne med Marius.

Marius er en skøn dejlig pony ;) som betyder alt for mig, han er sød ved de fleste børn og voksne. Ingen ved hvor heldig jeg er, jeg har verdens bedste pony, som bare ville gøre alt for mig og omvent.

Jeg fik Marius efter sommerferien, og før ham havde jeg halvpart på en pony, som hedder Isabell, som jeg havde næsten 3år, men jeg var blevet for stor til hende og min ridelærer sagde jeg skulle prøve Marius, jeg ville ikke rigtig indse at jeg ikke kunne få belle igen, så jeg fik Marius og det gik slet ikke i starten, for jeg ville jo ha belle, men det der tryggede mig mest var nok"Hvem skal ha hende nu?, er han/hun sød ved hende?". Men så på en måde kan man sige heldigvis, for så blev Laura(som har været min veninde siden vi var rigtig små)for stor til Tulle som hun havde halvpart på, så vi spurgte Kim om laura ikke måtte få Belle, det måtte hun godt og Belle og Laura er sammen stadig ;). Laura og jeg rider tit ture sammen og hygger, så på en måde følte jeg stadig jeg havde Belle, så nu har jeg givet helt slip på Belle, og Marius er mit et og alt nu, jeg elsker ham over alt på jorden<3LOVE YOU MARIUS<3

har sprunget 105cm i en tribbelbar en til vidre. Er lidt af en bange buks så ved ikke rigtig hvor højt jeg ture springe på ham men han har stort talent

Marius er helt sin egen han har sine meninger og man skal ha redet før for at ride ham for ellers gør han som det passer hamC: stædige Marius

Den 13-Juni- 2010: Marius fik sko på forbenene :)

23/2-2011:
Marius er stadig søde:)
og vores spring går rigtig godt kan ikke huske hvornår han sidst har stoppet eller redet udenom.
Er også begyndt at springe en pony som jeg har redet til ridelejer som jeg gav navnet Starlight da ejeren ikke kunne huske navnet men vi har så fundet ud af at hun heder `Antonia P`men vi kalder hende Starlight hun er en meget ung fuks hoppe som er tysksportspony hun er stadig lidt ustabil men det går meget bedre.
Tilbage til Marius :) super dejlig pony som jeg elsker rigtig meget han er blevet en meget stor del af mit liv og det er jeg meget glad for :). Jeg kan også mærke på ham at han er blevet mere glad. Før i tiden måtte jeg hele vejen ned og hente ham på folden bare fordi han ikke gad ind og han stak tit af når jeg trak med ham og var bare rimelig træls nu kommer han når jeg kalder(For det meste) og nogle gange behøver jeg ikke tøv for han går bare ved siden af mig og når jeg kommer kigger han efter mig også når jeg går rundt i stalden og når jeg strigler ham på benene og bringen kommer hans store hovede ned og vil have en krammer :) Så man kan vist godt sige at han er mit et og alt :)<3

7/5-2011:
Vi rider udendørs springning nu og det er super dejlig med en større bane vi springer 80-90 nogle ganger mere, vi har fyld på næsten alle springene og plastik vandgrav på omkring 80-90. Han er blevet mere frisk og det er super skønt han søger selv frem til springene nu og jeg håber selvfølgelig på nogle dejlige stævner i fremtiden. Han er super sød og kommer når jeg kalder på folden og dressure går også fin så jeg har bare en super glad rytter :).

23/Juni-2011.
Sprang Marius og jeg 115 i lodrat og okse. Er rimlig stolt over at vi kom over uden at pille bom :).


Den 1/Juli-2011.
Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk ridelejer. Vi var i skoven og galopere og jeg svømmede med Marius. Til spring sprang vi 100 cm. han var bare dejlig hele ugen :D.

M=Min 4-ever
A=Altid min
R=Rar
I=I love you
U=Unik
S=Smuk

ville altid elske ham :)
^####### ^^###### #^##### ##^^####^^^^####^^
^^^###^^^^############# ##^^####^^^^####^^
^^^###^^^^############# ##^^####^^^^####^^
^^^###^^^^^############ #^^^####^^^^####^^
^^^###^^^^^^########### ^^^^####^^^^####^^
^^^###^^^^^^^^#######^^ ^^^^####^^^^####^^
^#### ###^^^^^^^#####^^^^^^^^## ##^^####^^^
^#######^^^^ ^^^^###^^^^^^^^^^^#######


. . Du har en.. . . . . . . .plads i mit . . . .
. Hjerte, en plads. . . .fyldt med både . .
glæde & smerte, den del kan du aldrig .
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. . altid findes for der en Smerte . . . .
. . . .jeg altid vil mindes, tro det . . . . .
. . . . . .eller ej, j kommer altid. . . . . . .
. . . . . . . . . .til at elske. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig . . . . . . . . . . . . . .


der kommer fler billeder C:

Pintoen må indkrydses med alle racer undtagen: Knabstrupper - Appaloosa - Islænder - Fjordheste - Jyder - Friesere - Belgiere – Shire. Det vil sige, at selv om at jeg ikke kende Mariuses stamtavler, er han Pinto, da Pinto er en farve og ikke en race.

Kommentér på:
Pinto Jens marius
Annonce